Bizimle iletişim kur

Sinema

PMPL Avrupa Şampiyonası Başlıyor Toplam Ödül 2,8 Milyon TL

8 Türk takımının katıldığı 2.8 Milyon TL ödüllü PMPL Avrupa Şampiyonası başlıyor

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Sekiz tanesi Türkiye’den olmak üzere 16 takımın kıyasıya mücadele edeceği ve 2.8 milyon TL ödül havuzuna sahip olan PMPL Avrupa Şampiyonası, 20 – 23 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE Esports, Avrupa’nın en iyi takımlarının kıyasıya mücadele edeceği PUBG MOBILE Pro League Şampiyonası programının detaylarını paylaştı. 

Ülkemizin en iyi sekiz PUBG MOBILE takımının yanı sıra batı Avrupa bölgesinden de sekiz takımın katılacağı ve 2,8 milyon TL (150 bin dolar) ödül havuzu bulunan PMPL Avrupa Şampiyonası 20 – 23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. 

Dört gün boyunca rekabet dolu maçlara ev sahipliği yapacak olan turnuvada her gün altı maç yapılacak ve ilk üçe giren takım PMGC Lig (Dünya Şampiyonası) bileti kazanacak. Ayrıca PMPL Türkiye’nin iki sezonu boyunca oynanan tüm maçlarından en çok puanı toplayan Beşiktaş Esports ve S2G Esports ise doğrudan PMGC’ye (PUBG Mobile Dünya Şampiyonası) gitmeye hak kazanmıştı.

Reklam

PMPL Avrupa Şampiyonası’nda saat 19:00’da başlayacak heyecan dolu maçların tamamı  PUBG MOBILE resmi Youtube sayfası üzerinden de takip edilebilecek.

Turnuvadaki temsilcilerimiz;

S2G Esports

Beşiktaş Esports

Ozarox Esports

Reklam

Fire Flux Esports

GOODGUYS

Surreal Esports

New Worlds

Denizbank Wildcats

Reklam

Batı Avrupa takımları;

Madbulls

HVVP

Virtus.Pro

Unicorns of Love

Reklam

TJB Esports EU

De Muerte

Qodex

Pioner

Bir önceki Avrupa Şampiyonası’nda temsilcimiz Fire Flux şampiyon olmuş ve Türk takımları turnuvadaki ilk altı sırada yer almıştı.

Reklam

Galata Kulesi’ne özel şov maçı

Ayrıca PUBG MOBILE’a gelen yeni Galata Kulesi’ne özel olarak aralarında Barış G, Tugay Gök, Egoist Pati, Sezer, Merve Balta, Onur Doruk ve Diewro’nun yer aldığı ünlü Influencerlar şov maçı düzenleyecek.

PMPL Avrupa Şampiyonası ile ilgili daha fazla bilgi için resmi PUBG MOBILE YoutubeNimo TVTwitchFacebook ve TikTok hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Reklam

Sinema

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay Ne Zaman Vizyonda? Konusu Ne? İzle

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay filmi vizyona girmeye hazırlanıyor ve konusu hakkında bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, öğretmen olan oğlu Baran’ın evlilik yıldönümü olan 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmesinin ardından, babasının Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmemesini konu ediyor.

Öğretmen olan Erzurumlu Baran’ın ataması Hatay’a yapılır. Yaşadığı yerden ayrılıp, mesleği için Hatay’a yerleşen Baran, yıllar içerisinde Hatay’da evlenir. Baran, evliliklerinin yıldönümü olan 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybeder. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Baran’ın babası, Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmez. 

Devamını Okuyun

Köşe Yazıları

“Cadı” Filmi Yorumu – Tolga Yiğit Yazdı

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “Cadı” adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki “cadı” söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor. Peki Cadı Filmi İzlenir mi?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“Cadı” filmi izlenir ve özellikle korku gerilim filmi severler için haftanın dikkat çeken yapımlarından birisi olarak karşımızda.

Korku sineması denilince ülkemizde konular; üç harfliler, karabasan, kötü ruh gibi dar bir alan içerisinde hikayeleştiriliyor.

Bu film bize Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın eserinden esinlenerek farklı ve güzel bir korku filmi izletmeyi başarıyor.

Reklam

Hikayesindeki bu farklılıklar çok fazla ters köşelere sahip olmamasına rağmen benim hoşuma gitti. Baştan sona dikkatiniz dağılmadan filmi izleyebiliyorsunuz. Belki kimi izleyiciler sadece filmin temposunun hızlanabilmesi için 5 ila 10 dakika arasındaki bir sürenin kısaltılması gerektiğini de düşünebilir; ama, bunun dışında keyifle izlenen bir yapımla karşı karşıyayız. Ayrıca, oyunculuk da başarılıydı. Film, haftanın ilgiyi hak eden yapımlarından birisi. İzleyeceklere şimdiden iyi seyirler diliyorum…

Devamını Okuyun

Sinema

“Tarot” Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı – izleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bir grup arkadaş, Tarot okumalarının kutsal kuralını pervasızca ihlal ettiğinde – asla başkasının destesini kullanmayın – lanetli kartların içinde sıkışıp kalmış, anlatılamaz bir kötülüğü farkında olmadan serbest bırakırlar. Birer birer kaderle yüzleşirler ve okuduklarında önceden bildirilen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Devamını Okuyun

Sinema

Jennifer Aniston, “9’dan 5’e” Filminin Yeniden Uyarlamasını Yapacak

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

1980 yapımı “9’dan 5” filmi yeniden yapım aşamasında…

Jennifer Aniston ve Echo Films ortağı Kristin Hahn’ın 20th Century Studios için 1980 yapımı hit filmin yeniden tasavvurunu yaptıklarını doğruladı.

Colin Higgins’in yönettiği ve Patricia Resnick’in yazdığı 9’dan 5’e, düşman patronlarıyla (Dabney Coleman ) intikam alma fantezilerini yaşayan üç çalışan kadını (Dolly Parton, Jane Fonda ve Lily Tomlin ) konu alıyor.

Reklam

Ayrıca, filmin şu anda Oscar ödüllü Diablo Cody’nin senaryosunu yazmasıyla geliştirilme aşamasında olduğunu bildirdi. Diablo, senaryoları Juno , Jennifer’s Body ve Lisa Frankenstein’a yazmasıyla tanınıyor.

2019’da Dolly, 9’dan 5’e kadar bir devam filminin üzerinde çalışıldığını; ancak, projenin iptal edildiğini açıklamıştı.

Kaynak: Just Jared.

Reklam
Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar