Bizimle iletişim kur

Sinema

Dragon Ball Super: Super Hero Filmi Vizyon Tarihi | Fragmanı İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Merakla beklenen film, 16 Eylül’de vizyonda olacak…

Red Ribbon Ordusu uzun zaman önce Son Goku tarafından yok edildi. Ordunun asi ruhunu
devam ettiren isimsiz mucitler, son Androidleri, Gamma 1 ve Gamma 2’yi yaptılar. Bu iki
Android kendilerine “Süper Kahramanlar” diyor. Piccolo ve Gohan’a saldırmaya başlarlar…
Yeni Red Ribbon Ordusu’nun hedefi nedir? Yaklaşmakta olan büyük tehlike karşısında Süper
Kahraman’ı harekete geçirmenin zamanı geldi!

Film Hakkında Kısa Notlar

Dragon Ball’un orijinal yaratıcısı Akira Toriyama tüm zamanını bu projeye ayırdı ve filme dair
her detay onun onayından geçti. Filmin orijinal hikâyesinin, senaryosunun ve karakter
tasarımının arkasında efsane manga sanatçısının bizzat kendisi var.

Bunun dışında film Tetsuro Kodama tarafından yönetilecek. Filmde Japon seslendirme
sanatçıları Masako Nozawa, Son Goku, Son Gohan ve Son Goten’i; Toshio Furukawa,
Piccolo’yu; Aya Hisakawa, Bulma’yı; Ryō Horikawa, Vegeta’yı; Mayumi Tanaka, Krillin’i;
Takeshi Kusao, Trunks’u; Yūko Minaguchi, Videl’i; Yūko Minaguchi, Pan’ı; MiyuIrino Dr.
Hedo’yu; Hiroshi Kamiya, Gamma 1’i; Mamoru Miyano, Gamma 2’yi; Volcano Ota,
Magenta’yı ve RyotaTakeuchi, Carmine’i seslendirecek.

Dragon Ball fenomeni, 1984’te Akira Toriyama’ya ait manganın, ünlü Shueisha yayın
grubunun “Haftalık Shonen Jump” dergisinde yayınlanması ile başladı, manga 10 buçuk yıllık
yayın süresi boyunca dergide hep en üst sıralarda yer aldı. O zamandan beri, manganın
popülaritesi artmaya devam etti ve seri dünya çapında satılan 260 milyon kopya ile şaşırtıcı
bir ticari başarıya ulaştı ve kopyaları hala satılmaya devam ediyor. Dragon Ball’un sürekli
artan popülerliği onu manganın ötesine geçirerek kendi TV animasyonuna, sinema filmlerine,
oyunlara ve mağazacılık ürünlerine taşıdı. Orijinal manganın piyasaya sürülmesinden 38 yıl
sonra, Dragon Ball gelişmeye devam ediyor ve bu devasa filmle birlikte efsane daha da büyüyecek.

Sinema

DC, Yeni Bir “Supergirl” Filminin Çekimlerine Başladı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Filmin oyuncu kadrosunda, Jason Momoa da yer alıyor…

DC’nin bir sonraki süper kahraman filmi “Supergirl: Woman Of Tomorrow” bu hafta İngiltere’de çekimlere başladı. Warner Bros. tarafından üretilecek olan filmde, Milly Alcock başrolü üstlenerek baş kahraman Supergirl’ü canlandıracak. Film, Supergirl’ün Dünya’ya gelmeden önceki yolculuğunu anlatan bir köken hikayesi olacak. Jason Momoa, Aquaman rolünü DC Evreni’nde tamamlamasının ardından, bu kez de anti-kahraman Lobo rolüyle geri dönüyor. Filmin diğer oyuncu kadrosunda Matthias Schoenaerts ve Eve Ridley de yer alıyor.

“Supergirl” filmi, Warner Bros. Studios Leavesden’de çekiliyor ve yönetmenliğini Craig Gillespie yapıyor. Senaryo, Tom King’in 2022 tarihli çizgi romanından Ana Nogueira tarafından uyarlanıyor.

Film, James Gunn ve Peter Safran’ın yeniden başlattığı DC Evreni’nin ikinci yapımı olacak. İlk olarak David Corenswet’in başrolünde yer aldığı “Superman” filmiyle başlayacak olan yeni evrenin ardından “Supergirl: Woman Of Tomorrow” vizyona girecek. Filmin çıkış tarihi ise 26 Haziran 2026 olarak belirlendi.

Leavesden Studios ayrıca bu yıl yeni “Harry Potter” dizisinin de çekimlerine ev sahipliği yapacak. İngiltere’de çekilecek diğer projeler arasında Marvel yapımı “Avengers: Doomsday” ve Amazon MGM Studios’un “Masters Of The Universe” filmi de bulunuyor.

Kaynak: Beyaz Perde.

Devamını Okuyun

Sinema

“Kutup Köpekleri 2” Yeni Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kuzey Kutup Bölgesi’nin en sevimli kasabası Taigasville’de Swifty, P.B, Jade ve dostlarının yeni macerasını izlemeye hazır olun…

ABDS kargo şirketinde çalışmaya başlayan Swifty ve arkadaşları için her şey sıradan şekilde devam ederken, kasabada sıradışı bazı olaylar yaşanmaya başlar.

Gizemli güçlere sahip antik bir heykelin Taigasville’ deki etkilerini fark eden çılgın dostlar harekete geçer. Heykeli Otto’dan önce ele geçirip kasabayı tehlikelerden korumak için muhteşem bir serüven başlar.

Yeni filmde Hazar Bölgesi’nden dönen Indiana Goat’un da ekibe katılmasıyla heykelin gizemlerini hep birlikte çözmek için mücadele ederler. Dayanışma ve dostluk üzerine kurulan Kutup Köpekleri 2 , 14 Şubat’ta sinemalarda!

Devamını Okuyun

Sinema

Kırarım Kalbini İçin Geri Sayım Başladı – Kırarım Kalbini Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bu Sevgililer Günü’nde Oscar ödüllü Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once, Loki) alışılmadık bir kahraman, geride bırakmak istediği karanlık bir sırrı olan görünüşte yumuşak huylu bir emlakçı olarak ilk büyük başrolüne koşuyor. Spoiler uyarısı: Bırakmayacak. Çığır açan aksiyon filmleri Önemsiz Biri, Vahşi Gece, Suikast Treni, Sarışın Bomba ve Dublör’ün yapımcıları 87North’tan içgüdüsel, yüksek oktanlı bir öfke ve intikam hikayesi geliyor.

Quan, ‘Satılık’ tabelalarının cirit attığı Milwaukee banliyölerinde çalışan bir emlakçı olan Marvin Gable’ı canlandırıyor. Gable, ölüme terk ettiği eski suç ortağı Rose’dan (Oscar® ödüllü Ariana DeBose; West Side Story, Argylle) kan kırmızı bir zarf alır. Kadın mutlu değildir. Şimdi Marvin, acımasız tetikçilerin dünyasına, ihanetlerle ve ölümcül savaş alanlarına dönüşen görüşe açık evlerle dolu bir dünyaya geri dönmüştür. Asabi bir mafya babası olan kardeşi Knuckles (Daniel Wu; Tomb Raider, Warcraft) peşindeyken, Marvin peşini bırakmayan seçimleriyle ve asla tam olarak gömemediği geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

Film, etkileyici müziklerinin yanısıra eski NFL koşucusu ve Super Bowl şampiyonu Marshawn “Beast Mode” Lynch (Bottoms, 80 for Brady), Mustafa Shakir (Emancipation, Luke Cage), Lio Tipton (Crazy, Stupid, Love, Lucy), Rhys Darby (Jumanji: The Next Level, Yes Man), André Eriksen’ı da (Violent Night, The Trip) ve Sean Astin (The Lord of the Rings üçlemesi, Perry Mason) güçlü oyuncu kadrosunda bulunduruyor. Yapımcılığını 87North’tan Kelly McCormick ve David Leitch’in üstlendiği Kalbini Kırarım’ın senaryosunu Matthew Murray (Sheltered, CloudStreet: Soaring the American West), Josh Stoddard (Warrior, Kaleidoscope) ve Luke Passmore (Archenemy, Slaughterhouse Rulez) kaleme aldı. Guy Danella (Violent Night) da yapımcılığı üstlendi. Uygulayıcı yapımcı ise Ben Ormand. Love Hurts’te ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimini yaşayan deneyimli dublör koordinatörü ve dövüş koordinatörü JoJo Eusebio, Black Panther, Yenilmezler, John Wick filmleri, Matrix Resurrections, Vahşi Gece, Dublör ve Deadpool 2 gibi son on yılın en iyi aksiyon filmlerinde yer aldı. Eusebio ayrıca Deadpool 2, Vahşi Gece ve Yırtıcı Kuşlar’da ikinci birim yönetmeni olarak görev yaptı.

Kırarım Kalbini, 7 Şubat’ta vizyonda olacak…

Devamını Okuyun

Sinema

“Until Dawn: Şafağa Kadar” Ne Zaman Vizyona Girecek? Türkçe Alt Yazılı Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Şafağa kadar dayanabilir misin?

Until Dawn: Şafağa Kadar 25 Nisan’da sinemalarda…

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar