Bizimle iletişim kur

Sinema

Açıklık Oyunları’nın Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi Yayınlandı! İlk Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes yani Açlık Oyunları : Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı ismi ile çevireceğimiz filme ait İlk Fragmanı İzleyin

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Açlık Oyunları 17 Kasım 2023’te Sinemalarda.

Açlık Oyunları Oyuncuları

Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman ve Viola Davis.

AÇLIK OYUNLARI’nın öyküsünü deneyimleyin — Katniss Everdeen’in haraç olarak gönüllü olmasından 64 yıl önce ve Coriolanus Snow’un Panem’in zalim Başkanı olmasından on yıllar önce.

Açlık Oyunları Konusu

THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES, savaş sonrası bir Kongre Binası’nda gözden düşen ve bir zamanlar gururlu olan Snow ailesinin, başarısız soyunun son umudu olan genç bir Coriolanus’u (Tom Blyth) konu alıyor. Geçim kaynağı tehdit altında olan Snow, isteksizce, yoksullaşmış 12. Bölge’den bir övgü olan Lucy Gray Baird’e (Rachel Zegler) akıl hocalığı yapmak üzere atanır. Dengede tutmak için çalıştığı her şeyle Snow, şansları kendi lehlerine çevirmek için Lucy Gray ile birleşir. İçgüdüleriyle hem iyilik hem de kötülük için savaşan Snow, hayatta kalmak ve sonunda bir ötücü kuşa mı yoksa yılana mı dönüşeceğini ortaya çıkarmak için zamana karşı bir yarışa girişir.

Reklam

Sinema

Adam Driver’ın Başrolünde Olduğu “Megalopolis”ten İlk Fragman Yayınlandı – İzleyin

Film; baş karakterin MEGALOPOLIS şehrinin üzerindeki bir çıkıntının üzerinde tehlikeli bir şekilde dengede durmasıyla başlıyor. Ve bunu takip eden film, en azından kısmen, benzer şekilde istikrarsız bir çıkıntının üzerinde sendeleyerek kendini yiyip bitiren bütün bir uygarlığı konu alıyor

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Film; baş karakterin MEGALOPOLIS şehrinin üzerindeki bir çıkıntının üzerinde tehlikeli bir şekilde dengede durmasıyla başlıyor. Ve bunu takip eden film, en azından kısmen, benzer şekilde istikrarsız bir çıkıntının üzerinde sendeleyerek kendini yiyip bitiren bütün bir uygarlığı konu alıyor. Kontrolsüz bir açgözlülük, bencillik ve siyasi propaganda girdabındayken, birkaç cesur hayalperest akıntıya karşı gelerek yeni bir şafağı başlatmaya çabalıyor. Adamın adı Sezar (Adam Driver), tıpkı Roma İmparatorluğu’nun doğuşunu sağlayan Romalı general, 1960’larda Kaliforniya’nın tarım işçilerini örgütleyen işçi lideri Cesar ve tarihin diğer birkaç önemli adamı gibi…

Devamını Okuyun

Sinema

“Çingene Kızı” Filminin Konusu Nedir? Çingene Kızı Fragman İzleyin

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları… Mozaik bir anda ortadan kaybolunca herkes birbirinden şüphelenmeye başlar, peki mozaiği kim çalmıştır?

Devamını Okuyun

Sinema

Süper Köpekler Ne Zaman Vizyonda Olacak? Fragman İzleyin

Küçük izleyiciler için Süper Köpekler filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu animasyonda minikleri neler beklediğini haberimizdeki fragmanda izleyebilirsiniz. Hem de Süper Köpekler filminin fragmanını Türkçe dublajlı olarak izleyeceksiniz.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Süper Köpekler komik ve macera dolu hikayesiyle beyaz perdede…

Büyük abi Cino bir bilim insanını gözüne girmeye çalışırken Lisa bir dans yarışmasını kazanmanın peşine düşer, Minik Aliş ise Aleks ve Tima’nın futbol konusundaki anlaşmazlığının önüne geçmek ve onları barıştırmak için barış elçisi olmaya karar verir.

Süper Köpekler, 10 Mayıs’ta sinemalarda…

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

“Takan Takana” Filminin Oyuncuları Kimler?

“Takan Takana” filminin oyuncuları sete çıktı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım’da vizyona girecek.

Fransız yazar Laurent Baffie’nin Toc Toc adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan oturuyor. Senaryo uyarlamasını ise Ferhat Ergün üstleniyor.

Kaynak: NLife.

Reklam

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar