Bizimle iletişim kur

Bilet Al

Borusan Quartet “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” Konseri Ne Zaman?

Borusan Quartet, “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” Konseriyle ENKA Oditoryumu’nda

Yayınlandı

on

Radio Mood App

ENKA Sanat, ülkemizin en önemli oda müziği topluluklarından Borusan Quartet’ı “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” konseriyle, 7 Mayıs akşamı ENKA Oditoryumu’nda misafir edecek.  

Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin festival ve salonlarında gurur veren performanslara imza atan Borusan Quartet7 Mayıs akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” konseriyle müzikseverlerle buluşacak. Esen Kıvrak (keman), Nilay Sancar (keman), Efdal Altun (viyola) ve Nil Kocamangil (viyolonsel) dörtlüsü bu konserde, Almanya’dan çıkan iki büyük besteci, Robert Schumann ve Felix Mendelssohn’un yapıtlarından oluşan bir program sunacak. 

Oda Müziğinde Alman Romantizmi Konser Programı: 

SCHUMANN, La Majör Quartet, No.3, Op.41
 MENDELSSOHN, Kapriçyo, Mi Minör, No.3, Op.81
 MENDELSSOHN, Fa Minör Dörtlü, No.6, Op.80

Biletler, Biletix ve ENKA Sanat Gişesi’nden temin edilebilir. 

Öğrenci biletleri 40. TL’dir. 

#BurasıTamYeri

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Bilet Al

Tezgah Filminin Galası Ne Zaman Yapılacak? Gala Biletleri Satışta | Bilet Al

Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil’in Başrollerinde Yer Aldığı ‘Tezgah’,
11 Ağustos’ta İlk Kez Alaçatı Tarla’da Seyirciyle Buluşacak!
Oyuncuların Katılımıyla Gerçekleşecek Açık Hava Galasının Biletleri Satışta!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Erkan Kolçak Köstendil’in yazıp başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini de Kadir Çermik’le beraber üstlendiği ‘Tezgah’ filmi 11 Ağustos Pazar günü seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Oyuncuların ve ekibin katılımıyla ilk kez sinemaseverlerin karşısına çıkacak filmin açık hava galası Alaçatı Tarla’da yapılacak.  

Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever’in oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Tezgah’ filmi 4 Ekim’de vizyona girmeden önce 11 Ağustos Pazar günü Alaçatı Tarla’da açık hava galasını yapmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncularının katılacağı gösterim sonrasında gerçekleşecek partide tüm ekip heyecanını seyircilerle paylaşacak.  

Ünlülerin cinayetle sonlanan aşk üçgenini odağına alan gerilim-komedi türündeki ‘Tezgah’ın yönetmenliğini Erkan Kolçak Köstendil ve Kadir Çermik yaparken müziklerinde Orçun Orçunsel imzası bulunuyor.  

‘Tezgah’, 4 Ekim’de A90 Pictures dağıtımıyla sinemalarda!

Tarla Alaçatı Açık Hava Galası Biletleri: https://biletinial.com/tr-tr

Künye:

Yapımcılar: Erkan Kolçak Köstendil – Fatih Bay

Yapım: Kumbarafilm – Bay Yapım

Yazan: Erkan Kolçak Köstendil

Yönetmenler: Erkan Kolçak Köstendil-Kadir Çermik

Oyuncular: Damla Sönmez- Rıza Kocaoğlu -Erkan Kolçak Köstendil -Şinasi Yurtsever

Görüntü Yönetmeni: Cenk Altun

Orijinal Müzik: Orçun Orçunsel

Kurgu: Çağdaş Sercan

Tür: Gerilim/Komedi

Süre: 98 dk

Sinopsis:

Bir yazar, bir aktrist, bir müzisyen ve bir mutfak tezgahı…

Sanatlarının, oynadıkları oyunların, yalanlarının, birbirlerini ve sevenlerini aldatmalarının; eski bir anne halısının üzerine döküldüğü kanlı bir gece…

Evden çıkmak isteyeceğiniz ama kanalı bir türlü değiştiremeyeceğiniz bir “sevgisizlik” çağı hikayesi..

Devamını Okuyun

Bilet Al

İstanbul Fringe Festival 2024 Ne Zaman Başlıyor? Festival Bileti Al

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Uluslararası performans sanatları festivali Istanbul Fringe Festival, 6. edisyonu 13-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek programının detaylarını duyurdu. Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde yenilikçi ve yaratıcı işleri bir araya getiren festival, bu yıl İstanbul’un farklı noktalarına yayılan yeni mekanlar, ulusal ve uluslararası iş birlikleri ve gece etkinlikleri ile sınırların ardındakileri arıyor.

Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işleri 2019’dan beri seyirciyle buluşturan Istanbul Fringe Festival, 6. edisyonuyla 13-21 Eylül tarihleri arasında bir kez daha kente yayılacak. İsmini aldığı Latince “fringere” eyleminden hareketle her yıl çeşitlendirdiği programıyla sınırları sorgulayan, onlarla oynayan festival, sınırları geçirgenleştirmeye gayret ediyor.

Dünyanın dört bir yanından İstanbul’un Her Köşesine

Alternatif ve yenilikçi işler üreten genç sanatçılara işlerini uluslararası platformda sergileme imkanı sunan festival, bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Fransa, İtalya, Hollanda, Singapur, Slovenya, Tayvan, Japonya ve Yunanistan olmak üzere toplam 11 ülkeden ekipleri İstanbul’da ağırlayacak.

Festivalin mekanları ise bu sene çeşitleniyor. Akbank Sanat, Arter, Barış Manço Kültür Merkezi, BeReZe Gösteri Evi, DasDas, ÇAK Studio, ENKA Oditoryumu, Hope Alkazar, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy gibi festival mekanlarına bu yıl BOVA Beyoğlu, CoBAC Workspace, Eksibir, İstos, Ortaköy Kültür Merkezi, Öktem Aykut, Sahne Kadir Has, sbcs Studio ve Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi gibi farklı disiplinlerde mekanlar ekleniyor.

Festival Biletleri Satışta

Istanbul Fringe Festival 2024’ün biletleri tiyatrolar.com.tr’de satışa sunuldu. Tam 600 TL, öğrenci 400 TL olarak satışa sunulan biletlerde bir kez daha ikinci bilete %50 indirim imkanı bulunuyor. İndirimden faydalanmak için, her etkinlik için sepete iki bilet birden eklemek yeterli oluyor. *

Devamını Okuyun

Bilet Al

Adana Twins İstanbul Konseri Ne Zaman? Hangi Salonda? Bilet Al

Zorlu PSM’nin elektronik müziğin enlerini sahnesinde ağırladığı yüksek tempolu “PSMLoves2Dance” konser serisi yeni sezonda da devam ediyor. “PSMLoves2Dance” konser serisinde %100 Müzik katkılarıyla sahne alacak olan Alman ikili Adana Twins, hayranlarına 12 Ekim’de müzik ve dans dolu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. 

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Adana Twins’in yanısıra yenilikçi Afriqua, dinamik Kilimanjaro ve Türkiye elektronik müzik sahnesinin öncüsü Murat Uncuoğlu da gecede sahne alacak isimlerden olacak.

Müzikal sınırları zorlayan, kültleşen parçaları ve etkileyici setlerini elektronik müzik aracılığıyla izleyiciye geçiren Alman ikili Adana Twins, 12 Ekim akşamı Turkcell Sahnesi’ne geliyor…

Benjamin’in hip-hop sevgisini Friso’nun kulüp müziği tutkusuyla birleşen ve ünlü DJ’ler Pete Tong, Solomun ve Tale Of Us gibi isimlerin desteğiyle dünya çapında başarılar elde eden Adana Twins, 2012’de yakaladıkları büyük çıkışlarının ardından İspanya, İngiltere ve Almanya’daki çok sayıda uluslararası festivalde ve büyük kulüplerde sahne aldı. Gittikleri her yerde dans pistlerini coşturan Alman ikili, 12 Ekim akşamı Turkcell Sahnesi’nde izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

PSMLoves2Dance’ ile dans müziğinin enleri Zorlu PSM’de!

12 Ekim Cumartesi 21.00’de %100 Müzik katkılarıyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Adana Twins’in yanısıra yenilikçi Afriqua, dinamik Kilimanjaro ve Türkiye elektronik müzik sahnesinin öncüsü Murat Uncuoğlu da sahnede olacak.

Kapı Açılış: 21.00

Afriqua: 21:00

Kilimanjaro: 22:30 

Adana Twins: 00:00 

Murat Uncuoğlu: 01:30

%100 Müzik katkılarıyla gerçekleştirilecek PSMLoves2Dance: Adana Twins etkinliğinin sınırlı sayıdaki biletleri passo.com.tr’de.

Devamını Okuyun

Bilet Al

Red Bull SoundClash Ne Zaman Başlıyor? Uza ve Güneş Nasıl Yarışacak? Bilet Al

ki Sanatçı, İki Sahne, Bir Kazanan

Uzi ve Güneş İle Gerçekleşecek En Büyük Müzik Karşılaşmalarından Red Bull SoundClash İçin Geri Sayım Başladı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Gelmiş geçmiş en büyük müzik karşılaşmalarından biri olan Red Bull SoundClash’in 2 Ağustos 2024’te müzikseverlerle buluşmasına 3 haftadan az zaman kaldı. Sneaks Up sponsorluğunda ve İBB Kültür AŞ. destekleriyle iki sanatçının karşılıklı olarak iki farklı sahnede kapışacağı ve kazananın seyirciler tarafından alkışmetre ile belirleneceği Red Bull SoundClash’te, son dönemin önde gelen isimlerinden Uzi ve Güneş performans gösterecek. 

2006’dan bu yana dünyanın dört bir yanında onlarca sanatçı ve binlerce seyirciyi ağırlayan Red Bull SoundClash, Türkiye’de uzun bir aradan sonra 2 Ağustos 2024’te Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Sanatçıların karşılıklı iki farklı sahnede karşı karşıya geldiği Red Bull SoundClash sahnesinde mikrofonda, rap dünyasının önde gelen iki yıldız ismi Uzi ve Güneş olacak. Sneaks Up sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe İBB Kültür AŞ. destek verecek. Sanatçıların farklı konseptlerde birbirlerine meydan okudukları bu konserde, her meydan okumadan sonra performanslar alkışmetre ile puanlanacak.   

Yıllar sonra tekrar düzenlenen bu benzersiz etkinlikte yer alacakları için çok heyecanlı olduklarını belirten Uzi ve Güneş “Daha önce görülmemiş bir konser deneyiminde yer almak çok heyecan verici. İzleyicilerin de bu konserin bir parçası olması bizim için çok değerli, müzikseverlerle buluşmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Bu heyecan dolu kapışmanın sonucunda önce müzik sonra ise dostluk kazanacak” yorumlarıyla müzikseverlere etkinliğin bir parçası olma şansı sunan bu farklı konser deneyimine davet ediyor. Red Bull SoundClash ile ilgili detaylara https://www.RedBull.com/soundclash adresinden ulaşabilirsiniz. 

  

Dream Medya partnerliğinde gerçekleşecek bu konser için biletler; www.biletix.com adresinden satın alınabiliyor. 

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar