Bizimle iletişim kur

Televizyon

Disney Plus’ın Merakla Beklenen Orijinal Dizisi “Aktris”ten Yeni Tanıtım Yayınlandı – Aktris Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Disney+’ın 31 Mayıs’ta yayına girecek yeni dizisi ‘Aktris’ için geri sayım devam ediyor. Farklı hikayesi ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla heyecanla beklenen diziden yayınlanan yeni tanıtımda Pınar Deniz’in farklı imajları dikkat çekiyor…

Disney+, 31 Mayıs’ta yeni dizisi ‘Aktris’i seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi ‘Aktris’ten yeni tanıtım yayınlandı.

Dizide ‘Yasemin Derin’ karakterine hayat veren Pınar Deniz’in farklı kılıklara büründüğü tanıtım, dizinin dünyasına dair ipuçları veriyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer alırken onlara Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler eşlik ediyor.

‘Aktris’ 31 Mayıs’ta Türkiye ve dünyanın dört bir yanında aynı anda Disney+’ta izleyicilerle buluşacak.

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Ünlü Oyuncuların Dublörlerinin Yaşamından Kesitler Yeni Dizi Action’da

Ryan Gosling ve Keanu reeves’in dublörlerinin de yer aldığı 87North dublör ekibinin ve dublörlerin risk yaşamlarına dair yeni belgesel dizi Action’ın fragmanı yayınlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Action 26 Nisan’da Peacock’ta yayınlanıyor

Action Özet: ACTION, 87North dublör ekibinin sahneye çıkmasını konu alan, aksiyon sporları, dövüş sanatları, motokros ve daha fazlasının heyecan verici dünyasına çekilen sıradan bireylerin büyüleyici hikayelerini ortaya çıkaran, adrenalin yüklü bir belgesel dizisidir.

Bu gözüpek kişiler, film gösterilerinin yüksek oktanlı, son derece yetenekli ve çoğu zaman tehlikeli dünyasında, profesyonel tutkularını günlük yaşamın talepleriyle dengeleyerek yol alıyor.

İzleyiciler aynı zamanda David Leitch’in yönettiği, yapımcılığını Kelly McCormick ile David Leitch’in üstlendiği, başrolünü Ryan Gosling’in paylaştığı The Fall Guy’ın yapımında da ön sırada yer alacak.

Reklam

Bu film, Hollywood’daki dublör sanatçılarının anlatılmamış dehasını kutluyor ve bize sinemanın en unutulmaz anlarını yaşatmak için hayatlarını riske atan insanlara bir aşk mektubu.

#Peacock #Aksiyon #Resmi Fragman

Devamını Okuyun

Televizyon

Senna Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Ayrton Senna’nın ardından, Formula 1 bir daha asla aynı olmadı.

Tüm zamanların en iyi Brezilyalı pilotunun hayatını, kariyerini ve ilişkilerini anlatan, Gabriel Leone’nin başrolde yer aldığı yeni mini dizi Senna, 2024’te yayında.

Devamını Okuyun

Televizyon

Prens 2. Sezon 6. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

Prens dizisi ilk sezonu ile Blu Tv’nin en çok beğenilen dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Yeni sezonunda da bölümler yayınlanmaya devam ediyor. Prens dizisinin 6. bölümü ise sabırsızlıkla bekleniyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

‘Prens’ İkinci Sezon Beşinci Bölümüyle Bugün Yayında! Peki Prens dizisinin 2. sezonunun 6. bölümü ne zaman yayınlanacak? Cevap aşağıda 👇🏻👇🏻👇🏻

‘Biz Bongomia’lıyız, bizde aileye yamuk olmaz’

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin sevilen dizisi Prens, ikinci sezonuyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin sürprizlerle dolu beşinci bölümü 30 Nisan Salı saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesindeki yerini aldı. 

Prens Dizisinin sürprizlerle dolu altıncı bölümü 07 Mayıs Salı saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesinde olacak

Prens | 2. Sezon | 5. Bölüm | Fragman

Reklam

Prens Beşinci bölüm Konusu Nedir?

Farklı yerlere dağılmış karakterler tekrar Bongomia’ya döner ve bir aile birleşmesi gerçekleşir. Döndüklerinde Kalesh’i tahtta bulan Prens ve diğer aile üyeleri bu durumu umursamaz, hepsi tahtın sorumluluğundan kurtulduğuna sevinmiş gibidir. Bir yandan da Anarkhia ile Csillia arasında bir soğuk savaş başlar. Phillip ile Hasharia’nın düğününde Bongomia’lılar ile Saksonyalılar tanışır. Düğüne gerçekleşen baskın ise herkesi şoke edecektir.

MGX Studio ve MGX Film tarafından Müşvik Guluzade yapımcılığında, Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen eğlenceli tarihi komedi dizisi ‘Prens’ ikinci sezonuyla yayında.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Becoming Karl Lagerfeld”den Yeni Afiş Yayımlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

7 Haziran’dan itibaren sadece Disney+’ta seyredilebilecek ‘Becoming Karl Lagerfeld’ dizisinden yeni afiş yayınlandı. Dostlukların kalbinde yaşanan mücadeleleri, ihanetleri ve tutku dolu olayları, fonuna 1970’lerin Parizyen gecelerini yerleştirerek anlatan dizi, Gaumont ve Jour Premier yapımcılığında izleyicilerle buluşacak.

Seyircileri 1972 yılına, moda devinin 38 yaşında olduğu döneme götüren dizi, Lagerfeld’in henüz halk tarafından bilinmeyen bir hazır giyim tasarımcısı olduğu günlerle başlıyor. Henüz ikonik saç stiliyle görmediğimiz Lagerfeld, zaman geçtikçe kendini ünlü iş insanı Pierre Bergé tarafından desteklenen Yves Saint Laurent ile rekabet içinde buluyor.

Sadece Paris değil, Monako ve Roma’da da geçen dizi, Paris couture dünyasının dev isminin, kendi imparatorluğunu nasıl kurduğunu gözler önüne seriyor. ‘Kaiser Karl’ adlı romandan uyarlanan dizide Lagerfeld’e başarılı oyuncu Daniel Brühl hayat verirken, Brühl’e Théodore Pellerin, Arnaud Valois, Alex Lutz, Agnès Jaoui, Jeanne Damas, Claire Laffut, Sunnyi Melles ve Paul Spera eşlik ediyor.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar