Bizimle iletişim kur

Sinema

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Yorum Videosu I İzle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

15 Nisan’da Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj ve Imax Seçenekleriyle Sinemalarda olacak olan “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore/Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” adlı filmi Radio Mood ekibinden Cinemood Program yapımcısı Aslıhan Saraçoğlu ve Tolga Yiğit izledi ve film için yorum videosu hazırladı. Buyrun yorumlara.

Yorum demişken işte diğer film yorumlarımız

Bakınız : Kuzeyli için tıklayın

Kayıp Şehir için tıklayın

Reklam

Warner Bros. Pictures’ın “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore/Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” adlı filmi, J.K. Rowing’in yaratımı olan Büyücülük Dünyasındaki (Wizarding World™) en yeni macerayı konu alıyor. Profesör Albus Dumbledore (Jude Law) güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald’un (Mads Mikkelsen) büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçtiğini bilmektedir.

fantastik canavarlar dumbledoreun sirlari afis

Dumbledore onu tek başına durduramayınca, büyücüler, cadılar ve cesur bir Muggle fırıncıdan oluşan gözüpek bir ekibin yönetimini Büyüzoolog Newt Scamander’a (Eddie Redmayne) emanet eder. Ekip, üstlendiği bu tehlikeli görevde, bir yandan eski ve yeni canavarlarla karşılaşırken, bir yandan da Grindelwald’un sayıları gittikçe artan müritleriyle çatışır. Riskler böylesine büyükken, Dumbledore’un kenarda beklemesi daha ne kadar mümkün olacaktır? Filmin zengin oyuncu kadrosu Oscar ödüllü Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”), iki kez Oscar adayı Jude Law (“Cold Mountain”, “The Talented Mr. Ripley”), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci, Valerie Pachner, Aleksandr Kuznetsov ve Mads Mikkelsen’den oluşuyor. “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore/Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları”nı, David Yates yönetti. Filmin senaryosunu J.K. Rowling ile Steve Kloves, Rowling’in bir senaryosuna dayanarak kaleme aldılar. Filmin yapımcılığını David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram ve Tim Lewis; yönetici yapımcılığını ise Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti ve Michael Sharp üstlendi. Filmin kamera arkası yaratıcı ekibi, görüntü yönetiminde George Richmond (“Rocketman”); yapım tasarımında, üç Oscar’lı Stuart Craig (“The English Patient”, “Dangerous Liaisons”, “Gandhi”, “Harry Potter” ve “Fantastic Beasts” filmleri) ile Neil Lamont (“Solo: A Star Wars Story”, “Rogue One: A Star Wars Story”); kurguda Mark Day (“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, son dört “Harry Potter” filmi); kostüm tasarımında ise dört Oscar’lı Colleen Atwood (“Chicago”, “Memoirs of a Geisha”, “Alice in Wonderland”, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”) bulunuyor. Görsel efekt süpervizörlüğünü Oscar adayı Christian Mänz’ın (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1”, “Fantastic Beasts filmleri) gerçekleştirdiği filmin müziği ise dokuz kez Oscar adayı olan James Newton Howard’ın (“News of the World”, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, “Michael Clayton”, “The Hunger Games” filmleri) imzasını taşıyor. Warner Bros. Pictures, bir Heyday Films yapımı olan, David Yates filmi “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore/Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları”nı sunar. Filmin dünya çapında seçili sinemalara ve IMAX sinemalarına dağıtımını Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek

Sinema

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay Ne Zaman Vizyonda? Konusu Ne? İzle

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay filmi vizyona girmeye hazırlanıyor ve konusu hakkında bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, öğretmen olan oğlu Baran’ın evlilik yıldönümü olan 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmesinin ardından, babasının Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmemesini konu ediyor.

Öğretmen olan Erzurumlu Baran’ın ataması Hatay’a yapılır. Yaşadığı yerden ayrılıp, mesleği için Hatay’a yerleşen Baran, yıllar içerisinde Hatay’da evlenir. Baran, evliliklerinin yıldönümü olan 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybeder. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Baran’ın babası, Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmez. 

Devamını Okuyun

Köşe Yazıları

“Cadı” Filmi Yorumu – Tolga Yiğit Yazdı

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “Cadı” adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki “cadı” söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor. Peki Cadı Filmi İzlenir mi?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“Cadı” filmi izlenir ve özellikle korku gerilim filmi severler için haftanın dikkat çeken yapımlarından birisi olarak karşımızda.

Korku sineması denilince ülkemizde konular; üç harfliler, karabasan, kötü ruh gibi dar bir alan içerisinde hikayeleştiriliyor.

Bu film bize Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın eserinden esinlenerek farklı ve güzel bir korku filmi izletmeyi başarıyor.

Reklam

Hikayesindeki bu farklılıklar çok fazla ters köşelere sahip olmamasına rağmen benim hoşuma gitti. Baştan sona dikkatiniz dağılmadan filmi izleyebiliyorsunuz. Belki kimi izleyiciler sadece filmin temposunun hızlanabilmesi için 5 ila 10 dakika arasındaki bir sürenin kısaltılması gerektiğini de düşünebilir; ama, bunun dışında keyifle izlenen bir yapımla karşı karşıyayız. Ayrıca, oyunculuk da başarılıydı. Film, haftanın ilgiyi hak eden yapımlarından birisi. İzleyeceklere şimdiden iyi seyirler diliyorum…

Devamını Okuyun

Sinema

“Tarot” Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı – izleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bir grup arkadaş, Tarot okumalarının kutsal kuralını pervasızca ihlal ettiğinde – asla başkasının destesini kullanmayın – lanetli kartların içinde sıkışıp kalmış, anlatılamaz bir kötülüğü farkında olmadan serbest bırakırlar. Birer birer kaderle yüzleşirler ve okuduklarında önceden bildirilen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Devamını Okuyun

Sinema

Jennifer Aniston, “9’dan 5’e” Filminin Yeniden Uyarlamasını Yapacak

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

1980 yapımı “9’dan 5” filmi yeniden yapım aşamasında…

Jennifer Aniston ve Echo Films ortağı Kristin Hahn’ın 20th Century Studios için 1980 yapımı hit filmin yeniden tasavvurunu yaptıklarını doğruladı.

Colin Higgins’in yönettiği ve Patricia Resnick’in yazdığı 9’dan 5’e, düşman patronlarıyla (Dabney Coleman ) intikam alma fantezilerini yaşayan üç çalışan kadını (Dolly Parton, Jane Fonda ve Lily Tomlin ) konu alıyor.

Reklam

Ayrıca, filmin şu anda Oscar ödüllü Diablo Cody’nin senaryosunu yazmasıyla geliştirilme aşamasında olduğunu bildirdi. Diablo, senaryoları Juno , Jennifer’s Body ve Lisa Frankenstein’a yazmasıyla tanınıyor.

2019’da Dolly, 9’dan 5’e kadar bir devam filminin üzerinde çalışıldığını; ancak, projenin iptal edildiğini açıklamıştı.

Kaynak: Just Jared.

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar