Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Alparslan: Büyük Selçuklu” Final Yapıyor | Final Bölümü Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Televizyon

Wednesday 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Netflix’in Videosu ile Açıklandı | İzle

Merakla beklediğimiz Netflix dizisi Wednesday’in oyuncu kadrosunu sonunda yayınlanan tanıtım videosu ile öğrendik. Kimler var kimler 🙂

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Tim Burton’ın eşsiz hayal gücünün ürünü Wednesday’in 2. sezonu yapım aşamasında.

Oyuncu kadrosunda Jenna Ortega, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Fred Armisen, Thandiwe Newton, Victor Dorobantu, Billie Piper, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Frances O’Connor, Joonas Suotamo, Jamie McShane ve daha pek çok ünlü isim yer alıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

Roland Emmerich’in Yeni Dizisi “Those About To Die”ın Konusu ve Güçlü Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Moonfall, Independence Day, Godzilla gibi önemli yapımların yönetmeni Roland Emmerich’in elinden çıkan yeni dizi “Those About To Die”, 19 Temmuz’da Dünya Genelinde ve Seçili Avrupa Ülkelerinde Sadece Prime Video’da Yayınlanacak! Peki yıldızlarla dolu kadrosunda kimler var?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Prime Video, yönetmen Roland Emmerich’in merakla beklenen tarihi drama dizisi Those About To Die’ın Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Hindistan ve Güney Afrika’nın yanı sıra seçili Avrupa ülkelerinde yalnızca Prime Video’da yayınlanacağını duyurdu. 10 bölümün tamamı, Prime üyeleriyle ABD lansmanından sadece bir gün sonra buluşacak. Daniel P. Mannix’in aynı adlı kurgusal olmayan kitabından ilham alan dizi, izleyicileri antik Roma’daki savaş arabası yarışları ve gladyatör dövüşlerinin muhteşem, karmaşık ve yozlaşmış dünyasına sürükleyecek.

Those About To Die Dizisinin Konusu Nedir?

Ekmek ve Sirk Siyaseti (Panem et Circenses), MS 79, Roma – Roma İmparatorluğu’nun merkezi; dünyanın en zengin şehridir ve giderek büyüyen imparatorluk köle işçilerin yoğun akınına maruz kalmaktadır. Sıkılmış, huzursuz ve giderek daha çok şiddete başvuran Roma halkı esas olarak iki şey ile kontrol altında tutulmaktadır: bedava yemek ve araba yarışları ile gladyatör dövüşlerinden oluşan muhteşem eğlenceler. 

Those About To Die dizisi, kana susamışlık, açgözlülük, güç arayışı ve yolsuzlukla karakterize edilen oyunların dünyasına derinlemesine inceler. Circus Maximus’taki yarışlar soyluların sahibi olduğu dört topluluk olan mavi, kırmızı, beyaz ve yeşil gruplar tarafından kontrol edilmektedir ve bu grupların hisseleri Roma’daki en değerli şeylerden oluşur. Halkın eğlenceler karşısındaki ilgisi giderek azalınca ve şiddete duydukları istek arttıkça, gladyatör dövüşleri için özel olarak tasarlanmış bir stadyuma ihtiyaç duyarlar: Kolezyum. Gladyatör ve hayvan dövüşleri ise stadyumun kendisi gibi büyük ve ihtişamlıdır. Ve bu büyüklük bahis sektörünün gelişen yeraltı dünyasını da aynı şekilde etkilemektedir. Tribünlerin altında binlerce insan çalışır ve yaşar; fakat bunların arasında binlercesi, bu oyunlar için ölecek olanlardır.

Those About To Die Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Birinci sınıf bir kadroya sahip dizide İmparator Vespasian rolünde Oscar® ödüllü Sir Anthony Hopkins (Kuzuların Sessizliği), Tenax rolünde Iwan Rheon (Game of Thrones), Titus Flavianus rolünde Tom Hughes (The English) yer alıyor. Cala rolünde Sara Martins (Tell No One), Viggo rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones), Domitian rolünde Jojo Macari(Sex Education), Antonia rolünde Gabriella Pession (Crossing Lines), Scorpus rolünde Dimitri Leonidas (Rosewater, Renegades), Xenon rolünde Emilio Sakraya (60 Minuten), Kwame rolünde Moe Hashim (Ted Lasso), ve Marsus rolünde Rupert Penry Jones (Whitechapel) yer alıyor. 

Reklam

Devamını Okuyun

Televizyon

Güldür Güldür Show “Meclis Lokantası”na Giderse Ne Olur? Güldür Güldür Show – 374. Bölüm Tanıtım İzleyin

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 11 Mayıs Cumartesi Show TV’de.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 11 Mayıs Cumartesi Show TV’de…

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

TOD’un Yeni Orijinal Dizisi “Zamanın Kapıları”ndan İlk Fotoğraflar Yayınlandı

Çok yakında dijital platform TOD’da izleyiciyle buluşacak olan, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe’nin kaleme aldığı “Zamanın Kapıları” dizisinden ilk kareler paylaşıldı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Çarpıcı hikâyesiyle dikkat çeken dizinin kadrosunda; Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Zamanın Kapıları Dizisi Tod  Tv

“Zamanın Kapıları” Dizisinin Konusu Nedir?

Dizinin konusu ise şöyle; tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye’nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır.

Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir… 

Zamanın Kapıları Dizisi Tod TvBirkan Sokullu
Zamanın Kapıları Dizisi Tod Tv
Zamanın Kapıları Dizisi Tod Tv
Zamanın Kapıları Dizisi Tod Tv

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar