Bizimle iletişim kur

Televizyon

Prens İkinci Sezon İlk Bölümü Ücretsiz izle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Macarlara karşı kazanılan zaferden sonra Prens, zafer sarhoşluğu yaşarken saraya Kuzeyden bir elçi gelir. İsveç Kralı’nın çağrısıyla Prens, Vikingler Diyarı’na doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar. Yolda karşısına çıkan korsanların teklifiyle hiçbir şey beklendiği gibi gitmezken, Bongomya’da da işler karışır.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Karadut’un Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu – Karadut Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Atv’nin sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan, sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions imzalı yeni dizisi ‘Karadut’tan iki farklı afiş yayınlandı. Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan’ın yer aldığı afiş iddiasıyla göz kamaştırırken ekranın yeni çifti ‘Tayfun’ (Şükrü Özyıldız) ve ‘Zuhal’ (İrem Helvacıoğlu) için özel hazırlanan bir diğer çalışma da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Aşk ve aile bağlarını, göze alınan bedeller ile anlatacak olan ‘Karadut’, hikayesi ve performanslarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Her karakteri farklı bir sınava sokacak olan Karadut, ‘iyi’ olabilmenin zorluğunu gözler önüne serecek.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu birbirinden başarılı dizilerin senaristi Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ve ‘Aldatmak’ gibi televizyon tarihine adını yazdırmış projelerin yönetmeni Murat Saraçoğlu oturuyor.

Dizinin kadrosunda Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

‘Karadut’ yakında atv’de!

Devamını Okuyun

Televizyon

Giray Altınok’un Son Projesi “Karşılaşmalar” Hangi Platformda Yayınlanacak? Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Giray Altınok’un kalemine, Aykut Enişte 2 filminde birlikte çalıştığı Muammer Tali eşlik ediyor.

Dizinin yapımcısı; Prens ile aynı. MGX Film. Dizi, 7 “Karşılaşma”dan yani 7 bölümden oluşuyor.

Karşılaşmalar çok yakında Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” 2. Sezon Ne Zaman Yayında Olacak? Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Zamanla oynayıp kaderi baştan yazabilir misin? Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezonuyla 12 Eylül’de sadece Netflix’te…

Devamını Okuyun

Televizyon

Teşkilat Dizisine Bomba Bir İsim Dahil Oldu – Teşkilat Yeni Sezon Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ beşinci sezonunda Altay’dan Tuna’ya adlı yepyeni hikayesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Tolga Sarıtaş’ın Altay karakteri ile dahil olduğu ve bugüne kadar birbirinden başarılı operasyonları soluksuz izlenecek şekilde ekrana getiren ‘Teşkilat’, Altay’dan Tuna’ya yeni sezonunda bambaşka gerçeklerin kapısını aralayacak.

Teşkilat, beşinci sezonuyla yakında TRT 1’de…

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar