Bizimle iletişim kur

Sinema

Angelina Jolie’ye Haluk Bilginer’in Eşlik Ettiği “Maria” Filmi Ne Zaman Vizyonda Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

1970’lerin Paris’inde, dünyaca ünlü opera sanatçısı Maria Callas’ın çalkantılı, güzel ve trajik hayatının son günlerini yeniden yaşatan ve hayal ettiren filmin başrollerinde Angelina Jolie, Haluk Bilginer ve
Alba Rohrwacher var.

Maria, 6 Şubat’ta sinemalarda…

Sinema

Geniş Aile Efsanesi Geri Dönüyor? Geniş Aile:4 Cevahir & Ulvi Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Filmin Konusu: Yolları ayrılmışken kendilerini yine beklenmedik olayların içerisinde bulup bir araya gelen Cevahir ve Ulvi’nin hikayesini konu ediyor. Yıllarca birlikte türlü maceraya atılan Ulvi ve Cevahir’in yolları ayrılmıştır. Ancak Ulvi’nin başına gelen bir olay onların yeniden bir araya gelmesini sağlar. Kasaplık mesleğine katılan Ulvi, büyükbaş yerine köyün ileri gelenlerini doğrayınca, onun karıştığı cinayeti Cevahir çözmeye çalışır.

Devamını Okuyun

Sinema

Keke Palmer ve SZA Hangi Filmde Başrol Oynuyorlar? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Keke Palmer ve SZA “One of Them Days”de başrolde. Issa Rae tarafından yapımcılığı üstlenilen, Syreeta Singleton tarafından yazılan ve Lawrence Lamont tarafından yönetilen. Film, 24 Ocak 2025’te sadece sinemalarda….

Devamını Okuyun

Sinema

Kadrosunda Ben Kingsley Bulunan Yeni Nesil “William Tell” Filmi Ne Zaman Vizyonda Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Filmin Konusu: Ortaçağ Avrupası’nın ulusları güç mücadelesi verirken, acımasız Avusturya İmparatorluğu komşu İsviçre’yi işgal eder ve barışçıl bir avcı olan William Tell, direnişlerinin kalbine itilir. Film, 10 Ocak 2025 tarihinde dünya sinemalarında vizyonda olacak.

Devamını Okuyun

Sinema

Eva Longoria “John Wick”i Son Dakikada Gizlice Nasıl Kurtardı?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Umutsuz Ev Kadınları filminin yıldızı Eva Longoria, Hollywood’un güçlü bir yapımcısı oldu. Ama ilk projesi olan aksiyon filmi John Wick’in arkasındaki ekip, onun bu işe dahil olduğunu bilmiyordu bile…

Yönetmen Chad Stahelski, filmin 10. yıl dönümü için yakın zamanda verdiği bir röportajda, “Tahvil almak için bağımsız olarak finansman sağlıyorduk, ancak yatırımcılardan biri parayı zamanında toplayamadı,” dedi . “Kurtarmaya geldi ve filmin kapılarını kilitleyip gitmemizden tam 24 saatten az bir süre önce açığı finanse etti.”

Stahelski, yapımcı Basil Iwanyk’in bu ani maddi kazancın nasıl elde edildiğini veya bunu kimin sağladığını açıklamadığını açıkladı — John Wick ekibinin hepsi filmi bitirebildikleri için minnettardı. Ancak film büyük bir başarıyla yayınlandıktan sonra, “Basil bizi yemeğe çıkardı ve tüm boğalara gülüyorduk— bu oldu ve dedi ki, ‘Bu arada, komik hikaye, seni kimin finanse ettiğini biliyor musun? Eva Longoria.’ Biz de, ‘Ne!’ gibiydik.”

Stahelski, yapımcı David Leitch ile birlikte gizli iş birliklerini öğrendikten sonra Longoria’yı Hollywood’daki Chateau Marmont’ta hak ettikleri bir akşam yemeğine çıkardıklarını söyledi. “Gülerek ‘Bunun işe yarayacağını düşünmemiştim’ diyordu,” diye hatırlıyor. Daha sonra kırmızı halıda Longoria ile karşılaştığında, ona “Vay canına, harcadığım en iyi paraydı,” demişti. Ona önemli ölçüde geri dönüş sağladı,” diye belirtti.

Şu anda dört film ve bir dizi yan ürünü içeren John Wick serisi , finansal bir dev ve eleştirmenlerin gözdesi olduğunu kanıtladı. Ancak film 2014’te prodüksiyona girdiğinde güvenli bir bahis olmaktan uzaktı.

Yıldız Keanu Reeves filmin ana satış noktasıydı, ancak gişedeki etkisi 1990’lardaki görkemli günlerinden bu yana önemli ölçüde zayıflamıştı. Samuray destanı 47 Ronin’in ticari başarısızlığından ve yönetmenlik çıkışı olan Man of Tai Chi’yi hayal ettiği zirvelere taşıyamamasından geliyordu.

John Wick, Stahelski’nin yönetmenlik kariyerindeki ilk çıkışıydı. The Crow gibi filmlerdeki dublörlük çalışmalarıyla saygı görüyordu ve The Expendables 2 ve After Earth gibi filmlerde ikinci birim ekibinin bir parçasıydı . Ancak bir yönetmen olarak tamamen test edilmemişti ve John Wick, yapımcılar Leitch ve Derek Kolstad’ın da ilk büyük filmiydi.

John Wick, 20-30 milyon dolar bütçeyle 86 milyon dolar hasılat elde etti. Sonraki devam filmlerinin her biri de muazzam karlar elde etti ; John Wick: Chapter 4, 100 milyon dolarlık bütçeyle 440 milyon dolar gibi inanılmaz bir gelir elde etti.

Longoria, 2005 yılında UnbeliEVAble Entertainment (şimdiki adıyla Hyphenate Media Group) adlı prodüksiyon şirketini kurdu ve Telenovela gibi diziler ile Reversing Roe belgeseli gibi filmlerin yapımcılığını üstlendi .

Stahelski, Longoria ile kendi aksiyon filminde işbirliği yapmak istediğini belirterek, “Elbette istiyor, aksiyon yapmak istiyor… Onunla çalışmayı çok isterim; bir şeyler bulmaya çalışıyoruz.” dedi.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar