Bizimle iletişim kur

Televizyon

BKM’den Yeni Sezonda Yaşanmış Bir Hayat Hikayesi Geliyor: “Annem Ankara”

Yayınlandı

on

Kanal D, yeni sezonda izleyicilerine yakın dönemin tanıdık hislerini yaşatacak. 90’lı yılların Ankara’sında tek başına bir annenin kocaman yaşam mücadelesi BKM imzası ile ekrana taşınacak. Üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı ‘Zuhal’in hikayesi kalpleri sızlatacak…

‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!’

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan ‘Annem Ankara’, bir evin içindeki yalnız ama mücadeleci bir kadının yolculuğunu anlatacak. Senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Faruk Teber oturuyor.

‘Bergüzar Korel’ ve ‘Mehmet Günsür’ Başrolde!

Yeni sezonda Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak dizinin başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür paylaşıyor. ‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda Korel ve Günsür’le birlikte ‘Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu ve Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon yer alıyor. Ekip ilk kez geçtiğimiz gün okuma provası için bir araya geldi. Keyifli görüntülerin ortaya çıktığı provada replikler okunurken duygu dolu anlar da yaşandı.

Yakın bir geçmişte, bilindik bir hikayeyi naif ve bir o kadar çarpıcı şekilde işleyen ‘Annem Ankara’nın konusu şu sözlerle ifade ediliyor:

Her insanın yurdu annesidir derler. Ondan öte her toprağın yabancısıdır. Gök kubbede gün batımı belirip kaybolan, büyülü bir renktir insan. Bu hikaye de bizim kaybolan rengimizin hikayesiydi. Yurdumun ve insanın hikayesi.

“Annem Ankara” yeni sezonda Kanal D’de…

Televizyon

John Krasinski, Prime Video’ya (Amazon) ‘Jack Ryan’ Filmiyle Geri Dönüyor

Yayınlandı

on

Yazan


Dizide Krasinski ile birlikte rol alan Wendell Pierce da başrolde olacak

Tom Clancy’nin “Jack Ryan” dizisinin başarısından yararlanan Amazon MGM Studios, serinin evriminin bir sonraki aşaması olarak John Krasinski’nin başrolde olduğu yeni bir uzun metraj film geliştiriyor, şirket Çarşamba günü duyurdu.
Dizide Krasinski ile birlikte rol alan Wendell Pierce da başrolde olacak. Ayrıca, dizinin yıldızı Michael Kelly de başrolde olmak için görüşmelerde bulunuyor.

Dizinin 2. Sezonunda yönetici yapımcı ve yönetmen olarak görev alan Andrew Bernstein, dizinin 4. Sezonunda yardımcı yönetici yapımcı ve yazar olarak görev yapan Aaron Rabin’in yazdığı bir senaryodan filmi yönetiyor. Krasinski ve Allyson Seeger, Sunday Night aracılığıyla yapımcılığını üstleniyor. Andrew Form da yapımcılığını üstleniyor.

Film, Paramount Pictures ve Skydance iş birliğiyle üretiliyor. Skydance’den David Ellison ve Dana Goldberg, John Kelly ve Carlton Cuse ile birlikte yapımcılığını üstlenecek.

Film, Amazon MGM Studios, Paramount Television ve Skydance’in çığır açan orijinal dizisi Tom Clancy’s “Jack Ryan”ın bir uzantısı olacak ve başrolünde John Krasinski, Clancy’nin ikonik karakterini canlandıracak.

Dizinin dördüncü ve son sezonunun son iki bölümünün yayınlanmasının ardından, Tom Clancy’s “Jack Ryan”, Nielsen’e göre önemli bir 1,15 milyar dakikalık izlenme sayısına ulaştı. Dizi, bugüne kadarki dört sezonu boyunca Prime Video’nun küresel olarak en çok izlenen ilk üç dizisi arasında yer alıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Yeni Guy Ritchie Filmi Fountain of Youth’da Natalie Portman Başrolde Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

John Krasinski, İlk ‘Fountain of Youth’ Fragmanında Natalie Portman’ı Hazine Avı İçin İşe Alıyor
Eiza González, Stanley Tucci ve Domhnall Gleeson da Guy Ritchie’nin yeni Apple TV+ filminde rol alıyor

John Krasinski, 23 Mayıs 2025’te Apple TV+’da prömiyeri yapılacak olan “Fountain of Youth” filminde rol alıyor.

Nicolas Cage’in “Bağımsızlık Bildirgesi’ni Çalacağım” filminin “Ulusal Hazine” filminde size verdiği hissiyatı özlediyseniz, John Krasinski “Gençlik Çeşmesi” filminin ilk fragmanında bunu geri verebilir.
Film, Krasinski ve Natalie Portman’ın canlandırdığı, efsanevi Gençlik Çeşmesi’ni bulmak için bir araya gelen ve Portman’ın durumunda biraz isteksizce de olsa, yabancılaşmış iki kardeş etrafında dönüyor. Resmi sinopsise göre, “Tarih bilgilerini kullanarak hayatlarını değiştirecek ve muhtemelen ölümsüzlüğe yol açacak destansı bir maceranın ipuçlarını takip etmelidirler.”

Guy Ritchie’nin yeni filminin fragmanını yukarııdan izleyebilirsiniz.

Stanley Tucci’nin canlandırdığı karakterin uğursuz uyarısına göre, “çeşmenin gizlenmesinin bir nedeni var” ve Krasinski’nin onu bulabilmesi neredeyse kesin olarak sorunlara yol açacak.

Domhnall Gleeson, Eiza González, Arian Moayed, Laz Alonso ve Carmen Ejogo da maceraya katılıyor.

“Fountain of Youth” Guy Ritchie tarafından yönetildi ve James Vanderbilt tarafından yazıldı. Skydance Media’dan gelen “Fountain of Youth”un yapımcılığını Skydance adına David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger üstlenirken, yapımcılığını ise Vinson Films (Tripp Vinson) ve Vanderbilt’s Project X Entertainment (James Vanderbilt, William Sherak, Paul Neinstein) üstleniyor. Yapımcılığını ise Guy Ritchie, Ivan Atkinson, Jake Myers ve Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett, Chad Villella ve Tara Farney) üstleniyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Netflix Dizisi “Adolescence’dan Rekor! 3 Haftada En Çok İzlenenler Arasına Girdi

Yayınlandı

on

Yazan

“Adolescence” (Ergenlik) Sadece 3 Haftada Tüm Zamanların En Çok İzlenen 9. Netflix Dizisi Oldu

İngiltere’deki suç draması 13 Mart’ta yayınlanmasından bu yana 96,7 milyon izlenme sayısına ulaştı

“Adolescence”, Netflix’in tüm zamanların en çok izlenen 10 İngilizce dizisi arasına sadece üç haftada girdi.

13 Mart’ta yayınlanmasından bu yana, dört bölümlük dizi 96,7 milyon izlenme sayısına ulaşarak, tüm zamanların en popüler TV listesinde 9. sıraya yerleşti ve 2019’daki ilk yayınından bu yana 94,8 milyon izlenme sayısına ulaşan “Stranger Things 3”ü geride bıraktı. “Adolescence”, şu anda her ikisi de 98,2 milyon izlenme sayısına ulaşan “Fool Me Once” ve “The Night Agent” 1. Sezon’un gerisinde yer alıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

‘The Handmaid’s Tale’in Devam Dizisi ‘The Testaments’ın Çekimleri Başlıyor!

The Handmaid’s Tale’in Devam Dizisi Geliyor

Yayınlandı

on

Yazan

“The Handmaid’s Tale” devam dizisi “The Testaments” Hulu’da yeşil ışık aldı.

Yapım Nisan ayında Elisabeth Moss’un EP (Yönetici Yapımcı) olarak katılımı ve Ann Dowd’un rolünü tekrarlamasıyla başlayacak.
Margaret Atwood’un 2019’da yayınlanan aynı adlı kitabına dayanan yeni dizi, yayıncının Salı günü sosyal medyada yaptığı paylaşımda duyurduğu üzere 7 Nisan’da yapım sürecine başlayacak. “The Handmaid’s Tale” yıldızı Elisabeth Moss, dizide yönetici yapımcı olarak görev alacak.

Ayrıca Ann Dowd, Aunt Lydia rolünü tekrar canlandıracak. Diğer oyuncular arasında Agnes rolünde Chase Infiniti, Daisy rolünde Lucy Halliday, Vidala Teyze rolünde Mabel Li, Paula rolünde Amy Seimetz, Garth rolünde Brad Alexander, Gabbana Teyze rolünde Zarrin Darnell-Martin, Este Teyze rolünde Eva Foote, Hulda rolünde Isolde Ardies, Jehosheba rolünde Shechinah Mpumlwana, Miriam rolünde Birva Pandya, Rosa, Rowan rolünde Kira Guloien yer alıyor. Shunammite rolünde Blanchard ve Becka rolünde Mattea Conforti.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar