Bizimle iletişim kur

Televizyon

Wednesday Şarkısı ve Dizi Müzikleri Dinle Wednesday Addams DANS Sahnesi İzle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Wednesday Addams Dansı

Dans ve Müzik Klipleri Aşağıda Sıralanıyor

Jenna Ortega, bu destansı Wednesday dansının koreografisini kendisi yaptı. Dans sahnesindeki şarkı The Cramps – Goo Goo Muck ise sayfamızda aşağıda

Wednesday Şarkısı

Lady Gaga – Bloody Mary (TikTok Remix | Speed Up)

Lady Gaga – Bloody Mary

Wednesday Addams Konusu

WEDNESDAY — Jenna Ortega ile başrolde Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, Christina Ricci ve daha bir çok ismin rol aldığı yapımda Wednesday Addams’ın Nevermore Academy’de öğrencilik yıllarını anlatan, dedektiflik yapan, doğaüstü bir gizemle dolu bir film. Çıt çıt.

Wednesday Cello Müziği Rolling Stones Paint It Black Wednesday Soundtrack Versiyon

Akıllı, alaycı ve içinde biraz ölü olan Wednesday Addams, bir yandan Nevermore Academy’de yeni arkadaşlar ve düşmanlar edinirken bir yandan da bir cinayet serisini araştırır.

Reklam

Dizinin açılışında havuz ve piranha sahnesinde bu şarkı yer alıyor

Bunu da beğenebilirsin :

Sonrasında Roy Orbison In Dreams Var

Wednesday K-Pop Korean Pop

Ve bir K-Pop şarkımız var

Wednesday Adams Soundtrack Fragman Müziği

Wednesday Adams Açılış Jeneriği

RAC – It’s A Shame ft. Pink Feathers

Six Pieces for Piano, Volume 2: 6. Sur le fil

Immortal Girlfriend – Someone Like You

Wednesday’s Dans Ettiği Şarkı The Cramps – Goo Goo Muck

Dua Lipa – Physical

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Prime Video’nun “My Lady Jane” Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Prime Video, tarih, fantezi, komedi ve romantizm temalı My Lady Jane (Leydi Jane’im) dizisinden ilk görüntüleri yayınladı. Dizinin 27 Haziran 2024 günü dünya genelinde 240’tan fazla ülkede, yalnızca Prime Video’da prömiyer yapacağı duyuruldu…

En çok satan kitaplardan biri olan My Lady Jane’den esinlenen bu dizi, İngiliz kraliyet tarihini radikal bir şekilde yeniden anlatıyor. Kral Henry VIII’in oğlu Edward, tüberkülozdan ölmezken, Lady Jane Grey tarihte olduğu gibi idam edilmiyor. Bu neşeli yeni serinin merkezinde, ansızın kraliçe ilan edilen ve kendisini taht peşindeki karanlık kötü adamların hedefi olarak bulan parlak ve inatçı Lady Jane bulunuyor. Jane’in önce gerçek aşkına ve ardından krallığı kurtarışına tanık oluyoruz.

Oyuncu kadrosunda; başrol Jane Grey olarak Emily Bader, karşısında Guildford Dudley rolüyle Edward Bluemel (Killing Eve) yer alıyor. Jordan Peters (Pirates) ise Kral Edward’ı canlandırıyor.

Reklam

Dominic Cooper (Preacher), Lord Seymour’u oynarken, Anna Chancellor (Pennyworth), Jane’in annesi Lady Frances Grey’i, ve Rob Brydon (The Trip), Guildford’ın babası Lord Dudley’i, Jim Broadbent (The Duke), Jane’in amcası Leicester Dükü’nü canlandırıyor.

Henry Ashton (Creation Stories) Guildford’ın kardeşi Stan’i, Isabella Brownson (Napoleon) ve Robyn Betteridge (Wheel of Time), Jane’in kız kardeşleri rollerinde yer alıyor. Kate O’Flynn (Landscapers) ve Abbie Hern (Enola Holmes 2), sırasıyla Kral’ın kız kardeşleri Prenses Mary ve Prenses Bess’i canlandırıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Prens 2. Sezon 5. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Prens Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Blu Tv dizisi Prens dizisiyle büyük ilgi görmeye devam ediyor ve 2. sezonda final için geri sayım devam ediyor. Prens 2. Sezon 5. Bölüm ne zaman yayında olacak? Detaylar haberin sonunda 👇🏻

2. sezonun 5. Bölümü 30 Nisan Salı gününden itibaren BluTV’de yayında !

Reklam

Devamını Okuyun

Televizyon

“The 8 Show” Netflix’den Yeni Squid Game Dizisi Geliyor | Fragmanı İzle

Netflix dizisi Squid Game’in başarısından sonra “The 8 Show” isimli ve format olarak benzerlik taşıyan yeni dizisini tanıtım fragmanını yayınladı. Orijilan dildeki fragmanı izlediğinizde bakalım benzerlikler yakalayacak mısınız?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

8 katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları baştan çıkarıcı ama tehlikeli bir yarışma programına katılıyor.

Maddi sıkıntı içindeki sekiz yarışmacı, 44,8 milyar wonluk bir realite yarışması olan Money Game’e katılıyor. Kazanmak için, seyrek bir stüdyoda 100 gün dayanmaları gerekir; çünkü tüm satın alımlar, ödülden düşülen x1000’lik bir kâr marjına sahiptir.

Dizi 17 Mayısta başlayacak ama Netflix Türkiye’nin yayın planında şimdilik gözükmüyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Başrolünde Kaan Urgancıoğlu’nun Yer Aldığı Netflix Filmi “Sen Büyümeye Bak” Ne Zaman Yayınlanacak? Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Netflix, Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı ve büyük ilgi gören filmi Sen Yaşamaya Bak’ın devam filmi Sen Büyümeye Bak için yayın tarihini özel bir video ile duyurdu. Sevdikleri kadını kaybeden bir baba ile oğlunun hayatlarına devam ederken birbirlerini iyileştirmelerini etkileyici bir şekilde aktaran film, tüm dünyayla aynı anda 23 Mayıs’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Kaan Urgancıoğlu’na yetenekli oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un eşlik ettiği filmde; Mert Ege Ak, Ezgi Şenler, Çağdaş Onur Öztürk, Asaf Baydar, Milane Eren, Alper Baytekin ve Perihan Savaş gibi başarılı isimler yer alıyor. Taff Pictures & Gig Productions tarafından üstlenilen yapımın senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise ‘Ketche’ olarak tanınan Hakan Kırvavaç oturuyor.

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar