Sinema
Tabii ki, Gucci Giydi

Lady Gaga, büyük bir proje ile kırmızı halıya sıkı bir geri dönüş yaptı. House of Gucci filminin yıldızı 9 Kasım Salı günü Londra’da filmin İngiltere galası için dışarı çıktı ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde doğrudan Gucci’nin 2022 baharında gerçekleşen Love Parade defilesinden alınan dalgalı mor bir elbiseyle herkesi sersemletti.
Başrollerinde Adam Driver, Jared Leto ve Salma Hayek ile halı üzerinde poz veren Gaga, Gucci’nin son koleksiyonundan kraliyet moru pilili şifon zemine kadar uzanan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekerek herkesin önüne geçmesini sağladı. Sanki defiledeymişiz gibi rüzgar estiren yıldız. isim görünümü tamamlamak için, elbisenin cüretkar yırtmacı sayesinde sergilediği koleksiyonda uyluk-yüksek siyah file çoraplar giydi ve imzası haline gelen Mother Monster platform topuklu ayakkabılarla kombinini tamamladı.
Patrizia Reggiani ile tanışmak için hiçbir adım atmadım
35 yaşındaki oyuncu, House of Gucci filmindeki karakteri Patrizia Reggiani’nin görkemiyle halıda yürüdü. British Vogue dergisine rol hakkında konuşan Gaga, filmi çekerken Reggiani ile tanışmak için hiçbir adım atmadığını açıkladı. Filmin sahnelerinde olup bitenlerin satır aralarını okuyabilmek için gazetecilik ruhuna sahip olmakla ilgilenen meraklı bir kadının gözüyle yaklaşırsam bu hikayenin hakkını verebileceğimi hissettim dedi. Şarkıcı dergiye verdiği demeçte,
“Kimse bana Patrizia Gucci’nin kim olduğunu söylemeyecekti. Patrizia Gucci bile.”
House of Gucci, bu yıl 24 Kasım’da Şükran Günü’nden önce sinemalarda olacak. Yukarıdaki resmi fragmanda Gaga’yı Reggiani olarak izleyin.
Sinema
‘ALICE MÜZİKALİ’ 10 Şubat’ta Disney+ ile Tüm Türkiye’yi Saracak!

BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığıyla, başladığı günden bu yana kapalı gişe devam eden ‘Alice Müzikali’ Disney+ aracılığıyla 10 Şubat’ta sanatseverlerle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın yer aldığı, Lewis Carroll’un efsanevi eserinden uyarlanan müzikal, Zorlu PSM Sahnesi’nde Disney+’a özel yapılan çekimle Türkiye’de hayranlarının evine konuk olacak. Disney+’ta 10 Şubat’ta yayına girecek müzikalden yepyeni bir tanıtım paylaşıldı!
İSTANBUL, Türkiye (02 Şubat 2023) – The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, farklı içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Bu sefer bir ilke imza atacak Disney+, Lewis Carroll’un efsanevi metninin Serdar Biliş yönetmenliği ve Beyhan Murphy koreografisiyle bir araya geldiği ‘Alice Müzikali’ni Türkiye’nin her yerindeki izleyicisiyle buluşturacak.
Övgü dolu yorumlar alan ‘Alice Müzikali’nin zengin oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya “Alice”, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” karakterine hayat veriyor. 2019 yılından bu zamana aralıksız kapalı gişe devam eden müzikalin oyuncuları ilk kez kendini izleyebilecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Sinema
The Mandalorian Dizisinden Yeni Afiş ve Özel Görüntüler Geldi!

The Mandalorian dizisi ilk sezonu ile büyük bir patlama yaptı ve kült yapımlar arasında yerini buldu. Gerek çekim teknikleri gerek senaryo, efekt gibi başarısı ile bütün dikkatleri üzerine çeken dizi bu etki ile 2. ve 3. sezon onaylarını da aldı.

1 Mart’tan itibaren sadece Disney+’tan izlenebilecek dizinin dünyasına dair yayınlanan videoda Grogu’nun nasıl bir fenomene dönüştüğüne de değiniliyor. Dizinin yeni sezonunda ise Mandalorlu’nun, Grogu ile birlikte yoluna devam ederken eski müttefiklerle yollarının kesişmesi ve yeni düşmanlarla karşılaşmasına tanık olunacak.
Köşe Yazıları
The Banshees Of Inisherin Film İncelemesi
Oscar’ın etkili isimlerinden The Banshees Of Inisherin filmini sizler için izledik. Peki nasıldı?

The Banshees Of Inisherin 8 dalda 9 Oscar Adaylığı bulunduğundan ötürü herkesin beklentisini çok yükseltti. Dilerseniz gelin bu Oscar Adaylıklarına bir göz atalım daha sonra da filmi incelemeye geçelim.
- En İyi Film
- En İyi Yönetmen (Martin McDonagh)
- En İyi Orijinal Senaryo (Martin McDonagh)
- En İyi Erkek Oyuncu (Colin Farrell)
- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Brendan Gleeson / Barry Keoghan)
- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kerry Condon)
- En İyi Orijinal Film Müziği (Carter Burwell)
- En İyi Kurgu (Mikkel E. G. Nielsen)
Öncelikle bence ‘Elvis, Everything Everywhere All at Once ve The Fabelmans’ gibi filmler varken En İyi Film Ödülünü alabileceğini kesinlikle düşünmüyorum fakat En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünün Barry Keoghan‘ın kesinlikle alması gerektiği kanaatindeyim.
Genelde bulunduğu yapımlarda deli karakterlerini usta bir şekilde canlandıran Barry Keoghan’ı çoğumuz The Batman filminin silinen Joker sahnesindeki performansı ile tanıdık ve kendisi The Banshees Of Inisherin filminde de yine bir deli karakteri canlandırıyor. Şahsen ben onun bu performansına hayran kaldım.
Ayrıca karakter gelişimi olarak da muhteşem ilerleyen The Banshees Of Inisherin filminde sadece oyunculuk ile o karakterin duygusunu inanılmaz rahat anlayabiliyorsunuz. Bu yorumum bir karakter için değil bütün karakterler için geçerli. Hepsi ayrı ayrı çitayı arşa çıkarmış diyebilirim.
Konu olarak biraz ağır ilerlemesi beklemediğim bir şey olduğu için beni üzen bir nokta oldu. Fakat bu filmle alakalı değil benim beklentimle alakalı, siz bu filmin ağır bir film olduğunu bilerek girerseniz bir sorun ile karşılaşmazsınız.
Filmimizin içinde ‘İç Savaş’ bulunuyor, asıl olayımız ayrı bir adada geçerken ana karada iç savaş sürüyor ancak bu iç savaşı 2-3 sahne dışarısında neredeyse hiç kullanmamaları ve kullandıklarında ‘aa silah sesi’ demeleri biraz canımı sıktı doğrusu.
Yan hikaye anlatımı olarak benim için sadece ‘İç Savaş’ kısmında sınıfta kaldığını da belirtmeden geçemeyeceğim. Diğer her yan hikayeyi çok güzel anlattı. Hele ki ana hikaye.. Kendinizi çok rahat bir şekilde karakterlere bağlayabiliyorsunuz ve bu sizi filmin içine direkt çekiyor. Dediğim gibi beklentimden ötürü ben ilk başlarda sıkıntı çekmeme rağmen bu olay beni tamamen filmin içine çekti.

Oscar’da en az 1-2 ödül almasını beklediğim The Banshees Of Inisherin film incelemesinin sonuna geldik. 3 Şubat Cuma günü vizyona girecek. Sinema ile kalın.
-
Televizyon7 gün önce
Teen Wolf The Movie Nereden İzlenir?
-
Sinema1 hafta önce
Ben Bu Boşluğu Nasıl 3. Bölüm Ne Zaman Saat Kaçta Yayında? Fragmanı İzle
-
Televizyon1 hafta önce
Ben Bu Boşluğu Nasıl 2. Bölüm Ne Zaman Saat Kaçta Yayında? Fragmanı İzle
-
Sinema4 gün önce
TOD’dan Yeni Dizi ‘Sarmaşık Zamanı’ Ne Zaman Yayında? Oyuncuları Kim? Fragmanı İzle!
-
Televizyon6 gün önce
Şahmaran Oyuncularının Yorumuyla Kamera Arkası Videosunu İzleyin
-
Köşe Yazıları1 hafta önce
Çizmeli Kedi Son Dilek Nasıldı? – Film İncelemesi
-
Köşe Yazıları1 hafta önce
Barney Stinson Geri Dönüyor! Peki Hangi Diziye?
-
Sinema1 hafta önce
Oscar Adayları 2023 Açıklandı! Oscar Ödül Töreni Ne Zaman? Kim Sunuyor?