Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Fandom” Dizisi 2. Sezonu İle Çok Yakında beIN CONNECT’te

Yayınlandı

on

Radio Mood App

beIN ORIGINALS’ın Merak Uyandıran Dizisi “FANDOM” 2.Sezonu ile Çok Yakında beIN CONNECT’te

Dijital içerik platformu beIN CONNECT’te yayınlanan ve ilk sezonunda güçlü kadrosu ve özgün hikayesiyle büyük beğeni toplayan Fandom, 2. sezonu ile çok yakında geri dönüyor.

BÜTÜN FANDOMLAR TOPLANIN, YENİ SEZON BAŞLIYOR!

İlk sezonuyla büyük ilgi toplayan “Fandom” un 2. sezonunda da başrollerini Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ, Ali Yağcı paylaşırken, dizinin yapımcılığını OM CONTENT’in genç ve tecrübeli kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda dizinin senaryosunu da kaleme alan usta isim Tayfun Güneyer’in oturduğu dizi, bu sezon da yaratıcı ekibi ve mizahi üslubuyla romantik komedi dizilerinin dünyasını başarıyla konu ediniyor.

Reklam

MAVİ AŞK

beIN ORIGINALS’ın merak uyandıran dizisi “Fandom”un yeni sezonunda da sürükleyici olaylar yaşanmaya devam ediyor. Senarist Can Aslan (Şahin Irmak), evinin altındaki gizli panik odasında sakladığı Ferda (Tuğçe Altuğ) ile mutlu mesut bir hayat sürmektedir. İnsanlardan ve sosyal hayattan Can gibi nefret eden Ferda, bu “gönüllü esaret” durumundan çok mutludur. Can ve Ferda, uzun süredir birlikte üzerinde çalıştıkları “Mavi Aşk” isimli sinema filminin senaryosunu bitirirken, filmin Türkiye sınırlarını da aşarak, uluslararası bir başarı elde edeceğine inanmaktadır. Can, yıllardır yazdığı dizi ve filmlerden tecrübeyle filmin sadece yönetmeni değil, aynı zamanda yapımcısı olmayı kafaya koymuştur.

BAŞROL TUTSAK EDİLİRSE!

Can ve Ferda için Mavi Aşk filminde ana karakteri kimin canlandıracağı çok önemlidir. Ferda ve Can daha senaryoyu yazarken, bu role en uygun ismin Türkiye’nin son dönemdeki en popüler ve en yakışıklı dizi oyuncusu olan Kuzey Güney (Ali Yağcı) olduğunu düşünür. Ferda, aynı Can’a yaptığı gibi sahte hesaplar açarak sinema filminde oynama konusunda Kuzey Güney’in aklını çelmeye çalışır ve Ferda’nın çabalarıyla gaza gelen Kuzey bir sinema filminde oynamak için Can ile bir araya gelir. Can, filmin hikayesini anlattığı sırada Kuzey’in, Can’ı hiç dinlemeyip onun senaryosu dışında her şey ile ilgilenmesi Can’ın büyük hayal kırıklığı yaşamasına sebep olur. Can, eve dönüp Ferda’ya yaşananları anlatır. Hem sevdiği adamın hem de aylarca emek verip yazdıkları senaryonun bu şekilde kale alınmamasına çok bozulan Ferda, Kuzey’i Zehra’nın sahibi olduğu teknede esir alır ve film çekimi için Can’ı çağırır.

Can, Ferda ve Zehra filme uygun ıssız ada bulmak için Marmaris açıklarında gezinirlerken, denizde baygın halde bir kadın bulurlar ve bu kadının aslında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı olduğunu fark ederler. Hollywood yıldızının ağır travma yüzünden hafızasını kaybettiğini anlayınca, onu da filmde oynatmaya karar verirler. Karşısında rol arkadaşı olarak bir Hollywood yıldızını gören Kuzey ise rolüne ısınmaya başlar. Can ve Ferda, bu durumdan çok mutludur ama çekim yapacakları ıssız adada, çok sayıda tatsız sürpriz ve aksilik onları beklemektedir.

Reklam

“FANDOM”

YAPIM: OM CONTENT

KATEGORİ: beIN ORIGINALS

PLATFORM/KANAL: beIN CONNECT / beIN SERIES COMEDY

SENARİST VE YÖNETMEN: TAYFUN GÜNEYER

Reklam

TÜR: DRAM, GERİLİM, AKSİYON, KOMEDİ

GENEL KOORDİNATÖR: REZZAN DİNİZ

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: TUNCAY ÇETİNSOY

İKİNCİ YÖNETMEN: BEDRANA MERİÇ

OYUNCULAR: TUĞÇE ALTUĞ, ŞAHİN IRMAK, ALİ YAĞCI, GÜLİN ERMİŞ, CAMİLLA DUARTE ÇAKIR, RECEP GÜNEYSU, SERGEN ÖZDEMİR VE BARIŞ BAŞAR

Reklam

KONUK OYUNCU: GÜLDEN AVŞAROĞLU

Televizyon

Can Yaman’ın Dizisi İtalya’da Rekorlar Kırıyor

Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlandı ve sanatçıyı keyiflendiren haberler peş peşe gelmeye başladı. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Can Yaman’ın başrolünde oynadığı “Viola come il mare” dizisi bir yeni bir rekora imza attı…

Can Yaman şu günlerde Sandokan dizisinin Roma’daki çekimlerine devam ediyor. Bir yandan da başrolünü oynadığı Viola come il mare isimli polisiye dizisinin 2. Sezonu yayınlanan Yaman’ı keyiflendiren haberler peş peşe geliyor. Dizinin ilk 3 bölümü önce 24 Nisan’da Mediset’in dijital platformu Mediaset Infinity’de yayınlandı ve 3 milyon saat izlenerek tüm platformlar arasında en çok izlenen yapım oldu.

Alexis Sweet ile Laszlo Barbo‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümü bugün akşam Mediset’in ulusal kanalı Canale5’te yayınlanacak. Can Yaman yayın öncesi dün akşam partneri Francesca Chillemi’yle beraber kanalın anahaber bültenine konuk oldu. Kitap uyarlaması olan dizide bir araştırmacı gazeteci ile aynı zamanda komşusu olan polisin maceraları konu ediliyor. Viola come il mare’nin ilk sezonu ülkemizde blutv’de seyirciyle buluşmuştu.

Reklam

Kaynak: Birsen Altuntaş.

Devamını Okuyun

Televizyon

“The Boys” 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor? “The Boys” 4. Sezon Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni Sezonun Konusu: Dördüncü sezonda, dünya uçurumun kıyısında. Victoria Neuman, gücünü pekiştiren Homelander’ın eli altında Başkanlık koltuğuna daha da yaklaşıyor. Becca’nın oğlunu ve The Boys’un liderliğini kaybeden Butcher’ın, sadece birkaç aylık ömrü kaldı. Geri kalan ekip ise onun yalanlarından bıkmış durumda. Bahisler hiç olmadığı kadar yüksekken, dünyayı kurtarmak ve birlikte çalışmak için çok geç olmadan bir yol bulmak zorundalar.

Devamını Okuyun

Televizyon

Güldür Güldür Show “300 Spartalı”yı Ele Alırsa – 373. Bölüm Tanıtım İzleyin

Güldür Güldür Show yeni sezonda çok eğlenceli bölümleri ile izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Bu haftaki skeçler de çok dikkat çekici.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güldürürken düşündüren, düşündürürken eğlendiren Güldür Güldür Show, kendi üslubuyla, “300 Spartalı”yı ele alırsa…

Tarihi olaylara zaman zaman skeçlerinde yer veren Güldür Güldür ekibi bu hafta da çok güldürecek.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Kanal D’nin Yaz Bombası “Yalan” Dizisinin Oyuncuları Kimler? “Yalan” İlk Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kanal D’nin Yargı dizisinin yerine planladığı “Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar