Bizimle iletişim kur

Televizyon

Kuş Uçuşu Dizisinde Neler Oldu? Kuş Uçuşu 1. Sezon Özetini İzle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Öteki Taraf’ta yaşadıklarımızı unutursak Aslı Tuna ayağımızı kaydırsın.

Acımasız medya sektöründe ayakta kalabilmek için mücadeleyi sürdüren Aslı ve Lale, kalıpların dışına çıkmalı ve yeni zorluklarla baş etmelidir.

Dönüşümünü tamamlamış her avcı, artık birer avdır. #KuşUçuşu 2. sezonuyla 14 Aralık’ta sadece Netflix’te.

“Ne kuş tahtı doldurabilir, ne aslan kafesinin içine sığar… 

Reklam

Belli ki olmamıştır… 

Daha çok su akması, dönüşümün devam etmesi gerekir.”

ASIL HİKAYE ŞİMDİ BAŞLIYOR… 

EZBER BOZAN BİR MÜCADELENİN HİKAYESİ KUŞ UÇUŞU

İKİNCİ SEZONUYLA 14 ARALIK’TA NETFLIX’TE

Reklam

İlk sezonuyla ezberleri bozan Kuş Uçuşu, kaldığı yerden devam etmek üzere geri dönüyor. Aslanların dünyasındaki görünmezliğinden faydalanarak en tepeye kadar uçan Aslı, aynı yükseklikte süzülmeye devam edebilecek mi? 

Kuş Uçuşu 2. Sezon Oyuncuları Kim?

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunda yaşanan fırtınanın yıkımına uğrayan her şey yeni baştan inşa ediliyor. Büyük bir hırsla istediklerini nihayet avuçlarının içine alan Aslı, hayallerini kurduğu koltuğu doldurmanın gereklilikleri ve beraberinde gelen gerçek sorumluluklar ile yüzleşiyor. Tahtını tecrübesiz bir kuşa kaybeden Lale ise sahip olduğu gücün ardında kaybettiklerini Kenan’ın da desteğiyle yeniden aramaya başlıyor ve hikaye bambaşka yerlere uzanıyor. 

Ormanın değişmez kanunlarını baştan yazan Kuş Uçuşu, yeni sezonuyla 14 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

Kuş Uçuşu 2. Sezon Konusu: 

Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor. İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor. Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetmen: Koray Kerimoğlu

Senarist: Meriç Acemi

Reklam

Oyuncular: Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül

Televizyon

The Witcher 4. Sezondan İlk Görüntü Paylaşıldı

The Witcher’ın dördüncü sezonundan gelen ilk paylaşım, artık Liam Hemsworth’ün hayat vereceği Geralt karakterinin yeni hâli hakkında bir fikir veriyor. Fotoğraftaki kişi ise, Liam Hemsworth’ün dublörü…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

The Witcher’ın dördüncü sezonundan gelen ilk paylaşım, artık Liam Hemsworth’ün hayat vereceği Geralt karakterinin yeni hâli hakkında bir fikir veriyor. Fotoğraftaki kişi ise, Liam Hemsworth’ün dublörü…

Netflix’in aynı isimli popüler oyun serisi ve kitaplardan uyarladığı The Witcher, platformun son yıllarda en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Ancak 2022’de gelen bir haber, artık Geralt olarak Henry Cavill’ın yer almayacağını ortaya koyarak hayranları biraz üzmüştü. Cavill yerine Liam Hemsworth’ü dizide göreceğimiz açıklanmıştı.

Liam Hemsworth, 4’üncü sezon itibarıyla dizide Geralt olarak karşımıza çıkmaya başlayacak. Hâliyle hayranlar da Cavill ile alıştıkları karakterin nasıl görüneceğini merak ediyor. Yeni ortaya çıkan bir görsel de bu konuda fikir edinmemizi sağlıyor.

Reklam

Çekimleri devam eden yeni sezondan paylaşılan bir fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntü, Geralt’ın 4. sezon kostümüne ve nasıl görüneceğine bir bakış atmamızı sağladı. Hayranlardan gelen yorumlar, pek de beğenmediklerini ortaya koydu.

Fotoğraftaki ismin bazı kişilerin sandığı gibi Liam Hemsworth olmadığını belirtmek gerekiyor. Kameraya yansıyan bu kişi, onun dublörü Joel Adrian. Adrian’ın peruğu taktığını ve yeni kıyafeti giydiğini görebiliyoruz. Kıyafetin önceki sezonlardan bayağı bir farklı olması dikkat çekiyor. Adrian, önceki sezonlarda Hemrik rolünü üstlenmesinin yanı sıra birçok dublör işi de yapmıştı. 4’te ise direkt olarak ana karaktere hayat verecek Hemsworth’ün dublörü olarak karşımıza çıkacak.

Kaynak: Webtekno.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Kübra 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Kübra 2. Sezon Tanıtım İzleyin

Hâlâ aynı yolda mısın Semavi? Kübra 2. sezon 6 Haziran’da sadece Netflix’te.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Netflix, Taylan Biraderler imzasıyla, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla çok konuşulan Kübra’nın 2. sezon tarihini etkileyici bir video ile duyurdu.

Yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor. Tüm sırların ortaya çıktığı dünyada, Gökhan seçimini yapmıştır. Ancak onun bu seçimi, hem sevdikleri hem de ona inananlar için daha büyük bir mücadelenin başlangıcıdır. Ailesini ve peşinden gelenleri korumak için her şeyi göze alan Gökhan, bedeli ne olursa olsun kazanmak zorundadır.

Kübra, 2. sezonunda da etkileyici senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor. Kübra 2. sezonu, 6 Haziran’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

Reklam

Devamını Okuyun

Televizyon

TOD’un Yeni Dizisi “Zamanın Kapıları”nın Afişi Yayınlandı

Dijital Platform TOD’da, ezber bozan hikayesiyle her bölüm izleyiciye soluksuz bir serüven yaşatacak olan ‘’Zamanın Kapıları’’ projesinin afişi yayınlandı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Büyüleyici görseliyle dikkat çeken projenin afişinde yer alan ‘’Her tohum kendi toprağına çekilir.’’ sözü de büyük merak uyandırdı. 

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe’nin kaleme aldığı çarpıcı hikâyesiyle dikkat çeken dizinin kadrosunda; Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle; Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye’nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir… 

Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak olan TOD ORIGINALS yapımı “Zamanın Kapıları” yakında sadece TOD’da!

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Wednesday 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Netflix’in Videosu ile Açıklandı | İzle

Merakla beklediğimiz Netflix dizisi Wednesday’in oyuncu kadrosunu sonunda yayınlanan tanıtım videosu ile öğrendik. Kimler var kimler 🙂

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Tim Burton’ın eşsiz hayal gücünün ürünü Wednesday’in 2. sezonu yapım aşamasında.

Oyuncu kadrosunda Jenna Ortega, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Fred Armisen, Thandiwe Newton, Victor Dorobantu, Billie Piper, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Frances O’Connor, Joonas Suotamo, Jamie McShane ve daha pek çok ünlü isim yer alıyor.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar