Bizimle iletişim kur

Televizyon

Amazon Prime’dan God of War Dizisi Geliyor

Amazon, God of War’un dizi haklarını satın aldı!

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Son zamanlarda birçok oyundan uyarlama film ve dizinin yapıldığına şahit oluyoruz. Özellikle Sony cephesi, PlayStation markalarını TV ve Sinema’ya uyarlamak konusunda oldukça kararlı. Gelmekte olan Twisted Metal ve Jak and Daxter dizisi, Ghost of Tsushima filmi ve HBO’dan The Last of Us dizisi bunlardan sadece birkaçı. En büyük bomba ise bugün Amazon tarafından geldi ve God of War’un dizi haklarını satın aldıklarını duyurdular.

Deadline’ın kaynaklarınca duyurulan bu habere göre Amazon Prime Video, God of War için dizi çalışmalarına başlamış durumda. Dizinin yapımcısı olarak Mark Fergus ve Hawk Ostby ikilisi göreve getirilmiş. Ayrıca The Wheel of Time dizisinin senaristi Rafe Judkins’de projede görev alacak isimler arasında bulunuyor.

god-of-war-dizi

Şu an için dizinin hangi dönemde geçeceği yada yayın tarihine ilişkin daha fazla detay bulunmuyor. Öte yandan Kratos’u kimin canlandıracağı ise en büyük soru işareti olabilir.

Amazon, bu hamle ile rakipleri karşısında büyük güç kazandı diyebiliriz. Amazon’un oyundan uyarlama dizi porjesi sadece God of War ile sınırlı değil ve aynı zamanda Fallout ile Mass Effect gibi yapımlarında dizisi üzerinde çalışıyorlar.

Reklam

Televizyon

Cobra Kai 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Cobra Kai 6. Sezon Tanıtım İzleyin

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor…

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Benedict Cumberbatch’in Başrolünde Olduğu Netflix Filmi “Eric” Ne Zaman Yayında Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Eric’in başrollerinde Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III yer alıyor. Bu duygusal suç draması, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın çaresiz arayışını konu alıyor. Eric, 30 Mayıs’ta Netflix’te.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazırsak, AŞIK OLUYORUZ! Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta sadece Netflix’te…

Devamını Okuyun

Televizyon

“Baladın” Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? “Baladın” Belgeseli Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs Perşembe günü Red Bull TV’de gösterime giriyor. Belgesel, kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda oynayan yetenekli sporcu Hande Baladın’ın yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşıyor.

Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. Heyecanla beklenen yapım, Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değiniyor. Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan, hem hücumda hem de savunmada üst düzey bir performans sergileyen Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlıkları belgeselde öne çıkan noktalar arasında.

Red Bull yapımı belgesel, 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de yayınlanacak. Belgeselde Hande Baladın’ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar