Bizimle iletişim kur

Televizyon

Gain’in Yeni Dizisi: “Aslında Özgürsün’den” İlk Tanıtım Kadınlar Günü’nde Geldi

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci-yazar Duygu Asena’nın en çok okunan romanlarından “Aslında Özgürsün”, eser ile aynı adı taşıyan bir dizi projesi ile GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak. İki çocukluk arkadaşı kadının ekseninde ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefleyen dizinin başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşcil paylaşacak. Dizinin ilk tanıtım videosu ise, Duygu Asena’nın mirasına ve kaleme aldığı hikayeye referansla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlandı.

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Yazdıkları ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün” dijital platform GAİN için dizi olarak uyarlanıyor. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan dizinin ilk tanıtım videosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlandı. Başrol oyuncuları Bade İşcil ile Deniz Çakır’ın yer aldığı dikkat çekici video GAİN’in Instagram hesabından izlenebilir. 

Bir GAİN Orijinal yapımı olarak izleyiciyle buluşacak dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan bu kadın karakterlere ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Bade İşcil hayat veriyor.

Deniz Çakır güçlü, dediğim dedik, Duygu Asena’nın eserindeki betimlemesiyle “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna’yı canlandırıyor. Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin’i oynuyor. 

Zuhal Olcay, Nükhet Duru ve Perihan Savaş gibi isimler dizide yer alacak 

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Deniz Çakır ve Bade İşcil dışında, Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak sürpriz bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.

Reklam

Yapımcılığını WitchCraft Film’in üstlendiği “Aslında Özgürsün”, çok yakında GAİN’de! İlk teaser videosu GAİN sosyal medya hesaplarında yayında.

https://www.instagram.com/gain/

https://twitter.com/GainMedya

https://www.youtube.com/c/GainMedya

https://www.facebook.com/GainMedya

Reklam

https://www.linkedin.com/company/gainmedya/

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

Televizyon

Kıyma: Orman Kanunları Ne Zaman Yayında? Kıyma: Orman Kanunları Tanıtım İzleyin

Siz bizi kolay lokma mı sandınız? İstanbul’u yaktık, Bodrum’u da yakarız.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Siz bizi kolay lokma mı sandınız? İstanbul’u yaktık, Bodrum’u da yakarız.

Kıyma: Orman Kanunları, 23 Mayıs Perşembe 19.00’da sadece BluTV’de.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Prens İkinci Sezon İlk Bölümü Ücretsiz izle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Macarlara karşı kazanılan zaferden sonra Prens, zafer sarhoşluğu yaşarken saraya Kuzeyden bir elçi gelir. İsveç Kralı’nın çağrısıyla Prens, Vikingler Diyarı’na doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar. Yolda karşısına çıkan korsanların teklifiyle hiçbir şey beklendiği gibi gitmezken, Bongomya’da da işler karışır.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Prime Video’nun “The Lord Of the Rings: The Rings Of Power” Adlı Dizisinin İkinci Sezon Resmi Tanıtım Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor…

Amazon’un bu sabah New York City’de gerçekleştirdiği ön tanıtımına katılanlar, Prime Video’nun popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) yaklaşan ikinci sezonuna ait ilk görsellerinin ve tanıtım fragmanının duyurulmasıyla Orta Dünya’ya geri döndüler. Serinin ilk sezonu benzeri görülmemiş bir küresel başarı elde ederek Prime Video’nun en iyi Original serilerden biri oldu; dünya çapında 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, lansman döneminde dünya çapında bugüne kadar ki diğer tüm içeriklere kıyasla daha fazla Prime üyeliği sağladı.

Prime Video ayrıca ikinci sezonun dünya çapında 29 Ağustos 2024 Perşembe günü 240’tan fazla ülke ve bölgede birden fazla dilde yayınlanacağını duyurdu.

Reklam

Orta Dünya sakinlerini kandırmasına yardımcı olacak yeni bir formda karşımıza çıkan, dünyanın en büyük edebi kötü kahramanlarından biri olan Sauron rolünde Charlie Vickers’ın geri dönüşünü de gördüğümüz ikinci sezonun çarpıcı yeni görselleri de bugün paylaşıldı.

İlk tanıtım fragmanı izleyicileri J.R.R. Tolkien’in ikinci çağına doğru aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor ve tüm gücü eline almak için intikam peşindeki arayışına devam eden Sauron’un artan şeytani varlığını gösteriyor. Serinin bilinen sinematik ihtişamını sergileyen ve Galadriel, Elrond, Prens Durin IV, Arondir ve Celebrimbor gibi hayranların en sevdiği karakterlerin geri dönüşünü müjdeleyen görsel de aynı zamanda merakla beklenen daha fazla yüzüğün oluşumunu da ortaya koyuyor.

Güç Yüzükleri’nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda Sauron geri dönüyor. Galadriel tarafından dışlanan, ordusu ya da müttefiki olmayan Karanlık Lord’un, gücünü yeniden inşa etmesine ve Orta Dünya sakinlerini kötü niyetli amaçlarına alet etmesine olanak sağlayacak olan Güç Yüzükleri’nin yaratılışını gözlemlemek için artık kendi kurnazlığına güvenmesi gerekiyor. Birinci sezonun destansı hikayesi ve tutkusunu temel alan yeni sezon, en sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselişe geçen bir karanlık dalgasına sürüklüyor ve her birini giderek felaketin eşiğine gelen bir dünyada kendi yerlerini bulmaya zorluyor. Elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfoot’lar…Dostluklar sınanmaya ve krallıklar zedelenmeye başladıkça, iyiliğin güçleri kendileri için en önemli olan şeye, yani birbirlerine tutunmak için her zamankinden daha cesurca mücadele etmeye hazırlar.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

“House Of The Dragon” 2. Sezon Resmi Fragmanı Yayınlandı – Türkçe Alt Yazılı Fragman İzleyin

Bayraklarınızı yükseltin. Resmi fragman burada. 16 Haziran Max’te.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bayraklarınızı yükseltin. Resmi fragman burada. 16 Haziran Max’te.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar