Bizimle iletişim kur

Televizyon

Killing Eve’in Yapımcılarından Nefes Kesen Psikolojik Gerilim Ragdoll

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Heyecan dolu yeni BBC yapımı Ragdoll’un başrolleri arasında Henry Lloyd-Hughes ve Lucy Hale gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Büyük beğeni toplayan BBC draması Killing Eve’in yapımcıları, psikolojik gerilim türündeki yeni dizileri Ragdoll ile tüyler ürpertici bir seri katil öyküsünü her Pazar BBC First ekranlarına taşıyacak.

Kara mizah ve dehşet dolu hikaye, Londra Merkez Karakolu’ndaki görevine yakın zamanda dönen Komiser Nathan Rose (Lloyd-Hughes), yakın arkadaşı Dedektif Emily Baxter (Thalissa Teixeira) ve ekibin yeni üyesi Memur Lake Edmunds’un (Hale) altı cesedin parçalarını birbirine dikerek bez bebek yaratan sıradışı bir seri katilin peşine düşmesiyle başlıyor. Katil, içlerinde Rose’un adının da yer aldığı, sıradaki kurbanlarının listesini göndererek polisle alay ediyor. Bu durum, kurbanları korumakla görevli olan polis ekibinin halkın tepkisini üzerine çekmesine neden oluyor.

Daniel Cole’un aynı isimli romanından uyarlanan serinin ilk bölümü, 6 Şubat Pazar günü saat 21:00’da Digitürk, Tivibu ve KabloTV platformlarında yer alan BBC First ekranlarında altyazı seçeneği ile yer alacak.

Devamını Okuyun
Reklam

Televizyon

Karadut’un Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu – Karadut Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Atv’nin sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan, sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions imzalı yeni dizisi ‘Karadut’tan iki farklı afiş yayınlandı. Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan’ın yer aldığı afiş iddiasıyla göz kamaştırırken ekranın yeni çifti ‘Tayfun’ (Şükrü Özyıldız) ve ‘Zuhal’ (İrem Helvacıoğlu) için özel hazırlanan bir diğer çalışma da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Aşk ve aile bağlarını, göze alınan bedeller ile anlatacak olan ‘Karadut’, hikayesi ve performanslarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Her karakteri farklı bir sınava sokacak olan Karadut, ‘iyi’ olabilmenin zorluğunu gözler önüne serecek.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu birbirinden başarılı dizilerin senaristi Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ve ‘Aldatmak’ gibi televizyon tarihine adını yazdırmış projelerin yönetmeni Murat Saraçoğlu oturuyor.

Dizinin kadrosunda Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

‘Karadut’ yakında atv’de!

Devamını Okuyun

Televizyon

Giray Altınok’un Son Projesi “Karşılaşmalar” Hangi Platformda Yayınlanacak? Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Giray Altınok’un kalemine, Aykut Enişte 2 filminde birlikte çalıştığı Muammer Tali eşlik ediyor.

Dizinin yapımcısı; Prens ile aynı. MGX Film. Dizi, 7 “Karşılaşma”dan yani 7 bölümden oluşuyor.

Karşılaşmalar çok yakında Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” 2. Sezon Ne Zaman Yayında Olacak? Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Zamanla oynayıp kaderi baştan yazabilir misin? Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezonuyla 12 Eylül’de sadece Netflix’te…

Devamını Okuyun

Televizyon

Teşkilat Dizisine Bomba Bir İsim Dahil Oldu – Teşkilat Yeni Sezon Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ beşinci sezonunda Altay’dan Tuna’ya adlı yepyeni hikayesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Tolga Sarıtaş’ın Altay karakteri ile dahil olduğu ve bugüne kadar birbirinden başarılı operasyonları soluksuz izlenecek şekilde ekrana getiren ‘Teşkilat’, Altay’dan Tuna’ya yeni sezonunda bambaşka gerçeklerin kapısını aralayacak.

Teşkilat, beşinci sezonuyla yakında TRT 1’de…

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar