Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Güldür Güldür Show” Kahkahalarla Dolu 313. Bölümüyle Yeni Sezona Başlıyor – Yeni Bölüm 2. Tanıtımı İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Güldür Güldür Tanıtım Fragmanı Haberin Sonunda

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 313. bölümüyle onuncu sezona merhaba diyor. Onuncu sezonun ilk bölümünde seyircinin hasreti bitecek ve kahkahalar yeniden başlayacak.

Murat Dalkılıç’ın hem şarkıları hem de performansıyla konuk olduğu ‘Güldür Güldür Show’un 313’üncü bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

Geveze: Hastanede yatan Mehtap’ın refakatçisi olan gelini ‘Geveze Yeter’, hem kendisine hem hastanedeki diğer hastalara hayatı zindan eder.

Reklam

Domino Etkisi İyilik: Herkese iyilik yaptığını düşünen Hüseyin, Mesut’un ortaya sürdüğü anti-tezlerle şaşkına döner. Yaptığı iyiliklerin aslında kötülüğe sebep olma ihtimali birbirinden komik çelişkiler yaratır.

Benziyorsun: Sakin bir kasabaya gelen İsmail’in halk tarafından Murat Dalkılıç’a benzetilmesi başta ortaya komik görüntüler çıkarsa da olaylar git gide enteresan bir hal alır. Gerçek Murat Dalkılıç’ın kasabaya gelişi ise eğlenceli dakikalar yaşatır.

Ev Sahibi Kiracı: Burcu ile Tufan ev kiralarını ödeyemedikleri için ev sahibi Mesut’u, ev arkadaşları olarak yanlarına almışlardır. Ev sahibiyle yaşayan arkadaşların komik durumu izleyicileri oldukça eğlendirecek.

Olumsuz Teyze: Birbirinden ilginç kehanetleriyle ortamın havasını değiştiren Nazlı teyze, yan masadaki gençlere unutamayacakları bir gün yaşatacak.

Meclis Grup Toplantısı: Aşırı fanatik bir toplulukla karşı karşıya kalan parti lideri Hüseyin, kendisini tahmin edemeyeceği bir duruma sokar. Fanatik grupla baş etme mücadelesi izleyicileri kahkahaya boğacak.

Reklam

Şovmen Doktor: Annesi Mehtap’ı, şovmen bir doktora götüren Feridun’un hastaneden çok sabah programındaymış gibi hissedecek. İzleyiciler Doktor İbrahim’in tedavi yöntemlerini büyük bir keyifle izleyecek.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Güldür Güldür Show “300 Spartalı”yı Ele Alırsa – 373. Bölüm Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güldürürken düşündüren, düşündürürken eğlendiren Güldür Güldür Show, kendi üslubuyla, “300 Spartalı”yı ele alırsa…

Devamını Okuyun

Televizyon

Kanal D’nin Yaz Bombası “Yalan” Dizisinin Oyuncuları Kimler? “Yalan” İlk Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Kanal D’nin Yargı dizisinin yerine planladığı “Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Cobra Kai 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Cobra Kai 6. Sezon Tanıtım İzleyin

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor…

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Benedict Cumberbatch’in Başrolünde Olduğu Netflix Filmi “Eric” Ne Zaman Yayında Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Eric’in başrollerinde Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III yer alıyor. Bu duygusal suç draması, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın çaresiz arayışını konu alıyor. Eric, 30 Mayıs’ta Netflix’te.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar