Bizimle iletişim kur

Televizyon

‘Şeker Fareler’ Çizgi Filmi Ücretsiz İzlenecek

Yayınlandı

on

Radio Mood App

BluTV Kids’in Yeni Animasyonu 

‘Şeker Fareler’i Çocuklar Çok Sevecek

23 Nisan’da ‘BluTV Kids Özel Yapımlar Ücretsiz’ İzlenebilecek

 
Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi geliyor. BluTV Kids 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yüzünü güldürecek. BluTV’nin yepyeni ve eğlenceli animasyon dizisi ‘Şeker Fareler’ 23 Nisan’da yayına girerken aynı gün BluTV Kids’in tüm özel yapımları çocuklara özel olarak olarak ücretsiz olacak. 

Reklam

Şeker Fareler ile Zamanda Yolculuk

Proje tasarımı VFX İstanbul’a, yapımcılığı Metin Anter ve Serkan Semiz’e ait olan Şeker Fareler’in yönetmenliğini Özlem Belül Semiz üstlenirken senaryosunu Özgür Bakar ve Eyüp Altınışık kaleme aldı. ‘Şeker Fareler’; Fiko, Peri, Neco ve Mika isimli minik dostların icat ettikleri zaman makinesinin Tonti tarafından çalındıktan sonra başlarına gelen maceraları konu alıyor.

Tarihteki önemli olayların gerçekleştiği anlara giden Şeker Fareler, zaman akışını bozmamak için bir serüvene atılıyor. Mona Lisa tablosunun resmedilmesinden tekerleğin, telefonun, matbaanın icadına ilk fotoğraf makinesinden Hezarfen’in ilk uçuşuna kadar çocuklara tarihi eğlenceli bir şekilde gösterecek olan Şeker Fareler’de heyecan ve eğlence hiç bitmeyecek.

Demet Akbağ’dan Çocuklara Sürpriz

Türk sinema, televizyon ve tiyatrosunun efsane ismi Demet Akbağ da ‘Şeker Fareler’ ile birlikte çocuklara bir sürpriz hazırladı. Kariyer hayatı boyunca unutulmaz karakterlere can veren Akbağ, bu kez çocuklar için bir karaktere ses verdi. Şeker Fareler’de konuk olarak yer alan Demet Akbağ, ‘Demetia’ karakterinin sesi oldu. 

Reklam

‘Şeker Fareler’de gelecekten gelen bir karakter olan ‘Demetia’ için Demet Akbağ’ın bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden esinlenildi. Beyaz saçları ‘Neredesin Firuze’den, gözündeki aksesuvar ‘Bir Demet Tiyatro, Feriştah’tan, dişleri ise ‘Eyyvah Eyvah Firuzan’dan alındı ve ortaya çocukların çok seveceği bir karakter çıktı. Seslendirme stüdyosunda eğlenceli dakikalara imza atan Akbağ, Şeker Fareler ile çocuklara 23 Nisan hediyesi vermiş oldu.

‘Şeker Fareler’ 23 Nisan itibariyle BluTV Kids’te izlenebilecek.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Güldür Güldür Show “300 Spartalı”yı Ele Alırsa – 373. Bölüm Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güldürürken düşündüren, düşündürürken eğlendiren Güldür Güldür Show, kendi üslubuyla, “300 Spartalı”yı ele alırsa…

Devamını Okuyun

Televizyon

Kanal D’nin Yaz Bombası “Yalan” Dizisinin Oyuncuları Kimler? “Yalan” İlk Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kanal D’nin Yargı dizisinin yerine planladığı “Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Cobra Kai 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Cobra Kai 6. Sezon Tanıtım İzleyin

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor…

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Benedict Cumberbatch’in Başrolünde Olduğu Netflix Filmi “Eric” Ne Zaman Yayında Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Eric’in başrollerinde Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III yer alıyor. Bu duygusal suç draması, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın çaresiz arayışını konu alıyor. Eric, 30 Mayıs’ta Netflix’te.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar