Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Cobra Kai” 6. Sezon Yeni Fragmanı Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

15 Kasım’da dünya turnuvası dövüşleri başlıyor! Miyagi-Do, Sekai Taikai’da dünya şampiyonu olmak için mücadele ederken yeni zorluklarla ve eski düşmanlarla karşılaşıyor. Kendi içlerindeki rekabet yeniden ortaya çıkarken bir arada kalmayı başarabilecekler mi?

Televizyon

Disney+ Türkiye 2025’de Reklamlı Yayın Özelliğine Geçiyor!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Disney+ Türkiye, Haziran 2022’deki lansmanından bu yana önemli bir dönüm noktası olacak yeni reklam özelliğini Şubat 2025’te hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu özellik ile, platforma özel orijinal yapımlar, gişe rekorları kıran filmler, ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen dizilerin yer aldığı herkese hitap eden içerik kütüphanesi sürekli büyüyerek izleyiciye sunulmaya devam ederken, hem üyelere hem de reklamverenlere yeni fırsatlar sunuluyor olacak.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Grup Başkanı Mehmet İçağasıoğlu konuyla ilgili olarak, “Uzun yıllardır medya kanallarımız ve markalarımız aracılığıyla Türkiye’de birinci sınıf reklam çözümleri sunuyor ve müşteri öncelikli bir deneyime odaklanıyoruz. Bu kararlılık, markaların yüksek oranda erişim, etki ve verimlilik elde etmelerini sağladı. Geleceğe bakarken, Disney+ için reklam özelliğini sunmaya hazırız ve reklamverenlere izleyicilerle etkin bir bağlantı kurmaları için benzersiz bir fırsat sunuyoruz. Disney+’ın 12 ülkedeki reklam destekli üyelik teklifinin Avrupa’daki güçlü ivmesi ve genişleyen ortaklık ağıyla, Türkiye’deki yerel reklamverenler ve paydaşlarla fark yaratan projeler gerçekleştirmeyi umuyoruz.” dedi.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra FX, ABC, Disney Television Studios, Searchlight Pictures, 20th Century Television ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik, platforma özel orijinal yapımlar ile NOW dizilerinin yer aldığı Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapmaya ve yıl boyunca sürekli olarak yeni TV dizilerini, gişe rekorları kıran filmleri ve özel orijinalleri kütüphanesine ekleyerek herkese hitap eden içerikler sunmaya devam ediyor. Belgeselleri, ödüllü dramaları, komedileri ve klasik animasyonları kapsayan çok çeşitli bir içerik seçkisine erişebilen üyeler, FX’ten “The Bear” ve “Shogun”, Marvel Televisions’tan “Agatha: All Along” gibi yeni orijinal yapımların keyfini çıkarmanın yanı sıra Disney ve Pixar’dan tüm zamanların en yüksek hasılatını yapan animasyon filmi “Ters Yüz 2” gibi gişe rekortmeni sinema filmlerini izleyebilecek olmanın heyecanını yaşıyorlar. Ayrıca Disney+, çok yakında “Umami”, “Başka Bir Sen”, “Kalender” ve kod adı “Aşkı Hatırla” gibi yerli orijinal yapımlarını da izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Disney+’ın güçlü ebeveyn kontrolü özellikleri sayesinde, ailedeki herkes için uygun bir izleme deneyimi mümkün. Kullanıcılar, yetişkinlere yönelik içeriklere çocuklar için erişim sınırı koyarken, mevcut Junior Modu’nun yanı sıra PIN korumalı profiller de oluşturabiliyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Çok Güzel Hareketler’de “Kadir Ezildi” Sürprizi

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Çok Güzel Hareketler 2, 27 Ekim Pazar günü yeni bölümüyle Star’da!

Çok Güzel Hareketler 2 – 180. Bölüm’de Kadir Ezildi sürprizi.

Devamını Okuyun

Televizyon

Sorgu Dizsinin 5. ve 6. Bölümleri Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı izleyin

Yayınlanan bölümleriyle büyük ilgi gören TOD’un sevilen dizisi Sorgu’nun 24 Ekim Perşembegünü yayınlanacak olan 5. ve 6. bölümlerinden çok konuşulacak bir tanıtım paylaşıldı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin‘in kaleme aldığı TOD STUDIOS imzalı Sorgu’nun kadrosunda Hazal Kaya, Çağlar ErtuğrulBoncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Sorgu dizisi 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bölümün yayın tarihi haberimizin sonunda

Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanan Sorgu’nun 5. ve 6. bölüm konusu ise şöyle; 

Sorgu dizisi 5. bölüm Konusu Nedir?

Cihan ve Süleyman arasındaki gerilim büyür ve meslekten men edilmenin kıyısına gelirler. Cihan, evsiz kalan Okan’a kapılarını açar. Erinç’in annesi ifadeye gelir. Selim’den gelen sürpriz bir itiraf Cihan ve Yazıcı’yı tekrar karşı karşıya getirir. 

Cihan, Selim’i koruyamadığı için kendini suçlar. Nermin tekrar sorguya alınır. Yazıcı’nın ustaca sorgusuyla çok önemli bir sır açığa çıkar. Öyle ki Cihan’ın ailesi bir kez daha sarsılacaktır. 

Sorgu 5. ve 6. bölümüyle 24 Ekim Perşembe TOD’da!

Devamını Okuyun

Televizyon

Kalpazan Dizisi Oyuncuları Kimler? Kalpazan Dizisi 1. Bölüm Full İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kalpazan dizisi ekran ekranlara bomba gibi düştü. Tanıtımlarıyla dikkat çeken Kalpazan’ın kadrosu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Kalpazan dizisi oyuncuları kimler? İşte Kalpazan dizisinin konusu ve oyuncuları…

Pazartesi günleri yayınlanacak olan Kalpazan dizisi seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor.

Dizi kadrosunda; Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal’a, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk ve Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi güçlü oyuncular var.

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığında hayata geçirilen Kalpazan, zor bir seçim yapmak zorunda kalan bir babanın, ailesini de içine sürüklediği çıkmazdan kurtulma mücadelesini, derin duygusal çatışmalar ve beklenmedik olaylarla dolu bir şekilde gözler önüne serecek.

Kaynak: NLife.

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar