Bizimle iletişim kur

Televizyon

AIR Filmi Ne Zaman Hangi Platformda Yayında | AIR Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Ben Affleck’in yönettiği “AIR” 12 Mayıs’tan itibaren dünya çapında Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak 

Amazon Studios, Skydance Sports, Artists Equity ve Mandalay Pictures yapımı film 5 Nisan’da vizyona girdiğinden bu yana eleştirmenlerce övgüyle karşılandı 

Amazon Studios, Skydance Sports, Mandalay Pictures ve Ben Affleck ile Matt Damon’un Artists Equity adlı şirketinin yapımcılığını üstlendiği ve Ben Affleck’in yönettiği “AIR” filminin Türkiye’de 12 Mayıs’tan itibaren Prime Video’da yayına gireceği duyuruldu. 

İzleyenlerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan AIR, halen Rotten Tomatoes sitesinde %92 Tomatometer derecelendirmesiyle “Certified Fresh” kategorisinde bulunuyor ve %98 doğrulanmış izleyici puanına sahip. Filmlerin sinema seyircileri arasındaki çekiciliğini ölçen CinemaScore’da da “A”   puanıyla yer alıyor. 

Reklam

Ödüllü yönetmen Ben Affleck’in yönettiği AIR, henüz çaylaklık dönemindeki Michael Jordan ile Nike’ın yeni kurulan basketbol biriminin, Air Jordan markasıyla spor dünyasında ve çağdaş kültürde devrim yaratan ve oyunun kurallarını yeniden yazan olağanüstü iş birliğini gözler önüne seriyor. Bu ilham veren hikaye, her şeyi tehlikede olan sıra dışı bir ekibin kaderini belirleyecek bir riske atılmasını, oğlunun muazzam yeteneğinin ne kadar değerli olduğunu bilen bir annenin ödün vermeyen vizyonunu ve tüm zamanların en iyisi olacak basketbol fenomenini takip ediyor.

AIR filminde Matt Damon, Nike’ın ünlü yöneticisi Sonny Vaccaro’yu, Ben Affleck, Nike’ın kurucu ortağı Phil Knight’ı canlandırıyor. Kadrodaki diğer önemli isimler arasında Rob Strasser rolünde Jason Bateman, David Falk rolünde Chris Messina, Peter Moore rolünde Matthew Maher, George Raveling rolünde Marlon Wayans, Howard White rolünde Chris Tucker, Deloris Jordan rolünde Viola Davis ve Horst Dassler rolünde Gustaf Skarsgård yer alıyor.

Matt Damon ilk kez Ben Affleck’in yönettiği uzun metraj bir filmde baş rolü oynuyor. Senaryosunu Alex Convery’nin kaleme aldığı AIR filminin yapımcılığını David Ellison, Jesse Sisgold, Jon Weinbach, Affleck, Damon, Madison Ainley, Jeff Robinov, Peter Guber ve Jason Michael Berman üstlendi. Dana Goldberg, Don Granger, Kevin Halloran, Michael Joe, Drew Vinton, John Graham, Peter E. Strauss ve Jordan Moldo ise yönetici prodüktör olarak görev yaptı.

Matthew Maher as Peter Moore, Matt Damon as Sonny Vaccaro and Jason Bateman as Rob Strasser in AIR Photo: ANA CARBALLOSA © AMAZON CONTENT SERVICES LLC

Bruce Springsteen, Cyndi Lauper, REO Speedwagon, The Clash, Night Ranger, Dire Straits, Grandmaster Flash & The Furious Five ve Squeeze gibi sanatçıların ve grupların 80’lerdeki pek çok unutulmaz hitinden oluşan soundtrack de Sony Music Entertainment’ın katalog bölümü olan Legacy Recordings tarafından dijital olarak yayınlandı.

Prime üyeleri, tüm Fire TV cihazlarından yalnızca “Alexa, Prime Video’da AIR filmini oynat” diyerek filmi izleyebilirler. 5 Mayıs Cuma gününden itibaren Fire TV kullanıcıları, tüm oyuncu kadrosunun yer aldığı AIR yapımının özel görüntülerine doğrudan Fire TV üzerinden ulaşabilirler.
 

Reklam

Televizyon

Can Yaman’ın Dizisi İtalya’da Rekorlar Kırıyor

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlandı ve sanatçıyı keyiflendiren haberler peş peşe gelmeye başladı. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Can Yaman’ın başrolünde oynadığı “Viola come il mare” dizisi bir yeni bir rekora imza attı…

Can Yaman şu günlerde Sandokan dizisinin Roma’daki çekimlerine devam ediyor. Bir yandan da başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlanan Yaman’ı keyiflendiren haberler peş peşe geliyor. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Alexis Sweet ile Laszlo Barbo‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümü bugün akşam Mediset’in ulusal kanalı Canale5’te yayınlanacak. Can Yaman yayın öncesi dün akşam partneri Francesca Chillemi’yle beraber kanalın anahaber bültenine konuk oldu. Kitap uyarlaması olan dizide bir araştırmacı gazeteci ile aynı zamanda komşusu olan polisin maceraları konu ediliyor. Viola come il mare’nin ilk sezonu ülkemizde blutv’de seyirciyle buluşmuştu.

Reklam

Kaynak: Birsen Altuntaş.

Devamını Okuyun

Televizyon

“The Boys” 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor? “The Boys” 4. Sezon Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni Sezonun Konusu: Dördüncü sezonda, dünya uçurumun kıyısında. Victoria Neuman, gücünü pekiştiren Homelander’ın eli altında Başkanlık koltuğuna daha da yaklaşıyor. Becca’nın oğlunu ve The Boys’un liderliğini kaybeden Butcher’ın, sadece birkaç aylık ömrü kaldı. Geri kalan ekip ise onun yalanlarından bıkmış durumda. Bahisler hiç olmadığı kadar yüksekken, dünyayı kurtarmak ve birlikte çalışmak için çok geç olmadan bir yol bulmak zorundalar.

Devamını Okuyun

Televizyon

Güldür Güldür Show “300 Spartalı”yı Ele Alırsa – 373. Bölüm Tanıtım İzleyin

Güldür Güldür Show yeni sezonda çok eğlenceli bölümleri ile izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Bu haftaki skeçler de çok dikkat çekici.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güldürürken düşündüren, düşündürürken eğlendiren Güldür Güldür Show, kendi üslubuyla, “300 Spartalı”yı ele alırsa…

Tarihi olaylara zaman zaman skeçlerinde yer veren Güldür Güldür ekibi bu hafta da çok güldürecek.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Kanal D’nin Yaz Bombası “Yalan” Dizisinin Oyuncuları Kimler? “Yalan” İlk Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kanal D’nin Yargı dizisinin yerine planladığı “Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar