Bizimle iletişim kur

Sinema

49 Filmi Ne Zaman Vizyonda? Yeni Fragman Yayınlandı Hemen İzle

YAKIN TARİHİN UNUTULMAZ OPERASYONU BEYAZPERDEYE TAŞINDI

‘49’ FİLMİNDEN NEFES KESEN FRAGMAN!

DEAŞ’IN ESİR ALDIĞI 49 TÜRK VATANDAŞININ KURTARILMA HİKAYESİ

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği, Türkiye’nin yakın tarihinin unutulmaz olaylarından birini beyazperdeye taşıyan ‘49’ filmi, 20 Ocak’ta sinemalarda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yakın tarihin unutulmaz operasyonunu beyazperdeye taşıyan 49 filminden nefes kesen bir fragman yayınlandı. Heyecan ve aksiyon dolu görüntülerin yer aldığı fragman şimdiden büyük heyecan yarattı.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’, 2014 yılında Musul’a saldıran DEAŞ militanlarının Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nda görevli 49 Türk vatandaşını esir almasının ardından yaşananları konu ediniyor. 

Uzun süren ön hazırlık ve araştırma döneminin ardından senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan ‘49’un yönetmenliğini Hakan İnan üstlendi. Sarsıcı bir hikayeyi birbirinden etkileyici oyuncu performansları ve hiç düşmeyen bir tempo ile anlatan ‘49’, sezonun en merak edilen projelerinin başında geliyor. 

Prodüksiyon kalitesi, etkileyici görsel efektleri ve gerçek bir hikayeden uyarlanan senaryosu ile ‘49’, 20 Ocak’ta sinemalarda!

‘49’un öyküsü:

Reklam

11 Haziran 2014’te binlerce kişilik DEAŞ gücü, Irak’ın Musul kentine saldırdı. Yerel güvenlik güçleri direnmeden şehri terk edince, bütün Musul DEAŞ’ın eline geçti. Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu, DEAŞ militanları tarafından işgal edildi ve 49 personel rehin alındı. ‘49’ filmi, Musul’da DEAŞ tarafından esir alınan 49 Türk vatandaşını kurtaran MİT mensuplarının gerçek hikayesini anlatıyor.

49 – KÜNYE

YAPIM

CNP FILM

YAPIMCI

Reklam

Mehmet Canpolat
Sadi Canpolat

ORTAK YAPIMCILAR

İbrahim Akdrashev

Erken Ialgashev

YÖNETMEN

Reklam

Hakan İnan

SENARYO

Barış Erdoğan, İlker Arslan

OYUNCULAR

İsmail Hacıoğlu

Reklam

Hande Doğandemir

Sinan Tuzcu

Doğukan Polat

Hasan Küçükçetin

Ve

Reklam

Kerem Alışık

TÜRÜ

Aksiyon

VİZYON TARİHİ

20 Ocak 2023

Reklam

Sinema

Adam Driver’ın Başrolünde Olduğu “Megalopolis”ten İlk Fragman Yayınlandı – İzleyin

Film; baş karakterin MEGALOPOLIS şehrinin üzerindeki bir çıkıntının üzerinde tehlikeli bir şekilde dengede durmasıyla başlıyor. Ve bunu takip eden film, en azından kısmen, benzer şekilde istikrarsız bir çıkıntının üzerinde sendeleyerek kendini yiyip bitiren bütün bir uygarlığı konu alıyor

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Film; baş karakterin MEGALOPOLIS şehrinin üzerindeki bir çıkıntının üzerinde tehlikeli bir şekilde dengede durmasıyla başlıyor. Ve bunu takip eden film, en azından kısmen, benzer şekilde istikrarsız bir çıkıntının üzerinde sendeleyerek kendini yiyip bitiren bütün bir uygarlığı konu alıyor. Kontrolsüz bir açgözlülük, bencillik ve siyasi propaganda girdabındayken, birkaç cesur hayalperest akıntıya karşı gelerek yeni bir şafağı başlatmaya çabalıyor. Adamın adı Sezar (Adam Driver), tıpkı Roma İmparatorluğu’nun doğuşunu sağlayan Romalı general, 1960’larda Kaliforniya’nın tarım işçilerini örgütleyen işçi lideri Cesar ve tarihin diğer birkaç önemli adamı gibi…

Devamını Okuyun

Sinema

“Çingene Kızı” Filminin Konusu Nedir? Çingene Kızı Fragman İzleyin

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları… Mozaik bir anda ortadan kaybolunca herkes birbirinden şüphelenmeye başlar, peki mozaiği kim çalmıştır?

Devamını Okuyun

Sinema

Süper Köpekler Ne Zaman Vizyonda Olacak? Fragman İzleyin

Küçük izleyiciler için Süper Köpekler filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu animasyonda minikleri neler beklediğini haberimizdeki fragmanda izleyebilirsiniz. Hem de Süper Köpekler filminin fragmanını Türkçe dublajlı olarak izleyeceksiniz.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Süper Köpekler komik ve macera dolu hikayesiyle beyaz perdede…

Büyük abi Cino bir bilim insanını gözüne girmeye çalışırken Lisa bir dans yarışmasını kazanmanın peşine düşer, Minik Aliş ise Aleks ve Tima’nın futbol konusundaki anlaşmazlığının önüne geçmek ve onları barıştırmak için barış elçisi olmaya karar verir.

Süper Köpekler, 10 Mayıs’ta sinemalarda…

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

“Takan Takana” Filminin Oyuncuları Kimler?

“Takan Takana” filminin oyuncuları sete çıktı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım’da vizyona girecek.

Fransız yazar Laurent Baffie’nin Toc Toc adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan oturuyor. Senaryo uyarlamasını ise Ferhat Ergün üstleniyor.

Kaynak: NLife.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar