Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Barbie” BluTV’de Ne Zaman Yayında Olacak?

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, 2023 yılına damgasını vuran, başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling’in paylaştığı Warner Bros. Discovery imzalı ‘Barbie’ filmini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, 2023 yılına damgasını vuran, başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling’in paylaştığı Warner Bros. Discovery imzalı ‘Barbie’ filmini kullanıcılarıyla buluşturuyor…

Global anlamda elde ettiği başarıyla 2023 yılının en yüksek gişe hasılatını elde eden filmin yönetmenliğini Greta Gerwig üstleniyor.

Margot Robbie’nin hayat verdiği ‘Barbie’ yaşadığı dünyanın koşullarına uymakta zorluk çeker. ‘Mükemmel kadın’ imajından uzak olduğunu fark eden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır. Uyum sağlayabileceği bir yer aramaya başlayan Barbie, gerçek dünyaya doğru yolculuğa çıkar. Barbieland’de dışlandığı farklılıklar gerçek dünyada avantajlara dönüşür.

‘Barbie’ 1 Temmuz’dan itibaren BluTV’de yayında.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

“The Last Of Us” 2. Sezon’dan İlk Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, geçtiğimiz sezon tüm dünyada izleyicileri büyük bir etki altına alan ve hayranlarının tam not verdiği HBO orijinal dizisi ‘The Last Of Us’ın ikinci sezonundan ilk görüntüleri yayınlandı. 

Naughty Dog tarafından geliştirilen ünlü video oyunu serisine dayanan HBO Orijinal drama dizisi ‘The Last Of Us’ın ikinci sezon teaserı, oyunda ve dizide olayların tetiklendiği kordiseps virüsünün yayılma tarihi olarak da bilinen 26 Eylül ‘Outbreak Day’ (Salgın Günü) kapsamında paylaşıldı.

Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in hayranlık uyandıran performanslarıyla takdir toplayan dizinin ikinci sezonunda; aradan geçen beş yıllık barış döneminin ardından  Joel ve Ellie’nin ortak geçmişi peşlerini bırakmaz. Joel ve Ellie, birbirleriyle ve geride bıraktıkları dünyadan daha tehlikeli bir ortamla çatışmaya sürüklenir.

Dizinin kadrosunda Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy) ve Rutina Wesley (Maria) yer alırken, ikinci sezonda Kaitlyn Dever (Abby), Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse), Ariela Barer (Mel), Tati Gabrielle (Nora), Spencer Lord (Owen), Danny Ramirez (Manny) ve Jeffrey Wright (Isaac) ekibe dahil oluyor. Catherine O’Hara da dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak rol alacak.

HBO’da tüm zamanların en çok izlenen ilk sezonu olarak rekorlar kıran The Last Of Us, 2025 yılında izleyicileriyle buluşacak.

HBO orijinal dizisi “The Last Of Us” ikinci sezonu ile 2025’te geri dönüyor…

Devamını Okuyun

Televizyon

“Güldür Güldür Show” Sezonu Harbiye’de Açıyor

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Ekranların En Beğenilen Komedi Programı GÜLDÜR GÜLDÜR, BKM Organizasyonuyla 29 Eylül’de DenizBank Açıkhava Etklinlikleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda…

BKM, Harbiye etkinlikleri serisinde; Ekranların en beğenilen komedi program Güldür GÜldür Show, 29 Eylül’de DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda.

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışı ile yeni yaklaşımlar ve çözümleri ile kahkahanın adresi olmaya devam ediyor.

Ekranda 12. sezonuna başlayacak olan Güldür Güldür’ü Harbiye’nin büyülü atmosferinde izlemek ve çok eğlenmek kaçırmayın…

Devamını Okuyun

Televizyon

Mavi Mağara Ne Zaman Hangi Platformda Yayınlanacak?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Prime Video, Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı yeni yerli Original filmi Mavi Mağara’nın afişini ve yayın tarihini açıkladı. Kerem Bürsin’in yalnızca başrolde değil, aynı zamanda ilk kez senarist olarak da yer aldığı bu romantik dram, izleyicilere duygu yüklü bir hikaye sunuyor. Bu etkileyici aşk hikayesi 18 Ekim’den itibaren Prime üyelerine özel olarak Prime Video’da yayınlanacak.

Kerem Bürsin ve Osman Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı, Altan Dönmez’in yönetmenliğini, Ay Yapım ve BraveBorn Films’in ise yapımcılığını üstlendiği Mavi Mağara, deniz kuvvetlerinde görevli Cem ile eşi Alara’nın romantik öyküsünü anlatıyor. Cem, Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği mavi bir mağaraya doğru yolculuğa başlar. Cem’in Mavi Mağara yolculuğu; Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür. 

Devamını Okuyun

Televizyon

Aldis Hodge’un Başrolde Olduğu CROSS Dizisinin Fragmanı Yayınladı! Ne Zaman Başlayacak?

Prime Video, Aldis Hodge’un Başrolde Olduğu CROSS Dizisinin Fragmanını ve İlk Görsellerini Yayınladı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

James Patterson’un çok satan kitabındaki karakterlere dayanan, dizi sorumlusu ve yazar Ben Watkins tarafından yaratılan CROSS 14 Kasım’da Prime Video’da yayınlanacak.

Prime Video, Aldis Hodge’un Alex Cross karakterini canlandırdığı, merakla beklenen suç gerilim dizisi CROSS’un fragmanını ve ilk görsellerini yayınladı. İkinci sezon için de onay alan dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu, 14 Kasım’da dünya genelinde 240’tan fazla ülke ve bölgede yalnızca Prime Video’da gösterime girecek. 

James Patterson’ın çok satan Alex Cross kitap serisindeki karakterlere dayanan, karmaşık, çetrefilli ve heyecan verici gerilim dizisi CROSS’un yapımcılığını Ben Watkins üstlenirken; dizi Paramount Television Studios ve Skydance Television tarafından hazırlanıyor. 

CROSS Dizisinin Konusu Nedir?

Alex Cross, cinayetleri tespit etmek ve nihayetinde katilleri yakalamak için hem katillerin hem de kurbanlarının psikolojisine derinlemesine inebilme yeteneğine sahip bir dedektif ve adli psikologdur. Dizide başrolü üstlenen Hodge, aynı zamanda yapımcı olarak da görev alıyor. CROSS’un oyuncu kadrosunda Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford ve Ryan Eggold yer alıyor. 

Watkins, Blue Monday Prodüksiyon bünyesinde baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev alıyor. Sam Ernst, Jim Dunn ve Craig Siebels de baş yapımcı olarak yer alırken, James Patterson, Bill Robinson ve Patrick Santa, James Patterson Entertainment adına baş yapımcı olarak katkıda bulunuyor. David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost, Skydance Television adına baş yapımcı olarak görev yapıyor.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar