Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Kızıldeniz’deki Köpekbalığı Saldırıları” National Geographic WILD Ekranlarına Geliyor

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Uzmanlar köpekbalıklarının Mısır’da bir yıldan kısa sürede üç turisti öldürmesi üzerine bu korkulan yırtıcıların yaşama ve avlanma biçimlerini neyin değiştirdiğini araştırıyor. “Kızıldeniz’deki Köpekbalığı Saldırıları” 17 Ağustos Cumartesi 20.00’de National Geographic WILD’da.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, vahşi yaşamın gözler önüne serildiği kaliteli yapımları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic WILD kanalını D-Smart, Digiturk ve TOD, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.

Televizyon

“Çok Güzel Hareketler Çocuk” Hangi Kanalda Yayınlanacak? Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Çok Güzel Hareketler Çocuk, yakında sadece tabii’de…

Devamını Okuyun

Televizyon

TOD TV’nin İddialı Yapımı Sorgu’dan Yeni Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Heyecan ve gerilim dolu bir serüven TOD’da seni bekliyor…

Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in kaleme aldığı, başrollerinde Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı TOD STUDIOS dizisi “Sorgu”, çok yakında TOD’da!

Devamını Okuyun

Televizyon

Mazhar Alanson’un Yeni Programı “Mazhar Alanson ile Misafir” Ne Zaman Başlıyor? İşte İlk Tanıtım – İlk Konuk!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Akbank Caz Festivali’nin sunduğu “Mazhar Alanson ile Misafir” başlıyor! Cem Yılmaz’dan Engin Günaydın’a, Harun Tekin’den Beyazıt Öztürk’e birbirinden ünlü konuklar, programa misafir olacaklar. Mazhar Alanson ile Misafir, ilk iki bölümüyle 19 Eylül Perşembe sadece GAİN’de…

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, GAİN’de yayınlanan yeni sohbet programı “Mazhar Alanson ile Misafir” ile izleyicilere bambaşka bir tat sunuyor. Sanatla geçen hayatını, unutulmaz anılarını ve hakkında bilinmeyenleri seyirciyle paylaşan Alanson, her bölüm izleyiciye samimi ve sıcak bir atmosfer sunuyor.

Alanson; Ajda Pekkan, Cem Yılmaz, Engin Günaydın, Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener, Hayko Cepkin, Beyazıt Öztürk, Gökhan Özoğuz ve Harun Tekin gibi birbirinden değerli isimlerle bir araya geliyor, müzikten sinemaya, geniş bir yelpazede samimi sohbetler gerçekleştiriyor. Bu sohbetlerde, sanat dünyasının önemli isimlerinin hem kariyerleri hem de kişisel yaşamlarına dair daha önce paylaşılmamış detaylar gün yüzüne çıkıyor.

Akbank Caz Festivali’nin sunduğu bu keyifli program, izleyicilere sadece ünlü konukların eğlenceli yönlerini değil, aynı zamanda onların derin, dokunaklı anılarını da dinleme fırsatı veriyor. Türkiye’nin en sevilen yıldızlarının kariyerlerindeki dönüm noktaları, başarıları ve zorlukları, Alanson’un içten yaklaşımıyla ekrana taşınıyor.

Her bölümüyle derinlikli ve anlamlı bir deneyim sunan “Mazhar Alanson ile Misafir”, izleyicileri Alanson’un benzersiz üslubuyla eğlenceli ve içten bir yolculuğa çıkıyor.

Devamını Okuyun

Televizyon

TIMS&B Productions İle Çağatay Ulusoy Arasında Dev Bir Anlaşma İmzalandı – Yeni Sürpriz Proje Ne Olacak?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Sektörün önde gelen ve en üretken yapım şirketlerinden Tims&B Productions, sürpriz yeni projesi için Çağatay Ulusoy ile anlaştı. Detayları daha sonra duyurulacak olan proje için imzalar atıldı. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer alacağı yeni hikaye ve canlandıracağı yeni karakter şimdiden büyük merak konusu oldu.

TIMS&B Productions’tan Çağatay Ulusoy’lu Sürpriz Proje!

‘Bir Zamanlar Çukurova’, ‘Söz’ ve ‘Teşkilat’ gibi adını televizyon tarihine yazdırmış projelere imza atan, yeni yayın döneminin iddialı projeleri ‘Siyah Kalp’ ve ‘Karadut’ ile gündemden düşmeyen Tims&B Productions’ın Çağatay Ulusoy’lu yeni sürpriz projesi hakkındaki detaylar ve Çağatay Ulusoy’un canlandıracağı karakter şimdiden heyecanla bekleniyor.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar