Bizimle iletişim kur

Sinema

‘Stranger Things’in Maxine’i Tom Holland’lı Yeni ‘Spider-Man’ Filminin Kadrosuna Katıldı!

‘Stranger Things’ Yıldızı Sadie Sink, Bir Sonraki ‘Örümcek Adam’ Filminde Tom Holland’a Katılıyor! Peki nasıl bir rol ile?

Yayınlandı

on

Yeni Örümcek Adam Filminin Kadrosunda Artık Birlikteler

Bu yılın ilerleyen zamanlarında Örümcek Adam serisinin bir sonraki bölümünde yapımın başlamasıyla birlikte, dizi yıldızı Tom Holland yeni bir yardımcı yıldız bulmuş gibi görünüyor; Bir kaynak Stranger Things yıldızı Sadie Sink‘in Sony Pictures ve Marvel Studios’un devam filminde yer alacağını söyledi. Tom Holland, Peter Parker olarak geri dönmeye çoktan hazır.

Marvel ve Sony’nin bir yorumu yok

Yeni Örümcek Adam filminde Destin Daniel Cretton yönetmenlik yapıyor, Amy Pascal ve Marvel başkanı Kevin Feige yapımcılığı üstleniyor.

Sadie Sink Jean Grey mi Olacak?

Sink’in kimi canlandıracağına gelince, yaygın teori X-Men karakteri Jean Grey olarak tanıtılacağı yönünde, ancak sevilen bir başka kızıl saçlı Örümcek Adam karakteri olarak ortaya çıkma fikrini de göz ardı etmeyin. Bilinen şey, en son film olan Spider-Man: No Way Home’un Parker’ın Doctor Strange’in kimliğini dünyadan silen büyüsünü tamamlama kararıyla sona ermesi göz önüne alındığında, rolün önemli olacağı.

Sadie Sink Stranger Things Dizisinde Maxine Rolünde

Bu hikaye örgüsüne sadık kalarak, Holland’ın eski oyuncu kadrosunun rollerinin azaltılmasını ve yeni gelenlerin kadroya eklenmesini bekleyebiliriz; Sadie Sink’in ise Stranger Things sonrası ilk büyük yeni rolü olacak.

Tom Holland Christopher Nolan Filinden Sonra Spider-Man’e Başlayacak

Holland şu anda Christopher Nolan’ın The Odyssey’ini çekiyor ve Nolan’ın filminin yapımını tamamladıktan sonra Spider-Man’i çekmeye başlaması planlanıyor.

Sink için rol, Netflix dizisi Stranger Things’in son sezonunun yapımını yakın zamanda tamamlamasıyla kariyerine başlamasına yardımcı olan role veda etmesinin hemen ardından geliyor. Son sezon, 2025’in en çok beklenen prömiyerlerinden biri ve bu yılın ilerleyen zamanlarında yayınlanacak.

Sink, daha sonra SXSW’de dünya prömiyerini yapan Searchlight müzikali O’Dessa’da görülecek. Sink performansıyla güçlü eleştiriler aldı ve film önümüzdeki hafta Hulu’da yayınlanmaya hazırlanıyor. Spider-Man’in yapımına başlamadan önce, ilk olarak 4 Nisan’da vizyona girecek olan John “Proctor Is the Villain” adlı Broadway oyununda sahneye çıkacak.

Sinema

Disney’den Daha Çılgın Cuma Geliyor – Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

​Disney’in 2003 yapımı “Çılgın Cuma” (Freaky Friday) filminin devamı olan “Daha Çılgın Cuma” (Freakier Friday), 8 Ağustos 2025’te sinemaseverlerle buluşacak. ​

İlk filmde anne-kız rollerini canlandıran Jamie Lee Curtis (Tess) ve Lindsay Lohan (Anna), bu devam filminde de aynı karakterlerle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni hikâyede, Anna’nın kendi kızı ve üvey kızıyla kurduğu yeni ailesiyle yaşadığı deneyimler konu ediliyor. İki ailenin birleşme sürecinde karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmaya çalışırken, Tess ve Anna bir kez daha beklenmedik olaylarla karşılaşıyor.

Devamını Okuyun

Sinema

Exorcism Anime Olarak Geri Dönüyor – Exorcism Chronicles: Başlangıç Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Peder Park, doğaüstü kötülüklere inanmayı reddeden bir kilise adına düzenlediği şeytan çıkarma ayinlerinin ardından aforoz edilen bir doktorken, rahip olmaya karar verir. Bir gün, eski dostu olan, gizli büyülerle uğraşan bir tapınak keşişi ondan yardım ister. Görevi, saf ama olağanüstü güçlere sahip bir çocuğu şeytani bir efendiden korumaktır. Peder Park, bu mücadelede yalnızca karanlık güçlerle değil, kendi geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.

Canlı aksiyon şeytan çıkarma hikâyelerinin şaşırtıcı bir animasyon uyarlaması olan bu film, izleyiciyi gerilim ve duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Devamını Okuyun

Sinema

‘Tay 3: Endülüs’ Animasyonu Ne Zaman Vizyonda Konusu Nedir? İzle | Fragman

Tarihi ve Epik Bir Animasyon Macerası ‘Tay 3: Endülüs’ 28 Mart’ta sinemalarda!

Yayınlandı

on

Yazan

Siyah Martı Animasyon Stüdyosu’nun yapımcılığında, Nurullah Yenihan’ın yönettiği ve Ayşe Sevim ile Ayşe Şahinboy Doğan’ın kaleme aldığı ‘TAY 3: Endülüs’, 28 Mart’ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Film, Endülüs’ün altın çağında geçen sürükleyici bir hikâyeyi beyazperdeye taşırken, tarihi atmosferi ve anlatımıyla dikkat çekiyor.

Tarihsel Doku, Gerçekçi Animasyon…
Film, 940 yılına dayanan tarihi olaylardan ilham alarak Endülüs’ün zengin kültürel mirasını gözler önüne seriyor. Gerçekçi animasyon teknikleriyle oluşturulan atmosfer, tarihi yerleşimlerden saraylara, bilimsel gelişmelerden sanatın zirveye çıktığı anlara kadar her detayı kapsıyor. Cesaret, dostluk ve bilginin önemini vurgulayan film, her yaş grubundan izleyicinin ilgisini çekecek.

TAY 3: Endülüs Filminin Konusu Nedir?

TAY 3: Endülüs, cesur bir tayın, dostlarıyla birlikte çıktığı macerayı konu alıyor. Film, İslam medeniyetinin parlak dönemlerinden birine odaklanarak, bilim, sanat ve dostluğun önemli bir rol oynadığı bir dünyayı keşfe çıkıyor. Kahramanımız, Endülüs’ün tarihi figürleriyle karşılaşırken, izleyiciyi heyecanlı bir yolculuğa çıkarıyor.


‘TAY 3: Endülüs’ 28 Mart’ta sinemalarda.

Devamını Okuyun

Sinema

‘Ayı Paddington: Ormanda Macera’ Filmi Ne Zaman Vizyonda? İzle

Sevimli Ayı Paddington, çok sevilen live-action serisinin üçüncü filmiyle beyazperdeye dönüyor! Ayı Paddington Ormanda Macera Filmi Ne Zaman Vizyonda Olacak? Cevabı haberimizde

Yayınlandı

on

Yazan

Brown ailesi ile mutlu bir hayat sürerken Lucy teyzesinin kaybolduğu haberini alan Paddington, onu bulmak için Amazon’un derinliklerine uzanan soluksuz bir maceraya atılıyor. Paddington ve Brown ailesi, gizemli bir haritada işaretlenen noktayı takip ederek tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkar. Amazon’un vahşi doğasında unutulmaz anlar yaşanırken, Paddington hem ailesinin hem de kendisinin sınırlarını keşfedecektir. 

Hugh Bonneville, Emily Mortimer, Julie Walters, Jim Broadbent, Imelda Staunton, Olivia Colman, Antonio Banderas ve Ben Whishaw gibi yıldız isimlerin seslendirdiği film, izleyicilere heyecan dolu bir serüven sunuyor.

‘Ayı Paddington: Ormanda Macera’, 21 Mart’tan itibaren sinemalarda!

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar