Bizimle iletişim kur

Televizyon

Haluk Bilginer “Mickey Donovan” Rolüyle Ekranlara Dönüyor

Orchestra Content, yeni iddialı dizisi için hazırlıklara başladı. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan, büyük ilgi gören kült dizi Ray Donovan Türkiye’ye uyarlanıyor…

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Orchestra Content, yeni iddialı dizisi için hazırlıklara başladı. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan, büyük ilgi gören kült dizi Ray Donovan Türkiye’ye uyarlanıyor…

Amerika’da 2013-2020 yılları arasında yedi sezon boyunca Showtime’de yayınlanan dizi başta Emmy olmak üzere birçok TV ödülüne aday gösterildi.

Haluk Bilginer, ‘Mickey Donovan’ rolünde!

Reklam

Zengin, ünlü ve prestijli insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözmeyi başarsa da babası Mickey başta olmak üzere ailesiyle sorunlarını bir türlü çözemeyen Ray Donovan’ın Türkiye uyarlamasında ‘Mickey Donovan’ karakterine Haluk Bilginer hayat verecek. Dizinin orijinalinde Jon Voight’in canlandırdığı Mickey Donovan, oğlu Ray Donovan ile birlikte hikâyenin tam merkezinde yer alıyor.

‘Paramount Formats’tan hakları alınarak Türkiye’ye uyarlanan dizinin senaryo uyarlamasını Birol Tezcan yaptı. Senaryo hazırlıkları tamamlanan dizinin oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı büyük merak konusu olurken diziyle ilgili tüm gelişmeler de yakında açıklanacak.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Zamanın Kapıları 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

TOD’un ilgiyle izlenen dizisi Zamanın Kapıları’nın 7. bölümünden heyecan dolu yeni bir tanıtım paylaşıldı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Sinan ve Nevra’yı artık sadece gerçekler bekliyor.

“Zamanın Kapıları”, 27 Haziran Perşembe günü 7. bölümüyle TOD’da! 💛

TOD’un ilgiyle izlenen dizisi Zamanın Kapıları’nın 20 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 6. bölümünden heyecan dolu yeni bir tanıtım paylaşıldı…

Zamanın Kapıları’nın kadrosunda Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran,Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Servet Pandur, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Reklam

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye’nin en büyük iş adamlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı, Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir.

TOD’un ilgiyle izlenen dizisi Zamanın Kapıları’nın 27 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 7. bölümünden heyecan dolu yeni bir tanıtım paylaşıldı.

Devamını Okuyun

Televizyon

Ru Dizisi Yedinci Bölüm Ne Zaman Yayında? Fragmanı İzle

Yeni Dizi RU Gain’de yayında. Peki 7. bölüm ne zaman Gain’de olacak?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bitti derken başlayan bir hikâye… Ege’de bir sahil kasabasında her şeye rağmen yaşanan sıra dışı bir aşk… 

38 yaşında bir kadın ve 18 yaşında bir erkek: Reyan ile Uzer. 

#RU 21 Haziran 2024’Cuma gününden itibaren Sadece GAİN’de! 🎈


Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül başrollerde

Reklam

Devamını Okuyun

Televizyon

House Of The Dragon 2. Sezon Üçüncü Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

BluTV, yeni sezonunun nefesleri kesen bir başlangıç yaptığı dizi House of The Dragon’u kullanıcılarıyla buluşturuyor. House of The Dragon 2. sezonun yeni bölümleriyle ABD yayınının hemen ardından BluTV’de olan dizinin üçüncü bölüm resmi fragmanı da yayınlandı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Mantık unutulacak!

George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ adlı romanından uyarlanan ve Targaryen Hanesi’nin efsanevi hikayesini anlatan ‘House of The Dragon’dan yayınlanan yeni fragman heyecan dozunu artırdı. 

Kanlı bir iç savaşın eşiğinde olan Westeros’ta Kral Aegon Yeşil Konsey’i, Kraliçe Rhaenyra ise Siyah Konsey’i savunmaktadır. İki tarafın olağanüstü bir mücadeleye gireceği ‘House of The Dragon’un yeni sezonu nefessiz izlenecek.

House of the Dragon, ikinci sezon üçüncü bölümüyle 1 Temmuz Pazartesi Amerika yayınından hemen sonra 05.00’te BluTV’de.

Reklam

İkinci sezonun “Rhaenyra the Cruel” isimli ikinci bölümü IMDb web sitesinin kullanıcıları tarafından 8.5 puan aldı.

Devamını Okuyun

Televizyon

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisinin Setinde Neler Oldu? Kamera Arkası Videosunu İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bu ekibin 2. sezon setinde de aşırı eğleneceğine eminim ❤️

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar