Bizimle iletişim kur

Televizyon

“SHE HULK” Finale Doğru

Yayınlandı

on

Radio Mood App

She-Hulk dizisi yayınlanan 8. bölümü ile finale sadece 1 bölüm uzaklıkta.

Dikkat bu yazı SPOİLER İÇERİR. Yazıda inceleme değil dikkatimi çeken noktaları konuşucağız.

She-Hulk Marvel Sinematik Evrenine hızlı bir giriş yaptı. Her bölümünde Simpsonlar gibi hayranlarının verecekleri tepkileri düşünüp bölümlerinde bu konuları çok iyi işlediler. Kadın kahraman olmaz, She Hulk’ta kim ölmesi lazım tarzı gerçek izleyici yorumlarını dizide çok önceden tahmin edip kullandılar. Dizide her teori bir bir karşımıza çıktı. She-Hulk hızlı bir giriş yapsada 6. ve 7. bölümlerde yaşanılan sakinlik…

Hatta 7. bölümdeki son sahne dışında tüm bölümün bomboş ilerlemesi aşırı rahatsız ediciydi. Zaten bu dizi daha Disney+’da yayınlanmadan anti-feminist kesim diziye IMDb de 1 puan vererek tepkilerini gösterdiler. Her ne kadar MCU için dönüm noktası olsada karakter gelişimi olan bu dizi özenle yapılmalıydı. 7. bölümün son sahnesini Hulkling ile bittiği için bölümde gösterilen diğer yeni karakterler de olsa geri kalan her sahnesi aslında gereksizdi; tamamen yapılmak için yapılmış gibiydi. Dizinin bölümleri yayınlanmadan verilen fragmanlarda Daredevil karakterine de yer verecekleri biliniyordu. Diziyi sırf Daredevil görmek için izleyenlere bir sezon She Hulk izlettikleri için Kevin Feige yi tebrik ederim. Ama beklediğimize değdi.

8. Bölümde Bizi Neler Bekliyor?

Bu bölüm karşımıza Leap Frog ile çıktı. Bildiğimizden biraz farklı hayat hikayesi ile karşımıza çıkan Leap Frog yani Patilio yaşadığı sorun yüzünden avukatımız Jen ile çalışmaya başlar. Fakat dava açtıkları kişi Jen’in terzisidir. Önceki bölümlerde hatırladığımız gibi Daredevil’ın da kostümlerini tasarlayan kişi olduğu için terzimizin avukatının Daredevil yani Matt Murdock olmasını tahmin etmemek zor olurdu. Şimdi size bölümü anlatacak değilim. Jeniffer in flörtöz kişiliğinden faydalanarak bir destek de gündüzleri avukatlık geceleri de suçla savaşan biri olmasının önerisini veren Murdock, She Hulk ın karakter gelişimine aslında büyük fayda sağlamış oldu.

Bölümde, She Hulk ile Daredevil arasında kısa bir kavga sahnesi izledik. Ama benim dikkatimi asıl çeken olay, Matt Murdock’ın kendini daha da geliştirmiş olmasıydı. Lakin ne kadar gelişmiş ve kıvrak hareket etsede, She Hulk’ın alkış yaparak çıkarttığı dalga ile Daredevil’i sersemletmesi ve sonra küçük bir çocuk gibi Darevdevil’ı silkeyerek kaskını çıkartması komik bir sahne olmuş. Dizinin eğlenceli yanı da aslında burada başladı. Çünkü, birbirini tanıyan karakterler arasında flörtün de verdiği etki ile hemen bir takım olma iç güdüsü doğdu. Ama asıl bomba bu bölümde çok özlediğimiz o sahneyi tekrardan görmek oldu. Evet Daredevil ın koridor kavga sahnesi var.

Bunların dışında Daredevil ın sarı-kırmızı kostümü, Jen ile birlikte olduktan sonra utanç yürüyüşü yapması hepsi beni oldukça tatmin etti. Ve yine Marvel Dizi Klasiği olan bölüm sonu şokları. Son sahneden önce Jen, kameraya yaptığı dördüncü duvar kıran referanslarından birini yaptı ve bu da gösterinin izleyicinin Red Hulk teorilerini öngördüğünü kanıtladı. Hulkling geldiğinden beri Red Hulk göreceğimizi tahmin ediyorduk. Ama bizi en çok gelecek haftayı merak etmemizi sağlayan olay ise, ödül gecesinde Intelligencia örgütünün She Hulk’ın özel hayatını deşifre etmesi oldu. Sinirine hakim olamayan She Hulk’ı önümüzdeki bölüm oldukça zorlayıcı olaylar bekliyor.

Reklam

Evet yazının sonuna gelmeden Nikki’nin yaptığı Wolverine taklidini görmediğimizi söyleyemeyeceğim. Genel olarak 8. bölüm beni aşırı tatmin etti. Final bölümü ile harika bir kapanış yapacaklarını umuyorum. Haftaya final bölümünde görüşmek üzere.

Televizyon

Cobra Kai 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Cobra Kai 6. Sezon Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor…

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Benedict Cumberbatch’in Başrolünde Olduğu Netflix Filmi “Eric” Ne Zaman Yayında Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Eric’in başrollerinde Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III yer alıyor. Bu duygusal suç draması, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın çaresiz arayışını konu alıyor. Eric, 30 Mayıs’ta Netflix’te.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazırsak, AŞIK OLUYORUZ! Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta sadece Netflix’te…

Devamını Okuyun

Televizyon

“Baladın” Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? “Baladın” Belgeseli Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs Perşembe günü Red Bull TV’de gösterime giriyor. Belgesel, kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda oynayan yetenekli sporcu Hande Baladın’ın yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşıyor.

Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. Heyecanla beklenen yapım, Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değiniyor. Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan, hem hücumda hem de savunmada üst düzey bir performans sergileyen Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlıkları belgeselde öne çıkan noktalar arasında.

Red Bull yapımı belgesel, 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de yayınlanacak. Belgeselde Hande Baladın’ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar