Bizimle iletişim kur

Televizyon

Obi-Wan Kenobi Dizisinden Üç Yeni Fotoğraf Paylaşıldı

Obi-Wan Kenobi dizisi için geri sayıma geçtik.

Yayınlandı

on

Radio Mood App

The Mandalorian ve The Book of Boba Fett dizileriyle Star Wars markasını yeniden canlandıran Disney, hız kesmeden Obi-Wan Kenobi dizisini duyurmuştu. Star Wars evreninde oldukça önemli bir karakter olan Obi-Wan Kenobi’nin dizisi elbette pek çok hayran tarafından merakla bekleniyor. Diziyi izlememize oldukça az bir süre kala Disney diziden üç yeni fotoğraf paylaştı, Bu fotoğraflar ile merakımız en üst seviye çıktı diyebiliriz.

Paylaşılan fotoğraflar dizinin sadece Tatooine bölgesinde geçmeyeceğini bize işaret ediyor, fragman başlarda bizlere bu izlenimi vermişti. Bahi geçen fotoğraflardan bir diğer önemli detay ise Grand Inquisitor karakteri ve onun şık ışın kılıcı. Grand Inquisitor, Order 66 sonrası Jedi avından önemli bir rol oynamıştı ve muhtemelen dizide Obi-wan Kenobi’nin peşinde düşecek önemli isimlerden biri olacaktır.

Paylaşılan diğer fotoğrafta ise Cyberpunk evrenini anımsatan bir şehir görüyoruz. Şu ana kadar bizlerle paylaşılan detay ve fotoğraflar dizinin beklentileri karşılayacağını gösteriyoz zaten dizide Hayden Christensen’i tekrardan Darth Vader olarak göreceğiz ve muhtemelen eski hocası Obi-Wan Kenobi ile olan düellosuna da şahit olacağız.

Konu Hayden Christensen’den açılmışken kendisi Darth Vader rolüne geri dönmekten fazlasıyal mutlu olduğunu ve karaktere ait daha anlatılacak çok fazla şey olduğunu belirterek bu rolü kolay kolay bırakmayacağının sinyallerini veriyor. Kim bilir belki ileri de Darth Vader dizisi de görürüz.

Reklam

Televizyon

Cobra Kai 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Cobra Kai 6. Sezon Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor…

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Benedict Cumberbatch’in Başrolünde Olduğu Netflix Filmi “Eric” Ne Zaman Yayında Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Eric’in başrollerinde Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III yer alıyor. Bu duygusal suç draması, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın çaresiz arayışını konu alıyor. Eric, 30 Mayıs’ta Netflix’te.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazırsak, AŞIK OLUYORUZ! Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta sadece Netflix’te…

Devamını Okuyun

Televizyon

“Baladın” Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? “Baladın” Belgeseli Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs Perşembe günü Red Bull TV’de gösterime giriyor. Belgesel, kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda oynayan yetenekli sporcu Hande Baladın’ın yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşıyor.

Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. Heyecanla beklenen yapım, Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değiniyor. Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan, hem hücumda hem de savunmada üst düzey bir performans sergileyen Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlıkları belgeselde öne çıkan noktalar arasında.

Red Bull yapımı belgesel, 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de yayınlanacak. Belgeselde Hande Baladın’ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar