Bizimle iletişim kur

Televizyon

Love, Death + Robots, 3. Sezon İle Geri Dönüyor

Dizinin üçüncü sezon fragmanı yayımlandı.

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Dizi ve filmler ile yoğun geçecek olan Mayıs ayına Love, Death + Robots dizisi de eklendi. Netflix, dizinin mayıs ayında geri döneceğini üçüncü sezon fragmanı eşliğinde müjdeledi.

Kendisine has atmosferi ve birbirinden farklı hikayeleri ile dikkatleri üzerine çeken mini dizi, yine bizleri fazlasıyla şaşırtacak ve günümüz yaşantısına bolca göndermede bulunacak. Yayınlanan üçüncü sezon fragmanı başlarda başka bir dizinin duyuruymuş gibi başlıyor ancak sonrasında dizinin o klasikleşmiş atmosferine geçiş yapılıyor. Bahsi geçen fragman aynı zamanda üçüncü sezondaki bölümlere ilişkin bizleri bilgilendiriyor.

Love, Death + Robots dizisinin üçüncü sezonu 20 Mayıs günü Netflix üzerinde yayınlanacak.

Reklam

Televizyon

Can Yaman’ın Dizisi İtalya’da Rekorlar Kırıyor

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlandı ve sanatçıyı keyiflendiren haberler peş peşe gelmeye başladı. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Can Yaman’ın başrolünde oynadığı “Viola come il mare” dizisi bir yeni bir rekora imza attı…

Can Yaman şu günlerde Sandokan dizisinin Roma’daki çekimlerine devam ediyor. Bir yandan da başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlanan Yaman’ı keyiflendiren haberler peş peşe geliyor. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Alexis Sweet ile Laszlo Barbo‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümü bugün akşam Mediset’in ulusal kanalı Canale5’te yayınlanacak. Can Yaman yayın öncesi dün akşam partneri Francesca Chillemi’yle beraber kanalın anahaber bültenine konuk oldu. Kitap uyarlaması olan dizide bir araştırmacı gazeteci ile aynı zamanda komşusu olan polisin maceraları konu ediliyor. Viola come il mare’nin ilk sezonu ülkemizde blutv’de seyirciyle buluşmuştu.

Reklam

Kaynak: Birsen Altuntaş.

Devamını Okuyun

Televizyon

“The Boys” 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor? “The Boys” 4. Sezon Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni Sezonun Konusu: Dördüncü sezonda, dünya uçurumun kıyısında. Victoria Neuman, gücünü pekiştiren Homelander’ın eli altında Başkanlık koltuğuna daha da yaklaşıyor. Becca’nın oğlunu ve The Boys’un liderliğini kaybeden Butcher’ın, sadece birkaç aylık ömrü kaldı. Geri kalan ekip ise onun yalanlarından bıkmış durumda. Bahisler hiç olmadığı kadar yüksekken, dünyayı kurtarmak ve birlikte çalışmak için çok geç olmadan bir yol bulmak zorundalar.

Devamını Okuyun

Televizyon

Güldür Güldür Show “300 Spartalı”yı Ele Alırsa – 373. Bölüm Tanıtım İzleyin

Güldür Güldür Show yeni sezonda çok eğlenceli bölümleri ile izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Bu haftaki skeçler de çok dikkat çekici.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güldürürken düşündüren, düşündürürken eğlendiren Güldür Güldür Show, kendi üslubuyla, “300 Spartalı”yı ele alırsa…

Tarihi olaylara zaman zaman skeçlerinde yer veren Güldür Güldür ekibi bu hafta da çok güldürecek.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Kanal D’nin Yaz Bombası “Yalan” Dizisinin Oyuncuları Kimler? “Yalan” İlk Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kanal D’nin Yargı dizisinin yerine planladığı “Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar