Bizimle iletişim kur

Sinema

Daha İyi Bir Yarın Filmi Ne Zaman Vizyonda? Konusu Ne? Fragmanı İzle

Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı’nın başrolünde yer aldığı Daha İyi Bir Yarın, filminin vizyon tarihi için geri sayım devam ediyor.

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Daha İyi Bir Yarın Konusu Nedir?

Emre Kavuk’un yönetmenliğini üstlendiği film, sevgilisi tarafından terk edilen Ozan’ın, aşk acısı çekmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Ozan, sevgilisiyle ayrılığı sonrası hiçbir şekilde teselli bulamaz ve yaşamını sonlandırmaya karar verir. Gelecekte, yaşam sonlandırmak yasal bir izin gerektirmektedir. Ozan Yaşam Sonlandırma Merkezine başvuru yapar ancak inceleme sonunda başvurusu reddedilir. Çünkü Ekin isimli, daha önce hiç görmediği ve tanımadığı bir kadın ona aşıktır. Yaşam sonlandırmanın tek kuralı “başvuran kişiye kimsenin aşık olmaması ve böyle bir başvuruda bulunmaması” kuralı devreye girmiştir. Ozan’ın tek çaresi Ekin isimli  kadını bulup onu aşkından vazgeçirmektir. Ozan Ekin’i aşkından vazgeçirmeye çalışırken hiç beklemediği bir gerçekle daha yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bireyselliği, tükenmişliği ve tüketmişliği, tüm bunların sonucu olarak duygudan arınmışlığı konu alan Daha İyi Bir Yarın, seyircisine fütüristik bir dünyanın kapılarını açıyor.

Daha İyi Bir Yarın Filminin Vizyon Tarihi

Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı’nın başrolünde yer aldığı Daha İyi Bir Yarın, 14 Haziran’da seyircisiyle buluşuyor.

Hande Doğandemir

Yağız Can Konyalı

Reklam

Nur Fettahoğlu

Engin Benli

Kubilay Karslıoğlu

Oktay Dal

Özgür Emre Yıldırım

Reklam

Aslıhan Karalar

Burcu Binici

Meltem Pamirtan

Sema Öztürk

Onur Büyüktopçu

Reklam

Hüseyin Avni Danyal

Zeynep Eronat

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Sinema

Deadpool & Wolverine Filminden Son Fragman Yayınlandı İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Deadpool & Wolverine Her şeyi riske atmaya hazır.

Sıradaki Kim?

Kötü adamı görme zamanı geldi!

Sabretooth!

Reklam


Deadpool & Wolverine 26 Temmuz’da sadece sinemalarda

Devamını Okuyun

Köşe Yazıları

Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmi Yorumları

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmi Cuma’dan İtibaren Vizyonda. İlk iki filmi seyrettiyseniz ve beğendiyseniz bu filmi de görmekte yarar var. Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmi Sessiz Bir Yer filmindeki olayların nasıl başladığını o ilk günde yaşananları anlatan bir yapım. Bu filmin ayrıca çok derine inmese de hastalık üzerinden bir alt hikayesi de mevcut.

Sessiz Bir Yer Birinci Gün Nasıl?

En sonda söyleyeceğimi baştan söylemeliyim ilk filmdeki baş karakterlerimizin yaşadığı olayları ve filmin neredeyse ortasına kadar süren gizemin çözülmesinin ardından öğrendiklerimizi göz önünde bu film aslında çok da bilmediğimiz bir şey anlatmıyor.

Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmi İzlenir mi?

Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmini IMAX’de izledim ve film IMAX’de bambaşka bir seviyedeydi. Sesler ve görsellik filimi daha etkileyici hale getirdi. Evet ismi Sesiz bir Yer olsa da saldırlardan kaynaklı sesler ve efektler IMAX ile harikaydı. Gerçi film son 40 dakikada biraz sessizliğe ve aksiyonsuzluğa bürünerek zayıfladı ama başlangıcı ses efektleri açısından iyiydi.

Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmini Kimler İzlemeli

Özellikle ilk filmi sevdiyseniz ve ikinci filmde aynı şeyler tekrarlanıyor bu yüzden yeni bir şey görelim diyorsanız Sessiz Bir Yer Birinci Gün Filmini izleyebilirsiniz.

Aslında bu ilk gün hikayesinin biraz da Tom Cruise’lu War of the Worlds kıvamında olması daha da iyi olabilir miydi diye de düşündürdü.

Reklam

Özetle; ilk filmin seviyesi yüksekti bu film ise onun gerisinde kalıyor. Ama seriyi sevdiyseniz bu yeni filmi de izlemekte fayda var şimdiden iyi seyirler

Tolga Yiğit

Devamını Okuyun

Sinema

‘Merhamet Hikayeleri’ Kinds Of Kindness Filminin Konusu Ne? Fragmanı İzle

‘Merhamet Hikayeleri’Kinds Of Kındness Filminin Konusu Nedir?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Searchlight Pictures imzalı ‘Merhamet Hikayeleri’, kendi hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan, seçeneği olmayan bir adamın hikayesini, üç parçalı bir masal olarak nitelendirilen bir anlatım üslubuyla paylaşıyor.

Filmde denizde kaybolan eşinin geri döndüğünü ancak farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memuru ve kaderinde olağanüstü bir ruhani lider olmak olan ve özel yeteneklere sahip birini bulmaya çalışan kararlı bir kadının dünyasına seyirciler davet ediliyor. 

Hepimiz tehlikede olabiliriz.

Jesse Plemons, Yorgos Lanthimos’un yönettiği MERHAMET HİKAYELERİ ile Cannes’da En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

5 Temmuz’da sadece sinemalarda!

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

Mark Wahlberg’i Kel Olarak İzleyeceğimiz “Flight Risk”ten İlk Fragman Yayınlandı – İzleyin

Bu yüksek riskli gerilim filminde, Akademi Ödülü adayı Mark Wahlberg (En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, The Departed, 2006), bir kaçağa (Topher Grace) eşlik eden bir Hava Polis Şefini (Michelle Dockery) duruşmaya taşıyan bir pilotu canlandırıyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bu yüksek riskli gerilim filminde, Akademi Ödülü adayı Mark Wahlberg (En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, The Departed, 2006), bir kaçağa (Topher Grace) eşlik eden bir Hava Polis Şefini (Michelle Dockery) duruşmaya taşıyan bir pilotu canlandırıyor.

Alaska’nın vahşi doğasını geçerken gerilim yükselir ve gemideki herkes göründüğü gibi olmadığından güven sınanır.

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar