Bizimle iletişim kur

Oyun

Honor Of Kings 20 Haziran’da Tüm Dünyaya Açılıyor

Mobil moba devi Honor of Kings, Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Türkiye’deki oyunculardan sonra dünyanın geri kalanına açılıyor. 20 Haziran itibarıyla küresel çapta tüm mobil cihazlarda oynanabilecek olan Honor of Kings, oyun severleri uluslararası takımlar oluşturup savaş arenasında mücadele etmeye davet ediyor

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Dünyanın en çok oynanan mobil MOBA oyunu Honor of Kings, yaptığı son açıklamayla Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Türkiye’den sonra küresel olarak oyun severlerle buluşuyor. 20 Haziran’dan itibaren tüm mobil MOBA severleri oyuna davet eden Geliştirici TiMi Studio Group ve yayıncı Level Infinite, bu haberi kutlamak için tüm oyuncuları oyun içi etkinliklere davet ediyor.

Açıklamaya göre oyuncular oyun içi çekiliş etkinliğine katılarak aşağıdaki ödülleri kazanma şansını yakalayabilirler:

  • Büyük Ödül: Tüm Kostüm ve Tüm Kahraman ayrıcalıklarına sahip olma
  • 1’incilik Ödülü: 500 Sınırlı Süreli Jeton
  • 2’ncilik Ödülü: 18.888 Cevher
  • Güneş Işığı Bereket Ödülü: Katılan tüm oyunculara 200 Elmas

Espor Haberleri: Invitational Sezon 2

29 Haziran’da tüm gözler S2 Invitational’a ev sahipliği yapacak olan Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da olacak. Güneydoğu Asya, Brezilya, Türkiye, MENA, Latin Amerika, ve Avrupa takımlarıyla beraber Açık Seri Split 1’in şampiyonu olan toplam 12 takım 300.000 dolarlık ödül havuzundan en yüksek payı almak için savaşacaklar. 

Ayrıca bu turnuvada ilk 8’de yer alan takımlar, bu yaz Riyad’da düzenlenecek Esports Dünya Kupası sırasında gerçekleşecek olan Honor of Kings Invitational Midseason’a doğrudan katılım hakkı elde edecekler.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Oyun

ASRock ve Intel, “Assassin’s Creed Shadows” Oyununu Hediye Ediyor

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Dünya çapında anakart, ekran kartı, mini PC ve oyuncu monitörleri üreten ASRock, Intel ile birlikte yılın en çok beklenen oyunlarından Assassin’s Creed Shadows oyununu hediye edeceğini duyurdu.

ASRock’ın seçili Intel modeli Z790 serisi anakartlarını (Taichi, Taichi Carrara, Taichi Lite, Steel Legend Wifi, Livemixer, PG Sonic) ve yine seçili Intel işlemci modellerini 15 Eylül tarihine kadar birlikte alarak faturasını sistem üzerinden gönderen herkes, Assassin’s Creed Shadows oyununun PC koduna sahip olacak. Böylece ASRock anakartların güçlü performansını en iyi şekilde test edebilecekler.

Devamını Okuyun

Oyun

‘The Callisto Protocol’un Yapımcılarından Yeni Oyun [REDACTED]’ın Fragmanı Yayınladı

‘The Callisto Protocol’un Yapımcıları Striking Distance Studios, Yeni Oyunları [REDACTED]’ın Fragmanını Yayınladı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App


‘The Callisto Protocol’un Yapımcıları Striking Distance Studios, Yeni Oyunları [REDACTED]’ın Fragmanını Yayınladı

  • gamescom 2024 kapsamında Xbox Live Canlı Yayını sırasında görücüye çıktı 
  • ‘The Callisto Protocol’ evreninde geçen roguelike zindan tarama temelli bilim kurgu oyunu

KRAFTON, Inc (CEO CH Kim) bünyesinde yer alan Kuzey Amerikalı oyun geliştirme stüdyosu Striking Distance Studios (SDS), [REDACTED] adlı oyununun fragmanını yayınladı.

Fragman, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen uluslararası oyun fuarı gamescom 2024’te yer alan Xbox’ın canlı yayın etkinliği sırasında dünya prömiyerini yaptı. 

[REDACTED], SDS’nin bir önceki oyunu ‘The Callisto Protocol’ ile aynı evrende geçen, bilim kurgu roguelike türünde bir zindan macerası. Oyun, Jüpiter’in buz kaplı uydusu Callisto’da yer alan ‘Black Iron’ (Kara Demir) hapishanesinde geçiyor. Gardiyan rolünde olan oyuncular, hapishanenin sıkı güvenlik önlemlerini aşıp kaçış kapsülüne ulaşmaya çalışırken enfekte mahkûmlardan ve diğer kurtulanlardan kaçınmak durumundalar.

Oyuncular hayatta kalabilmek için çeşitli silahlar ve kıyafetlerle kendilerini donatıp yetenekler ve eşya geliştirmeleriyle karakterlerini güçlendirebiliyorlar. Roguelike formülüne uygun olarak oyuncuların aşamaları tekrar tekrar oynaması ve ilerledikçe karşılarına çıkan zorluklara uyum sağlaması gerekecek. [REDACTED], sınırsız tekrar oynanabilirlik, sağlam bir stratejik planlama, karakterin sürekli bir ölüm-yaşam döngüsünde gelişimi, güçlü eşya yükseltmeleri ve speedrun mücadeleleri gibi özellikler sunuyor.

Maceraları boyunca oyuncular her biri kendine özgü saldırılar yapan çeşitli düşmanlarla karşılaşacak. Özellikle bir aşamayı öldükten sonra tekrar denediklerinde, artık düşmanları hâline gelen kendi cesetlerini alt etmeleri gerekecek. Bu ceset, oyuncunun daha önce edindiği tüm silahları, kıyafetleri ve yükseltmeleri koruduğu için oyunda ne kadar ilerlenirse o kadar güçlenmiş bir düşmanla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

REDACTED Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

[REDACTED]’ın 31 Ekim’de Xbox Series X|S, PlayStation 5, Steam ve Epic Games Store üzerinden resmî olarak yayınlanması planlanıyor.

Devamını Okuyun

Oyun

Squid Game’in Oyunu Geliyor! Squid Game : Kıran Kırana Fragmanını İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bu oyunda kazanmak da var, ölmek de.

Büyük ilgi gören diziden esinlenilen bu çok oyunculu aksiyon oyununda tehlikeli yarışmalarda hayatta kalmak için becerilerinizi ve içgüdülerinizi kullanın.

Squid Game: Kıran Kırana, çok yakında Netflix uygulamasında.

Daha fazla bilgi almak için https://www.squidgameunleashed.com adresini ziyaret edin.

Devamını Okuyun

Oyun

KRAFTON Steam Üzerinde inZOI: Character Studio’yu Yayınlayacak! inZOI: Character Studio’nun Özellikleri Neler?

inZOI: Character Studio (Karakter Stüdyosu) ile inZOI’nin karakter özelleştirme özelliklerini deneyimleyebilirsiniz. Oluşturulan karakterler oyun erken erişime açıldıktan sonra oyun içinde kullanılabilecek. 

inZOI: Character Studio 21-26 Ağustos tarihleri arasında Steam üzerinden erişime açık olacak. Ayrıca bu tarihlerde çeşitli topluluk etkinlikleri de düzenlenecek.

KRAFTON, Overwolf ile yaptığı partnerlik aracılığıyla uzun vadeli topluluk mod desteğinin temellerini attı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yaşam simülasyon oyunu inZOI‘nin renkli oyuncu topluluğuna özel bir sürpriz olarak KRAFTON, Inc (CEO CH Kim), oyunun karakter özelleştirme alanı olan inZOI: Character Studio‘yu  dünya çapında 21 Ağustos TSİ 07:00 – 26 Ağustos TSİ 07:00 saatleri arasında Steam‘de ücretsiz olarak yayınlayacaklarını duyurdu. Kullanıcılar ayrıca, 9 Ağustos’ta açıklanan resmî Steam sayfası üzerinden inZOI‘yi artık istek listelerine ekleyebiliyorlar.

inZOI, gerçekçi grafikleri ve detaylı, derinlemesine simülasyonuyla sürükleyiciliğini katlayan bir yaşam simülasyonu oyunu. Oyuncular oyunda beklenmedik durumlarla karşılaşabiliyor ve birbirinden farklı ve gerçekçi yaşam hikâyeleri oluşturabiliyorlar. inZOI: Character Studio‘nun bu sürümü, dünyanın dört bir yanında oyunun erken erişime açılmasını bekleyen oyunseverlere oyunda yer alan benzersiz karakter özelleştirme seçeneklerini deneyimleme şansı sunacak. 

inZOI: Character Studio Nedir?

Oyuncular, inZOI: Character Studio’nun son derece detaylı özelleştirme seçenekleri aracılığıyla ‘Zoi’ adı verilen avatarlarını oluşturabiliyorlar. Saç uzunluğu ve stili, tişört kolları, yaş, tırnaklar, boy, vücut tipi, ten rengi gibi 250’den fazla özelleştirme seçeneğiyle inZOI,oyuncuları hayal güçlerinin sınırlarını zorlamaya davet ediyor. Ayrıca oyuncular, bu yeni nesil yaşam simülasyonundaki yenilikçi AI özelliği AI Texture’ı kullanarak Zoi’nin kıyafetleri için sınırsız desenler oluşturabilir ve tamamen kendilerine özgü tasarımlara imza atabilirler. 

Oyuncular ayrıca kendi tasarladıkları içerikleri kolayca yükleyebilecekleri, başkalarının tasarımlarını indirebilecekleri, beğeniler ve yorumlar aracılığıyla da birbirlerinin tasarımlarıyla etkileşime girebilecekleri yerleşik bir UGC (Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerik) platformu olan ‘Canvas’ta tasarımlarını paylaşabilirler. En beğenilen ilk 10 tasarım, Canvas sıralamasının en üstünde yer alarak tüm oyunculara sergilenecek. inZOI: Character Studio‘da oluşturulan karakterler ve tasarımlar oyun erken erişime açıldıktan sonra inZOI‘de kullanılabilecekler.

inZOI: Character Studio kullanıcıları için çeşitli topluluk etkinlikleri de planlanıyor. ‘Canvas Top 10 Etkinliği’ kapsamında Canvas’taki en popüler tasarımlara sahip ilk 10 kullanıcıya ‘AR Company Oyuna Hoş Geldin Kiti’ armağan edilecek. Ayrıca KRAFTON oyuncu topluluğu, ‘Create a Zoi’ hashtag etkinliği aracılığıyla benzersiz Zoi’lerini sosyal medya platformlarına taşıyarak kreasyonlarını paylaşabilecekler. Seçilen katılımcılar, tişört ve file çanta gibi özel inZOI ürünlerini almaya hak kazanacak.

inZOI Yapımcısı ve Yönetmeni Hyungjun Kim, duygularını şu sözlerle ifade etti, “inZOI, kullanıcıların hayal güçlerini özgürce ifade edebilecekleri yaratıcı bir alan sağlamaya odaklanıyor. Dünya çapında kullanıcıların ‘Canvas’ adlı UGC platformu aracılığıyla tasarımlarını paylaştıkları canlı bir oyuncu topluluğu oluşturmayı hedefliyoruz. Oyunseverlerin inZOI: Character Studio aracılığıyla yaratıcılıklarını sınırsızca kullanmalarını ve inZOI’de benzersiz deneyimler yaşamalarını umuyoruz.”

Overwolf ile Mod Desteğinin Temelleri Atıldı

KRAFTON ayrıca kullanıcılarına oyun içi uygulamalar, modlar ve özel oyun sunucuları oluşturma, dağıtma ve bunlardan para kazanma olanağı tanıyan bir platform olan Overwolf ile bir partnerliğe imza attıklarını duyurdu. Bu ortaklıkla içerik oluşturucularına CurseForge üzerinde sergilenebilecek inZOI modları oluşturma imkânı sunuluyor. Böylece, inZOI oyuncu topluluğunun temel oyunu geliştirmesine ve lansmandan itibaren deneyimlerini daha da özelleştirmesine ve paylaşmasına olanak tanınıyor.

Overwolf CEO’su Uri Marchand iş birliğiyle ilgili düşüncelerini “KRAFTON ile ortaklığımız sayesinde inZOI‘nin piyasaya çıkacağı ilk günden itibaren renkli ve kreatif bir oyuncu topluluğu oluşturma vizyonlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz. KRAFTON, CurseForge aracılığıyla inZOI modlarına çok özel bir platformun kapılarını açarak topluluğun yaratıcı vizyonlarını hayata geçirmeleri için en iyi araçlara ve kaynaklara sahip olmasını sağlıyor. Oyun deneyiminin sayısız oyuncu tarafından oluşturulan içeriklerle nasıl geliştirileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz,” sözleriyle paylaştı.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar