Bizimle iletişim kur

Moda

Izipizi’den Yeni Artefact Koleksiyonu

Paris’in ikonik gözlük markası IZIPIZI, İlkbahar Yaz 2024 Artefact koleksiyonu ile her anı daha şık ve özel kılan modelleriyle baharı kutluyor…

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Paris’in ikonik gözlük markası IZIPIZI, İlkbahar Yaz 2024 Artefact koleksiyonu ile her anı daha şık ve özel kılan modelleriyle baharı kutluyor…

Modanın ötesinde yaşam tarzıyla her yaştan insana ikonik gözlükler sunan IZIPIZI, Artefact koleksiyonuyla yetişkin, çocuk ve bebek güneş gözlükleriyle günlük hayatın her anına eşlik ediyor. Artefact, gösterişsiz bir şekilde, maddenin zamanın başlangıcından bu yana nasıl dönüştürüldüğüne ışık tutuyor.

Izipizi İlkbahar Yaz 2024 koleksiyonu: ARTEFACT

İnsan elinin maddede bıraktığı izlerden ilham alan Izipizi Artefact koleksiyonu, insanlığı ve maddeyi birleştiren bir köprü oluşturuyor. İzler değiştiriliyor, kırpılıyor, renklendiriliyor ve yeniden keşfediliyor. Elle oyulmuş ahşap kokan koyu kahverengiden, tekstillerde kullanılan doğal pigmentleri yansıtan çarpıcı mora ve seramik benzeri narin bir ekruya kadar, Izipizi Artefact koleksiyonu bu yaz yaratıcılığınızı serbest bırakıyor.

Izipizi Artefact güneş gözlükleri, Washed Denim, Antique Purple, Ceramic Beige, Dyed Green, Mahogany gibi beş farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Yumuşak dokunuşlu efektli çerçeveleri ve %100 UV korumasıyla ve her yüz şekline ve boyutuna uyum sağlayarak konforu ve şıklığı bir arada sunuyor.

Herkesin uygun fiyata erişebileceği eğlenceli, şık ve kaliteli gözlükler sunan IZIPIZI; Pop Corner, Beymen, Vakkorama, Vitruta, Buse Terim Shop, Carter’s, İstanbul Modern Müzesi mağazalarında ve www.popcorner.com.tr satışa sunuyor.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Moda

Carrera’nın Yeni Yüzü Belli Oldu

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Dünya çapında tanınan güneş gözlüğü markası Carrera, Türkiye’nin sevilen ve başarılı oyuncularından Hakan Kurtaş ile dikkat çekici bir iş birliğine imza attı. Carrera, 25 Ekim’de SoHo House İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Hakan Kurtaş’ın markanın yüzü olduğunu duyurdu ve ikonik 2024 koleksiyonunu tanıttı…

Yenilikçi ve kendine has çizgisi ile öne çıkan Carrera, Hakan Kurtaş’ın dinamik enerjisiyle buluşarak adeta göz kamaştıran bir iş birliği gerçekleştirdi. Hem sportif hem de şık tasarımların ön planda olduğu ikonik koleksiyon, Kurtaş’ın kendine güvenen, cesur ve özgün tavrını mükemmel bir şekilde yansıttı.

25 Ekim akşamı Soho House İstanbul’da gerçekleşen partiye Kalben, Begüm Tanık, Ceren Aksan Mumcu, Ayşe Barım, Koray Erkaya, Rıfat Yüzüak, Sinem Sülün, Nilay Yalçınkaya, Zeynep Aleyna Şen, Maral Sinem Özdoğan gibi isimler katıldı.
Carrera’nın yeni marka yüzü olması nedeniyle mutluluğunu paylaşan Kurtaş, “Carrera ile gerçekleştirdiğimiz proje benim için farklı bir enerji taşıyor. Kendimi ifade edebildiğim ve kişiliğime hitap eden bir proje olması bu işi benim için daha da keyifli kıldı. Carrera’nın modern ve yenilikçi ruhuyla böylesine güçlü bir projede yer almak benim için gerçekten anlamlı oldu.” dedi.

Safilo Türkiye Ülke Müdürü Serda Gökgör ise markanın yeni kampanyası ve Hakan Kurtaş ile gerçekleştirdiği iş birliğine yönelik “Carrera olarak her zaman cesur, kendine güvenen ve sıradışı bir duruşu benimsedik. Hakan Kurtaş ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği de bu değerlerimizi yansıtan ve modern stil anlayışına hitap eden özel bir kampanya oldu. Hakan Kurtaş’ın enerjisi ve tarzı, Carrera’nın yenilikçi ruhuyla mükemmel bir uyum sağladı. Bu kampanya ile modada özgünlüğü ve özgüveni kutlamaktan büyük heyecan duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Dünya çapında ilgi gören gözlük markası Carrera sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda bir stil ifadesi sunuyor. Marka, performans ve zarafeti bir arada sunarken, aynı zamanda her bir tasarımıyla kendini ifade etmekten çekinmeyenler için güçlü bir aksesuar haline geliyor. Hakan Kurtaş ile yapılan bu iş birliği, Carrera’nın her zaman yenilikçi olma yolunda attığı adımları güçlendiriyor ve markanın modern çağın stillerine uygun, zamansız tasarımlar sunma hedefini sürdürüyor.

Devamını Okuyun

Moda

Calvin Klein, MINGYU’nun Yer Aldığı 2024 Sonbahar Denim Kampanyasını Tanıttı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Calvin Klein, SEVENTEEN grubundan MINGYU’nun yer aldığı 2024 Sonbahar denim kampanyasını tanıttı. AJ Duan tarafından yönetilen ve Park Jong Ha’nın fotoğrafladığı kampanya, K-pop süperstarının kendine özgü tarzını ön plana çıkarıyor. MINGYU’nun renkli kişiliği, açık mavi ve turuncu arka planda yansıtılıyor. Kampanyada öne çıkan canlı renkler, geçiş tonları ve gölgeler MINGYU’nun eğlenceli enerjisi ve beden diliyle tamamlanıyor.

MINGYU, Calvin Klein’in en yeni denim pantolonlarını tanıtırken, klasik logolu tişörtler, farklı yıkamalarda denim üstler ve şık dış giyim parçalarıyla tarzını sergiliyor. 90s Straight Jeans üç farklı şekilde kombinleniyor. İlk kombin ikonik Signature 90s Trucker ve Modern Cotton Air Trunks ile göze çarpıyor. Archive Logo Relaxed Crewneck T-Shirt ve Twill Nylon Bomber Jacket’ın altında Monogram Logo Tee ile farklı bir görünüm sunuluyor. Rahat ve havalı bir tarz için, Standard Straight Jean, Modern Cotton Trunk ile, Relaxed Denim Jacket ve Archive Logo Zip Fleece Hoodie ile eşleştiriliyor. Koyu renk 90s Loose Jeans, açık mavi Slim Denim Shirt ve Oversized Denim Shirt Jacket ile birleşerek zahmetsiz, oversize bir duruş sergiliyor.

Yönetmen: AJ Duan

Fotoğraf Sanatçısı: Park Jong Ha

Devamını Okuyun

Moda

Dakota Johnson’dan Messika Şıklığı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Dün gece yeni filminin Mexico City, Cinemex Antara Polanco’da düzenlenen galasında Dakota Johnson, Messika’nın yüksek mücevher tasarımlarıyla poz verdi.

Johnson, Born To Be Wild koleksiyonundan Desert Bloom gerdanlığı ve yüzüğü ile kırmızı halıda büyüleyici bir görünüm sergiledi.

@messika

#SayItWith #Messika #DisruptingDiamonds

Devamını Okuyun

Moda

Giorgio Armani, ACQUA DI GIÒ Parfümlerinin Yeni Yüzü Olarak Aktör Aaron Taylor-Johnson’la Anlaştı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Giorgio Armani, ACQUA DI GIÒ parfümlerinin yeni yüzü olarak Britanyalı aktör Aaron Taylor-Johnson’ı tanıtıyor. Aaron Taylor-Johnson, 16 Şubat’ta başlayacak olan kampanyada yer alıyor…

Giorgio Armani, “ACQUA DI GIÒ’nun özgür, duyarlı ve maceraperest bir erkeklik anlayışını temsil ettiğini belirtiyor. Bu özellikler, Aaron’ın varlığı ve fiziksel özellikleri aracılığıyla ifade ettiği niteliklerden oluşuyor. Zihninin ve bedeninin uyumu, onun parfümü temsil etmek için ideal bir seçenek olduğuna olan inancımı pekiştiriyor. Aaron’ın yoğunluğu ve güzelliği, hem kendi farkındalığına hem de günümüzün sembolüne sahip bir nitelik olarak öne çıkıyor,” diyerek ifadelerini belirtiyor.

Aaron Taylor-Johnson ise şunları ekliyor: “Yaratıcı yeteneği, zamana meydan okuyan gelişmişliği ve kusursuz zevki; Giorgio Armani’nin sayısız ayrıcalıklarından sadece birkaçı olarak ön plana çıkıyor. Giorgio Armani’nin efsanevi parfümü ACQUA DI GIÒ’nun yeni elçisi olarak temsil edilmekten büyük bir onur duyuyorum. Saflığı ve tarifsiz tazeliğiyle, uzun bir süredir bu parfüme hayranlık duyuyorum. Bu parfümde, erkeklik ve duyarlılık arasındaki kaçınılmaz kombinasyonu, doğa ve denizin canlandırıcı gücüyle sihirli bir bağlantısı olduğunu hissediyorum.”

Aaron Taylor-Johnson, sanat dünyasında çok yönlü bir yetenek olarak tanınıyor. Sanata olan bağlılığı, her bir benzersiz rolünde kendine özgü varlığı ile izleyicilere büyüleyici bir deneyim sunuyor. Aaron Taylor-Johnson’ın çevresi ve duygularıyla mükemmel bir şekilde bağlantı kurma yeteneği, modern ve bilinçli bir erkekliğin güçlü bir temsilini sunuyor. Bu, ACQUA DI GIÒ tarafından derinlemesine kucaklanan bir vizyondan oluşuyor.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar