Bizimle iletişim kur

Televizyon

Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’li Sanal Ülke Filmi Ne Zaman Yayınlanacak? Altyazılı Fragmanı İzleyin

Başrollerini Mıllıe Bobby Brown Ve Chrıs Pratt’in Paylaştığı Russo Kardeşler İmzalı Sanal Ülke,14 Mart 2025’te Netflıx’te

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Netflix, Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yönettiği, başrollerinde Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’e yer veren ve orijinal ismi The Electric State olan Sanal Ülke’nin yayın tarihini yeni fragmanı ile duyurdu. 

Sanal Ülke Filmi

Sanal Ülke Filminin Konusu Ne anlatıyor?

1990’lı yılların alternatif, retro-fütürist bir versiyonunda geçen, sıradışı maceralarla dolu Sanal Ülke’de Millie Bobby Brown, geçmişte insanlarla barış halinde yaşayan gelişmiş robotların başarısız bir isyan sonucunda sürgüne gönderildiği bir toplumda hayata tutunmaya çalışan, öksüz bir genç kızı canlandırıyor.  Michelle’in bildiği her şey, tatlı ve gizemli bir robot olan Cosmo ile karşılaşmasıyla bir gecede altüst olur çünkü Michelle, Cosmo’nun öldüğünü sandığı dahi kardeşi Christopher tarafından kontrol edildiğinden şüphelenmeye başlar. Kaybettiğini sandığı kardeşini bulmaya kararlı olan Michelle, Cosmo ile birlikte Amerika’nın güneybatısına doğru yola çıkar ve çok geçmeden kendini Chris Pratt’in canlandırdığı niteliksiz kaçakçı Keats ve onun robot arkadaşı Herman’la (Anthony Mackie tarafından seslendiriliyor) güçlerini birleştirirken bulur.

Keats ve Michelle, hiçliğin ortasında robotların artık kendi başlarına var oldukları duvarlarla çevrili Yasak Bölge’nin derinliklerine daldıkça sıradışı ve renkli bir grup robottan oluşan yeni yoldaşlar edinir. İkili, Christoper’ın ortadan kayboluşunun ardında, sandıklarından daha kötü niyetli güçlerin olduğunun farkına varmaya başlar.  

Başrollere Ke Huy QuanJason AlexanderWoody NormanGiancarlo Esposito ve Stanley Tucci’nin de eşlik ettiği filmin seslendirme kadrosunda Woody HarrelsonAnthony Mackie, Brian CoxJenny SlateHank AzariaColman Domingo ve Alan Tudyk gibi isimler yer alıyor. Russo Kardeşler imzalı Sanal Ülke14 Mart 2025’te sadece Netflix’te yayınlanacak. 

Sanal Ülke Filminin Konusu Nedir?

Anthony ve Joe Russo kardeşlerin imzasıyla retro-fütürist bir geçmişte geçen bu macerada, öksüz kalan genç kız Michelle, küçük kardeşini bulabilmek için Amerika’nın Batı Yakası’nı boydan boya dolaşıyor. Bu yolculukta Michelle’e tatlı ama gizemli bir robot ve sıra dışı bir gezgin eşlik ediyor. 

Yönetmenler: Anthony ve Joe Russo
 

Senaristler: Christopher Markus & Stephen McFeely
 

Uyarlandığı Romanın Yazarı: Simon Stålenhag
 

Yapımcılar: Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot; Chris Castaldi; Patrick Newall
 

Yürütücü Yapımcılar: Christopher Markus, Stephen McFeely, Tim Connors, Nick van Dyk, Jake Aust, Geoffrey Haley, Jeffrey Ford, Simon Stålenhag, Julia Angelin, Russell Ackerman, John Schoenfelder, Anthony Muschietti, Barbara Muschietti
 

Eş Yapımcılar: Anthony J. Vorhies, Joseph Micucci, Murtaza Kathawala
 

Sanal Ülke Filminin Oyuncuları Kimler?

Sanal Ülke Filminde baş rollerde Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Norman, Giancarlo Esposito ve Stanley Tucci yer alırken

Sanal Ülke Filminin Seslendirme Kadrosunda ise  Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo, Alan Tudyk yer alıyor

Televizyon

‘Dune: Prophecy’ Dizisi Ne Zaman Hangi Platformda Yayınlanacak Açıklandı | Fragmanı İzleyin

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, heyecan uyandıran yapımları kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. ‘Dune’ evreninde geçen spin-off dizisi ‘Dune: Prophecy’den yayınlanan yeni tanıtımla dizinin yayın tarihi belli oldu.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Diziden dikkatleri üzerine çeken dizi BluTV’de izleyicileri ile buluşacak. Yayın tarihi haberimizin sonunda

Ünlü yazar Frank Herbert tarafından yaratılan ve Paul Atreides’in yükselişinden 10.000 yıl öncesinden ‘Dune: Prophecy’ iki Harkonnen kız kardeşin insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşmasını ve Bene Gesserit olarak bilinecek efsanevi tarikatı kurmasını konu alıyor.

Dune: Prophecy Oyuncuları Kimler?

Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından kaleme alınan ‘Sisterhood of Dune’ romanından esinlenilerek hazırlanan dizinin kadrosunda Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning ve Yerin Ha yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Max ve Legendary Television ortaklaşa üstlenirken, Legendary aynı zamanda ilki altı Akademi Ödülü kazanan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan iki bölümden oluşan film serisinin de yapımcılığını üstleniyor.

Dune: Prophecy Ne Zaman Yayına Çıkacak?

‘Dune: Prophecy’ 18 Kasım’da BluTV’de.

Devamını Okuyun

Televizyon

Mavi Mağara Ne Zaman Hangi Platformda Yayınlanacak? Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Prime Video, Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı yeni yerli Original filmi Mavi Mağara’nın afişini ve yayın tarihini açıkladı. Kerem Bürsin’in yalnızca başrolde değil, aynı zamanda ilk kez senarist olarak da yer aldığı bu romantik dram, izleyicilere duygu yüklü bir hikaye sunuyor.

Bu etkileyici aşk hikayesi 18 Ekim’den itibaren Prime üyelerine özel olarak Prime Video’da yayınlamaya başladı.

Başrollerini Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın paylaştığı Mavi Mağara filmi Prime Video’nun yerli yapımları arasında yerini aldı. Okan YalabıkEce DizdarYüsra Geyik ve Taner Birsel’in oyuncu kadrosunda yer aldığı, merakla beklenen yeni yerli Orijinal filmi Mavi Mağara, üyelerine özel olarak sadece Prime Video’da izlenebiliyor.

Mavi Mağara Filminin Konusu Nedir?

Ay Yapım ve BraveBorn Films’in yapımcılığını yaptığı, yönetmenliğini Altan Dönmez, senaristliğini ise Kerem Bürsin’in Osman Kaya ile birlikte üstlendiği Mavi Mağara, deniz kuvvetlerinde asker olan Cem (Kerem Bürsin) ve eşi Alara (Devrim Özkan) arasındaki aşk hikayesine odaklanıyor. Cem, Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği mavi bir mağaraya doğru yolculuğa başlar. Cem’in Mavi Mağara yolculuğu; Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.

Devamını Okuyun

Televizyon

The Penguin Dizisinin Beşinci Bölümü Ne Zaman Yayında? Fragmanı İzle

Biraz saygı kazanmanın vakti gelmedi mi? Heyecanın giderek zirveye oynadığı The Penguin’de gelecek bölüm.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

İlk bölümde Carmine Falcone’nin ölümü sonrasında yaşanan suç dalgası, The Penguin’i suç dünyasında oluşan güç boşluğunu doldurmak için motive etti. İkinci bölümde ise Sofia, ailesinin gücünü korumaya çalışırken Oz Cobb (The Penguin) da hem Falcone’ları hem de Maronis’i kendi avatanjı için kullanmaya çalışıyor.

The Penguin Beşinci bölüm, 21 Ekim Pazartesi Amerika yayınından hemen sonra sabah 06.00’da sadece BluTV’de.

The Penguin Bölüm 5 Fragmanı İzle

“Dünya dürüst bir adamın başarılı olacağı biçimde kurulmamıştır.” The Penguin yeni bölümüyle yayına hazırlanıyor

‘The Penguin’ sadece BluTV’de yayında.

The Penguin Oyuncuları Kimler?

Warner Bros Television ve DC Studios tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ve Theo Rossi (Dr. Julian Rush) yer alıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Sorgu Dizisi Birinci Bölümü İzleyin

Sorgu Dizisi Birinci Bölümü Ücretsiz Full İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“Bir gerçek kaç yalandan oluşur?”

Sorgu memuru Cihan’ın babası ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası, Cihan’ın mesai arkadaşı Metin’e verilir.Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

Oyuncular: Hazal Kaya Çağlar Ertuğrul Melisa Döngel Boncuk Yılmaz Şehsuvar Aktaş Deniz Hamzaoğlu

Şimdi TOD’a gel, 2.Bölümü 17 Ekim’e kadar ücretsiz izle! → https://www.todtv.com.tr/diziler/sorgu

2. Bölüm ve daha fazlası için → https://www.todtv.com.tr/diziler/sorg…

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar