Bizimle iletişim kur

Televizyon

T-World Süper Kahraman Evren Dizisi Altay’ın Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Yayınlandı

on

Radio Mood App

T World Entertainment, TRT Dijital platformunda izleyiciyle buluşacak olan süper kahraman dizisi Altay’ın oyuncu kadrosunu açıkladı. Kadroda Aslı Sümen, Batuhan Bayar, Beste Kökdemir, Cem Özer, Cemil Büyükdöğerli, Çetin Sarıkartal, Elif Doğan, Muhammet Uzuner ve Toprak Sergen gibi Türkiye’nin önde gelen sanatçıları yer alıyor. Marvel’s Agents of SHIELD, Lost, Criminal Minds gibi önemli projeleriyle tanınan Bobby Roth ise projenin genel yönetmenliğini üstleniyor. 4 sezon ve 26 bölümden oluşacak dizi 2023 yılında TRT Dijital platformunda izleyiciyle buluşacak.

Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni olan dizi, Doğu medeniyeti ve bilimin altın çağından ilham alıyor. T-World’de 35 kahraman farklı kültür ve coğrafyaların günümüzde geçen hikayelerini izleyicilerle buluşturacak. 

T World’un süper kahramanları çevre sorunları, salgın hastalıklar ve savaş gibi küresel felaketlerin yanında evrendeki bir dizi kötü adamla savaşırken merhamet ve vicdandan uzaklaşmadan en son teknoloji, bilim ve kadim bilgiyi kullanarak daha iyi bir gelecek inşa etmek için mücadele edecek.

T World Entertainment’ın yapımcılarından Raif İnan Altay ile ilgili; “Antik Doğu kültürü ve bilgeliği sinema endüstrisinde yeterince temsil edilmiyor. Dünyanın en önde gelen medeniyetlerinden birinin bu sektörde daha fazla yer alması ve anlatılması gerektiğine inanıyoruz. Bu, T World Evreni’ni tasarlarken bizim için ilham kaynağı oldu. Derin matematik, cebir, geometri bilgisi; Orta Doğu ve çevresinde fizik ve astronomideki çığır açan gelişmelerle birlikte, Doğu kültürünün temeli oldu. Bir aydınlanma çağını yansıtan bu bilgi birikimi ve mirası gün yüzüne çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam

T World Entertainment’ın yapımcılarından Bülent Turgut ise projeyle ilgili olarak şunları söyledi; “Bu projeye ‘Yüzyıllardır yaşadığımız coğrafyanın süper kahramanı kim?’ diye sorgulayarak başladık. 1400 yıllık bir zaman dilimini kapsayan bu evreni böyle inşa ettik. Tarihe gönderme yapan kostümlere sahip süper kahramanlarımız, insani özellikleriyle ön plana çıkıyor. Çekimler, ana karakterlerimiz olan süper kahramanların ekolojik sorunlara, savaşlara, çatışmalara, salgın hastalıklara ve gezegenimizi kıyamete sürükleyen diğer felaketlere karşı savaştığı T- World Evreni’nin çeşitli boyutlarını yansıtan setler arasında geçiş yapan çok yoğun bir programla başladı.” 

T-World Süper Kahraman Evreni Dizisi Altay Poster

Popüler süper kahraman dizilerinin rakibi olacak birçok dizi, film, oyun ve çizgi romanı hayata geçirecek T World Evreni’nin yapımcılığını Raif İnan, Bülent Turgut ve Erdal Bozkuş üstleniyor. Evren konsepti ve karakterleri Bülent Turgut ve Halid Şimşek tarafından tasarlanırken, süper kahraman karakterlerin 3D dijital dublörleri Onur Can Çaylı tarafından hazırlandı. Bobby Roth’un genel yönetmenliği üstlendiği dizide diğer yönetmenler Kerem Çakıroğlu ve Hamit Coşkun. Canlı aksiyon sahnelerini ise Örümcek Adam ve Titanik gibi dünyaca ünlü filmlerle tanınan Dusan Hyska yönetti.

Altay Dizisi Oyuncuları (A’dan Z’ye doğru yazılmıştır)

Abdullah Cersel

Alper Saldıran

Aslı Sümen

Reklam

Batuhan Bayar

Begüm Birgören

Beste Kökdemir

Cem Özer

Cemil Büyükdöğerli

Reklam

Çetin Sarıkartal

Elif Doğan

Fırat Doğruloğlu

Hakan Ummak

Hasan Yalnızoğlu

Reklam

Muhammet Uzuner

Süreyya Güzel

Toprak Sergen

Türker Fırat

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

“Zeytin Ağacı” 2. Sezonuyla Geri Dönüyor

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Netflix’in izleyicilerini Ayvalık’ın dingin ve sıcacık dünyasına yolculuğa çıkaran sevilen dizisi Zeytin Ağacı, ikinci sezonuyla geri dönüyor!

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği ve Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı yeni sezonda, başrollerini Tûba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve daha birçok yıldız ismin paylaştığı kadroya Aytaç Şaşmaz da katılıyor. 11 Temmuz’da tüm dünya ile aynı anda yalnızca Netflix’te yayınlanacak Zeytin Ağacı, bu sezonda da izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak.

Zeytin Ağacı 2. Sezon Hakkında:

Reklam

Ayvalık’ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi’nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

Devamını Okuyun

Televizyon

İnci Taneleri’nde “Nehir” Karakterine Hangi Sanatçı Hayat Veriyor? – İnci Taneleri 13. Bölüm Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizide büyük bir sır perdesi aralanıyor. İlk bölümden beri üzerindeki gizemi koruyan Azem’in kızı Nehir on üçüncü bölüm itibariyle ortaya çıkıyor.

Nehir ile tanışmaya hazır mısınız?

Başarı oyuncu Sera Kutlubey, ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin merakla beklenen karakteri ‘Nehir’e hayat verecek. Kutlubey’in, ‘Nehir’ olarak kamera karşısına geçtiği setten ilk kareleri yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde dengelerin nasıl değişeceği ise merak konusu oldu.

Reklam

Azem’in yıllardır hayalini kurduğu çocukları ile yeniden kavuşması gerçekleşecek mi yoksa Nehir’in gelişi dönüşü olmayan yeni bir sayfa mı açacak ilerleyen bölümlerde belli olacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Ünlü Oyuncuların Dublörlerinin Yaşamından Kesitler Yeni Dizi Action’da

Ryan Gosling ve Keanu reeves’in dublörlerinin de yer aldığı 87North dublör ekibinin ve dublörlerin risk yaşamlarına dair yeni belgesel dizi Action’ın fragmanı yayınlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Action 26 Nisan’da Peacock’ta yayınlanıyor

Action Özet: ACTION, 87North dublör ekibinin sahneye çıkmasını konu alan, aksiyon sporları, dövüş sanatları, motokros ve daha fazlasının heyecan verici dünyasına çekilen sıradan bireylerin büyüleyici hikayelerini ortaya çıkaran, adrenalin yüklü bir belgesel dizisidir.

Bu gözüpek kişiler, film gösterilerinin yüksek oktanlı, son derece yetenekli ve çoğu zaman tehlikeli dünyasında, profesyonel tutkularını günlük yaşamın talepleriyle dengeleyerek yol alıyor.

İzleyiciler aynı zamanda David Leitch’in yönettiği, yapımcılığını Kelly McCormick ile David Leitch’in üstlendiği, başrolünü Ryan Gosling’in paylaştığı The Fall Guy’ın yapımında da ön sırada yer alacak.

Reklam

Bu film, Hollywood’daki dublör sanatçılarının anlatılmamış dehasını kutluyor ve bize sinemanın en unutulmaz anlarını yaşatmak için hayatlarını riske atan insanlara bir aşk mektubu.

#Peacock #Aksiyon #Resmi Fragman

Devamını Okuyun

Televizyon

Senna Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Ayrton Senna’nın ardından, Formula 1 bir daha asla aynı olmadı.

Tüm zamanların en iyi Brezilyalı pilotunun hayatını, kariyerini ve ilişkilerini anlatan, Gabriel Leone’nin başrolde yer aldığı yeni mini dizi Senna, 2024’te yayında.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar