Bizimle iletişim kur

Televizyon

Jon Snow Geri Dönüyor Game Of Thrones Devam Dizisi Hakkında Her Şey

Jon Snow etrafında dönen bir Game of Thrones devam serisi HBO’da çok erken geliştiriliyor ve Kit Harington geri dönüyor.

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Jon Snow’un etrafında dönen bir Game of Thrones devam serisi HBO’da yapıma hazırlanıyor ve Kit Harington geri dönüyor.

HBO, Jon Snow’un maceraları etrafında dönen bir Game of Thrones devam serisi geliştiriyor ve oyuncu Kit Harington Jon Snow rolüne geri dönüyor. George R.R. Martin’in en çok satan fantastik dizisi Buz ve Ateşin Şarkısı, 2011’de HBO Game of Thrones’u yeniden hayata geçirdiğinde televizyon dünyasının altın madenine döndü. 8. sezonun sona ermesinden üç yıl sonra, kanal, diziyi genişletmekle çok ilgileniyor. Çeşitli yan ürünlerle franchise genişliyor. İlki yan yapım olan , House of the Dragon, bu ağustos ayında vizyona girecek.

Harington’ın Jon Snow karakteri, Game of Thrones’un yayın macerası boyunca önemli bir figürdü. Onurlu bir piç olan Jon, dizinin değişen planlarında çok önemli bir rol oynayacaktı ve en önemlisi, 5. sezonda öldürüldüğünde en büyük kırılmalardan birinde yer aldı, ancak daha sonra yeniden canlandırıldı. Game of Thrones’un sonunda Jon, sevgilisi ve yeni ortaya çıkan teyzesi Daenerys Targaryen’i (Emilia Clarke) öldürdüğü için Westeros’tan sürgün edildi; Wildlings ile Sur’un ötesine kuzeye gitti ve sonunda her şey barış içinde görünüyordu.

Şimdi öyle görünüyor ki barış çok uzun sürmeyecek. Haberlere göre HBO’nun şimdi Jon Snow merkezli potansiyel bir Game of Thrones devam serisi geliştirdiğini açıklandı. Dizi hala çok erken geliştirme aşamasında, ancak ilerlemesi durumunda Harington, Jon Snow rolünü yeniden canlandırmaya yakın. Bu noktada yaratıcı ekibin hiçbir üyesi ise henüz açıklanmadı.

Bu, HBO’nun büyüyen Game of Thrones serisi için önemli bir gelişme. Amiral gemisi dizi GOT sona ermeden önce, yapımcılar potansiyel yan dallar üzerinde çalışmaya başladı. Jon Snow projesiyle ilgili dikkate değer olan şey, serinin sona ermesinden sonra gerçekleşecek ilk olası Game of Thrones yan dizisi olması; 10.000 Gemi ve 9 Yolculuk da dahil olmak üzere şu anda yapımda olan her şey ön hazırlık aşamasında. Bununla birlikte, HBO’nun şimdi zaman çizelgesini ileriye götürmek istemesi şaşırtıcı değil. Karakterleri öldürme eğilimine rağmen, Game of Thrones, bir dizi insanın hala hayatta olması ve hepsinin potansiyel olarak kendi yan ürünlerini yönetmeye hazır olmasıyla sona erdi.

Reklam

Jon, Game of Thrones 8. sezon finalinde Westeros’tan ayrılırken, inkar edilemez bir şekilde yeni bir hikayeye öncülük etmek için en uygun karakterlerden biri. Duvarın ötesindeki maceraları, Martin’in dünyasının bu yönünün daha büyük bir keşfine izin verebilir ve belki de yeni yaratıkların ortaya çıkmasına yol açabilir. Bazıları Game of Thrones’un Duvar’ın ötesinde zaten önemli miktarda zaman harcadığını söylemekte hızlı olabilir ve yanılmış olmazlar. Bununla birlikte, Westeros’taki hikayelere geri dönmeye gerek kalmadan, Jon Snow liderliğindeki bu devam filmi, kuzeyde çok uzaklarda bulunanlara her zamankinden daha derine inebilir. Ayrıca, Tormund (Kristofer Hivju) gibi hayranların sevdiği diğer karakterlerin de geri dönüş yapma şansı yüksek. House of the Dragon hızla yaklaşırken, Game of Thrones devam oyununun HBO için ne kadar büyük bir öncelik olduğu net değil. Bununla birlikte, Jon gibi popüler bir karakterle, yaratıcı ekip yakında yerine oturursa bu gösterinin hızla ilerlemesi için iyi bir şans var.

Televizyon

Can Yaman’ın Dizisi İtalya’da Rekorlar Kırıyor

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlandı ve sanatçıyı keyiflendiren haberler peş peşe gelmeye başladı. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Can Yaman’ın başrolünde oynadığı “Viola come il mare” dizisi bir yeni bir rekora imza attı…

Can Yaman şu günlerde Sandokan dizisinin Roma’daki çekimlerine devam ediyor. Bir yandan da başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlanan Yaman’ı keyiflendiren haberler peş peşe geliyor. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Alexis Sweet ile Laszlo Barbo‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümü bugün akşam Mediset’in ulusal kanalı Canale5’te yayınlanacak. Can Yaman yayın öncesi dün akşam partneri Francesca Chillemi’yle beraber kanalın anahaber bültenine konuk oldu. Kitap uyarlaması olan dizide bir araştırmacı gazeteci ile aynı zamanda komşusu olan polisin maceraları konu ediliyor. Viola come il mare’nin ilk sezonu ülkemizde blutv’de seyirciyle buluşmuştu.

Reklam

Kaynak: Birsen Altuntaş.

Devamını Okuyun

Televizyon

“The Boys” 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor? “The Boys” 4. Sezon Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni Sezonun Konusu: Dördüncü sezonda, dünya uçurumun kıyısında. Victoria Neuman, gücünü pekiştiren Homelander’ın eli altında Başkanlık koltuğuna daha da yaklaşıyor. Becca’nın oğlunu ve The Boys’un liderliğini kaybeden Butcher’ın, sadece birkaç aylık ömrü kaldı. Geri kalan ekip ise onun yalanlarından bıkmış durumda. Bahisler hiç olmadığı kadar yüksekken, dünyayı kurtarmak ve birlikte çalışmak için çok geç olmadan bir yol bulmak zorundalar.

Devamını Okuyun

Televizyon

Güldür Güldür Show “300 Spartalı”yı Ele Alırsa – 373. Bölüm Tanıtım İzleyin

Güldür Güldür Show yeni sezonda çok eğlenceli bölümleri ile izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Bu haftaki skeçler de çok dikkat çekici.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güldürürken düşündüren, düşündürürken eğlendiren Güldür Güldür Show, kendi üslubuyla, “300 Spartalı”yı ele alırsa…

Tarihi olaylara zaman zaman skeçlerinde yer veren Güldür Güldür ekibi bu hafta da çok güldürecek.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Kanal D’nin Yaz Bombası “Yalan” Dizisinin Oyuncuları Kimler? “Yalan” İlk Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kanal D’nin Yargı dizisinin yerine planladığı “Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar