Bizimle iletişim kur

Yaşam

Turkcell Platinum Hangi Plajlarda İndirim Giriş Sağlıyor?

Turkcell ayrıcalıkları, bu sene de yazın kalbinin attığı en önde gelen tatil beldelerinde yaşanacak. Tatilciler güneşin ve denizin tadını, Turkcell Platinum ayrıcalıkları eşliğinde çıkaracak. 

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Turkcell’in ayrıcalıklarla dolu dünyası, yazın kalbinin attığı tatil beldelerinde de yaşanacak. Platinum müşterileri bu yaz Kaş’taki Blanca Beach’te, Çeşme Flyinn’de ve Cape Bodrum’da indirimli giriş avantajına sahip olacak. Cape Bodrum’da ayrıca fizy ile Full Moon partileri, Oscarlı filmlerin de dahil olduğu TV+ açık hava sinema gösterimleri düzenlenecek.

Turkcell ayrıcalıkları, bu sene de yazın kalbinin attığı en önde gelen tatil beldelerinde yaşanacak. Tatilciler güneşin ve denizin tadını, Turkcell ayrıcalıkları eşliğinde çıkaracak. 

Çeşme Flyinn ve Kaş Blanca Beach’te girişte % 50 indirim

Bu yaz Blanca Beach Kaş’ta ve Çeşme Flyinn’de Turkcell Platinum müşterileri %50 indirim avantajına sahip olacak ve hediye içecek ikramı ile karşılanacak. Ayrıca beach’lerde fizy DJ etkinlikleri ile tatil coşkusunu doyasıya yaşayacaklar.

Turkcell Yazlık Mekanlar Hangileri?

Bodrum’da Escape Beach ve Moon Beach’te sezon boyu ayrıcalıklar

Tatillerini Bodrum’da geçirmeyi tercih edenleri de çok özel ayrıcalıklar bekliyor. 

Moon Beach’te sezon boyunca fizy ile müzik ve eğlence dolu bir tatil yaşanacak. Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach’te ise Turkcell Platinum’lular girişte ve restoranlarda indirim ile iki farklı alanda Platinum Lounge gibi avantajlara sahip olacak. Cape Bodrum’da yerli-yabancı turistleri bekleyen sürprizler bununla da sınırlı değil. 22 Haziran’da DJ Can Hatipoğlu, 20 Temmuz’da DJ David Şaboy ve 17 Ağustos’ta DJ Tarık Koray eşliğinde ve fizy ev sahipliğinde gerçekleşecek Full Moon gecelerinde, tatil coşkusu müzikle buluşacak. 

Bunun yanı sıra Cape Bodrum’da bu yaz TV+ ile açık sinema rüzgârı esecek. 16 Haziran – 8 Eylül tarihleri arasında her pazar TV+ açık hava sinema gösterimleri olacak. Denizin üzerine kurulan platform ile tüm koya görünürlük sağlayacak şekilde 14 farklı gösterim yapılacak. Bayram döneminde ise çarşamba günü ek bir gösterim daha olacak.

TV+’la bayramda Cape Bodrum’da açık hava sinema şöleni

Türkiye’de sadece TV+’ta yayımlanan, yabancı dilde en iyi film dahil beş adaylığı bulunan ve en iyi özgün senaryo Oscar’ını alan “Anatomy of a Fall” ile en iyi film dahil 5 adaylığı olan ve En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanan “The Holdovers” başta olmak üzere, aksiyondan drama birbirinden özel yapımlar Cape Bodrum ziyaretçileri ile buluşacak. 

Tv+ Plajlarda Gösterimi gerçekleştirilecek filmlerin takvimi şu şekilde:

The Holdovers (16 Haziran)    Anatomy of A Fall (19 Haziran)   The Teacher’s Lounge (23 Haziran)

Death On The Nile (30 Haziran)   Nightmare Alley (07 Temmuz)   The Intern (14 Temmuz)

La La Land (21 Temmuz)   Wrath of Man (28 Temmuz)   Bohemain Rapsody (04 Ağustos)

Top Gun Maverick (11 Ağustos)   Ford v Ferrari (18 Ağustos)   The Equalizer 3 (25 Ağustos)

The Fabelmans (01 Eylül)   Amsterdam (08 Eylül)

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Yaşam

Michelin Rehberi Türkiye’deki Restoran Seçkisini Ne Zaman Açıklayacak?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

İstanbul, İzmir ve Muğla’nın yeme-içme kültürünün en iyilerinin yer aldığı seçki, İstanbul’da düzenlenecek özel bir törenle açıklanacak…

Türkiye’deki keşif çalışmalarını sürdüren MICHELIN Rehberi müfettişleri, ek olarak Muğla’daki mekanları da ziyaret etmeye başladı.

Michelin, MICHELIN Rehberi İstanbul, İzmir ve Muğla 2025 seçkisini, 5 Aralık 2025 Perşembe günü İstanbul’da yer alan Four Seasons Hotel Bosphorus’ta düzenlenecek törenle açıklayacak.

MICHELIN Rehberi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak tören, seçkiye yeni eklenecek olan ve en çok arzulanan MICHELIN Yıldızları, Yeşil Yıldızlar ve Bib Gourmand kategorisinde yer alacak olan restoranları keşfetme fırsatı sunacak. Sektör profesyonellerinin olağanüstü performansını ön plana çıkaran bir dizi özel ödül de etkinlik sırasında sahiplerini bulacak.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada MICHELIN Rehberi Uluslararası Direktörü Gwendal Poullennec, “MICHELIN Rehberi Müfettişleri bu yıl da İstanbul, İzmir ve Bodrum’daki en iyi restoranları seçmek için seyahat etti. Yeni bölgeleri keşfetmeye devam ederken, Bodrum’un ötesinde Muğla’nın ilave bölgelerini de ziyaret ederek gizli kalmış mutfak hazinelerini bulmaktan heyecan duydular. Tüm seçkimizi resmen açıklamak ve yerel gurmelere ve uluslararası gezginlere Türkiye’nin yemek tutkunları için gerçek bir cennet olduğunu bir kez daha vurgulamak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Törene, MICHELIN Rehberi İstanbul, İzmir ve Muğla 2025 seçkisinde yer alacak tüm restoranların şefleri davet edilecek.

MICHELIN Rehberi’nin yeni seçkisi, etkinliğin hemen ardından MICHELIN Rehberi internet sitesinde ve MICHELIN Rehberi uygulamasında yayınlanacak. Bu basın bülteni, davetiye niteliğinde olmayıp, etkinlik davetiyeleri ve programla ilgili tüm detaylar ilerleyen günlerde katılımcılarla paylaşılacaktır.

MICHELIN Rehberi’nin Metodolojisi

MICHELIN Rehberi, mobilitenin büyümesini desteklemek için 1900 yılında Michelin lastik şirketi tarafından oluşturuldu ve Orijinal misyonuna o zamandan beri sadık kaldı: gastronomi destinasyonlarını keşfetmek, uluslararası gezginleri ve gurmeleri en iyi restoranlara yönlendirmek, dünya mutfak sahnelerini ön plana çıkarmak ve seyahat kültürünü desteklemek.

MICHELIN Rehberi İstanbul, İzmir ve Muğla için restoran seçimleri, Rehber’in tarihi ve global metodolojisine sadık kalan ve aynı zamanda gizli olan Michelin Müfettişleri tarafından, herhangi bir iş birliğinden bağımsız olarak yapılmaktadır.

Müfettişler, Rehber’in aşağıdaki 5 uluslararası kriterini baz alarak, yalnızca restoranların sunduğu mutfağın kalitesini değerlendiriyor:

** Ürünlerin kalitesi,

** Pişirme tekniklerine hakimiyet,

** Lezzetlerin uyumu,

** Şefin kişiliğinin yemek deneyimine yansıması,

** Hem ziyaretler arasında hem de menüde tutarlılık.

Müfettişler tarafından keşfedilen en iyi yerel restoranları bir araya getirmeyi amaçlayan MICHELIN Rehberi seçkisinde, kapsamlı bir derecelendirme sistemi aracılığıyla en özel olanlar ön plana çıkıyor.

En gözde derece, en olağanüstü mutfak deneyimi sunan restoranlara verilen ve dünyaca ünlü MICHELIN Yıldızlarıdır. Seçkide, gözde Yıldız derecelendirmelerinin yanı sıra, iyi kalitede yemekleri uygun fiyata sunan restoranlara verilen popüler Bib Gourmand kategorisi ve gastronomi alanında tamamen sürdürülebilir bir yaklaşım benimsemeyi taahhüt eden rol model restoranlara verilen MICHELIN Yeşil Yıldız da yer alıyor.

Devamını Okuyun

Yaşam

Bir Efsane Daha Yaşamını Yitirdi – Metin Arolat Vefat Etti

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

İstanbul Kozyatağı’nda bir mekanda sahne alan Arolat, şarkı söylediği esnada aniden fenalaştı. 90’lı yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Metin Arolat 52 yaşında hayata gözlerini kapadı. …

1995 yılında ‘Dert Değil’ şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Metin Arolat kısa sürede şöhret basamaklarını tırmandı. Sahne hayatının yanı sıra yönetmenlik de yapan Arolat’tan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat sahne aldığı mekanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Son anları kameraya yansıyan 52 yaşındaki Arolat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kozyatağı’ndaki bir otelde sahne alan Metin Arolat, performansına ara verdikten sonra tekrar sahneye döndüğünde ilk şarkısını söylerken bir anda yere yığıldı.

Çağrılan sağlık ekipleri, uzun süren kalp masajı yaptı. Hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı, kurtarılamadı.

Reyhan Karaca’nın paylaşımı, sanatçıyı ne kadar sevdiğini gösterir gibiydi.

Biz de “Radio Mood” ekibi olarak; sanatçıya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz…

Kaynak: Mynet.

Devamını Okuyun

Yaşam

Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali Ne Zaman Başlıyor? Festival Programı Açıklandı

Denizbank Ana Sponsorluğunda Altın Boynuz’da Bir İlk Rixos Tersane Istanbul Kürek Festivali’nde Birbirinden Renkli Etkinlikler

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Çeyrek asra yaklaşan tecrübesi, kusursuz hizmet anlayışı ve lüks odaklı kişiselleştirilmiş deneyim fırsatlarıyla turizm sektöründe lider bir konum edinen Rixos Grup’un amiral gemisi Rixos Tersane Istanbul, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 19- 22 Eylül tarihleri arasında Denizbank ana sponsorluğunda Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Tasarımı, mimarisi, Haliç kıyısındaki eşsiz konumu ile şehrin tam kalbinde bir yıldız gibi parlayan Rixos Tersane Istanbul, kültür sanat, spor, gastronomi ve eğlenceyi harmanlayan aktiviteleriyle konaklama ve ağırlama sektörüne yepyeni bir bakış açısı kazandıracak.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Rixos Tersane Istanbul Kürek Festivali, Haliç’in köklü tarihini ve zengin kültürel mirasını bugünün dinamizmi ile buluşturarak sürükleyici bir deneyim yaşatacak. 4 gün sürecek ve yediden yetmişe herkesin keyifle takip edebileceği festival kapsamında liseler, üniversiteler, şirketler ve kulüpler kendi kategorilerinde nefes kesen yarışlara imza atarken, katılımcılar da festivale özel akrobasi gösterilerinin, konserlerin, performansların, atölye çalışmalarının ve sürprizlerin tadını çıkaracak.

Gün Gün Rixos Tersane Istanbul Kürek Festivali

Rixos Tersane Istanbul Kürek Festivali, muhteşem bir Istanbul akşamında, tüm şehrin gözleri önünde, dillere destan bir gondol geçit töreni ile başlayacak. Herkese açık olacak bu etkinlik, Altın Boynuz’a bir selam niteliğinde olacak.

Festivalin ikinci gününde katılımcılar liselerin ve üniversitelerin kürek kulüplerinin kendi kategorilerindeki kıyasıya mücadelesine tanıklık edecek. Kürek takımlarının tüm yeteneklerini sergileyeceği ve rekabet etmenin keyfine varacağı bu yarışın kazananları ödüllerini onları destekleyen taraftarlarının coşkusu eşliğinde alacak. Ödül töreninin hemen ardından enerjik ve göz kamaştıran danslarıyla Anadolu’nun kültürel motiflerini nefes kesen koreografilere dönüştüren Anadolu Ateşi izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Etkileşimli teknolojiyle donatılan kukla DUNDU’nun interaktif şovu, izleyenlere daha önce deneyimlemedikleri anlar yaşatacak. Aynı günün akşamında ise pop müziğin sevilen iki ismi, Zeynep Bastık ve Kenan Doğulu sahne alacak.

Festivalin üçüncü gününde gerçekleşecek şirketler arası kürek çekme yarışması hem yarışmacıların hem de seyredenlerin heyecanını doruğa çıkaracak. Akşamında ise Sertab Erener’in büyülü sesi ve rap müziğin yükselen yıldızlarından Motive’nin şarkıları Haliç’teki dalgaların ritmine eşlik edecek.

Festivalin son günü kürek kulüplerinin heyecan dolu yarışına sahne olacak. Ödül töreninin ardından pop müziğin sevilen isimleri Murat Dalkılıç, KÖFN ve Sıla hit parçalarıyla izleyenleri müziğe doyuracak.

Çocukların Eğlenirken Öğrenecekleri Atölye Çalışmaları

Ailelerin çocuklarıyla birlikte tüm gün keyifli zaman geçirebilecekleri Rixos Tersane Istanbul Kürek Festivali kapsamında Local Makers iş birliği ile 6-12 yaş aralığında çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. Çocukların yaratıcılıklarını geliştirecek Deniz Canlılarını Tanıma Kolaj Atölyesi, Tişörtümde Deniz İzleri: Tişört Baskı Atölyesi, Kağıttan Deniz Yolculuğu: Origami Tekne Atölyesi, Denizci Bağlarıyla El Yapımı Anahtarlık Atölyesi, Deniz Kabuklarıyla Takı Tasarımı bunlardan birkaçı… Sürdürülebilirlik teması çerçevesinde düzenlenecek Doğanın İzinde: Tohum Toplarıyla Yeşeren Umutlar, Yaratıcı Deniz Canlıları: İleri Dönüşümle Sanat, Atık Parçalardan Retro Mini Robot Yapımı Atık Parçalardan Retro Mini Robot Yapımı gibi atölyeler de miniklerin duyarlılığını artıracak ve daha bilinçli olmalarını sağlayacak.

Sanatçıların Boyadığı Kürekler Genç Sporcular İçin Satışta

Bizans döneminden bu yana bolluk ve bereketin simgesi olan ve mükemmel bir doğal liman işlevi gören Haliç’te konumlanan Rixos Tersane Istanbul’da kültür, sanat ve spor yaşamın tam merkezinde yer alıyor. Rixos Tersane Istanbul, bulunduğu lokasyondan aldığı ilhamla, spor ve sanat alanında dikkat çeken iş birlikleriyle toplumsal fayda gözeten iş birliklerine de imza atıyor. Kürek sporunu destekleyen ve yaygınlaştırmayı hedefleyen Rixos Tersane İstanbul, gençleri bu spora teşvik etmek amacıyla çevre bölgedeki okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik çeşitli girişimlerde bulunuyor. 

Rixos Tersane Istanbul Kürek Festivali kapsamında düzenlenecek bir sanat etkinliği de yer alıyor. Festivalde Burçak Bingöl, Guido Casaretto, Ertuğrul Güngör ve Faruk Ertekin, Mr. Hure, Aras Seddigh gibi çağdaş sanatçılar, kürekleri kendi sanat anlayışlarına göre tasarlayacak. Festival süresince sergilenecek ve satışa sunulacak bu özel küreklerin tüm geliri, çevre bölgedeki çocukların kürek eğitimine destek olarak bağışlanacak.

Biletler Tükenmeden Alın!

Çocukların, gençlerin ve ailelerin hep birlikte sabahtan akşama kadar süren dolu dolu bir program eşliğinde keyifli zaman geçireceği festivalin biletleri Biletix, Biletinial, Passo, Biletino, iTicket, Bubilet gibi satış kanallarından temin edilebilir.   

Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali Programı:

19 Eylül Perşembe 

19.30  –  Tekne Geçit Töreni

20.30 – Gondol Geçit Töreni

23.00 After Party – Gilles Peterson – Helena Hauff – Willikens & Ivkovic – Tersane Istanbul Event Hall

20 Eylül Cuma

10.00 – 12.00 Liseler Arası Kürek Yarışmaları ve Kâğıt Bot Yarışları

11.00 – 19.00 SUP Yoga, Yelkenli ve Kürek Deneyimleri

12.00 – 12.30 Liseler Arası Kürek Yarışmaları Ödül Töreni

13.15 – 14.00 Süleyman Atlı – Deniz Üstü Şovu

14.00  – 16.00 Üniversiteler Arası Kürek Yarışları

16.00 – 16.30 Üniversiteler Arası Kürek Yarışları Ödül Töreni

18.30 – 19.30 Anadolu Ateşi

20.00 – 22.00 Dolunayda Kürek Deneyimi

20.30 – 23.30 Dundu ve Akrobat Şovları

21.00 Zeynep Bastık & Kenan Doğulu Konseri

23.00 After Party Colleen “Cosmo” Murphy – Moxie B2B Niks – VTSS B2B Haai – Tersane Istanbul Event Hall

Colleen “Cosmo” Murphy
Colleen “Cosmo” Murphy

21 Eylül Cumartesi

10.00 – 14.00 Şirketler Arası Kürek Yarışları

11.00 – 19.00 Sup Yoga, Yelkenli ve Kürek Deneyimleri

11.00 – 19.00 Çocuklar için Eğitici Atölyeler

13.15 – 14.00 Süleyman Atlı – Deniz Üstü Şovu

14.00 – 14.30 Şirketler Arası Kürek Yarışları Ödül Töreni

15.30 – 17.30 Çocuklar için DUNDU Şov

18.30 – 19.30 İp Cambazı Şovu

20.30 – 21.45 DUNDU ve Akrobat Şovları

21.30 Motive & Sertab Erener Konseri

23.00 After Party MIURA – Mor Elian B2B Pangaea – Lsdxoxo – Tersane Istanbul Event Hall

22 Eylül Pazar 

10.00 – 13.00 Kulüpler Arası Kürek Yarışları

11.00 – 19.00 SUP Yoga, Yelkenli ve Kürek Deneyimleri

11.00 – 19.00 Çocuklar İçin Eğitici Atölyeler

13.00 – 13.30 Kulüpler Arası Kürek Yarışları Ödül Töreni

13.15 – 14.00 Süleyman Atlı – Deniz Üstü Şovu

14.00 – 16.00 Sanatçılarla Kürek Paleti Boyama Etkinliği

17.30 Büyük Ödül Töreni (Tüm Kategoriler)

19.00 Murat Dalkılıç – KÖFN- Sıla

21.00 Drone Şov

Devamını Okuyun

Yaşam

Taylor Swift, ABD Başkanlık Seçiminde Kamala Harris’i Desteklediğini Açıkladı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Taylor Swift, Harris ile eski Başkan Donald Trump arasındaki tartışmanın sona ermesinden kısa bir süre sonra sosyal medyada Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i desteklediğini açıkladı. Trump’ın aday arkadaşı JD Vance tarafından kullanılan retoriğe atıfta bulunarak “Çocuksuz Kedi Kadını” başlıklı gönderiyi imzaladı…

En dikkat çekici ve belki de en önemlisi, genç seçmenler ve diğer seçmenler üzerindeki potansiyel etkisi açısından, son 5 dakikada Instagram hesabında 283 milyon takipçisi olan Taylor Swift, Kamala Harris ve Tim Walz’ı desteklediğini ve onlara oy vereceğini söyleyerek kamuoyuna açıkladı. Donald Trump’ı destekleyeceğini ima eden bir yapay zeka sahte hesabı olduğunu gördükten sonra bu sonuca vardığını söyledi ve bu yeni kullanım hakkında şeffaf olmanın en iyi yolunun bu konudaki duruşunu kamuoyuna çok açık bir şekilde belirtmek olduğunu söyledi.

Sanatçı; “2024 başkanlık seçiminde oyumu Kamala Harris ve Tim Walz’a vereceğim. Kamala Harris’e oy vereceğim. Çünkü o, haklar ve davalar için savaşıyor ve bence onları savunacak bir savaşçıya ihtiyaç var, bunu biraz bağlama oturtmak için” dedi. Ayrıca; sadece birkaç ay önce Joe Biden’ın Demokratlar için başkan adayı olduğu dönemde Demokratlar arasında genç seçmen topluluğunda destek alamadıkları konusunda gerçek bir endişe vardı; ilk kez oy kullananlar, çoğu durumda 81 yaşında olan ve ikinci döneminin sonunda 86 yaşında olacak bir adam tarafından motive edilmemişlerdi. Açıkçası Kamala Harris bu gece kendisini nesiller arası bir aday olarak gösterdiğinde, Taylor Swift’in bu geceki desteğiyle, öncelikle tartışmadan ve ayrı olarak sosyal medyasından, gençlerin Harris’in başkanlığında bulabilecekleri değer konusunda çok net bir mesaj verildiğini güçlü bir şekilde ve kesinlikle hissedildiğini belirtti.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar