Bizimle iletişim kur

Televizyon

Güldür Güldür Show Yeni Sezona Hazır – Sezen Aksu’nun Yazdığı Şarkıyı Dinlemek ve Yeni Sezon Kadrosunu Görmek İstiyorsanız Videoyu İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 12.sezonuyla Show TV’de ekrana gelmeye hazırlanırken izleyicileri bir sürprizle karşıladı. Sezen Aksu’dan Güldür Güldür Show’a özel şarkı müjdesi geldi…

Sözü ve müziği duayen isim Sezen Aksu’ya ait olan şarkı ‘Güldür Güldür Show’ kadrosu tarafından seslendirildi. Şarkı için stüdyoya giren oyuncular renkli görüntülerin ortaya çıktığı klip çekiminde bir araya geldi. Eğlenceli şarkı için müzikal tadında hazırlanan klip Show TV ekranında izleyiciler ile buluştu.

Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçleriyle yeni sezona iddialı gelen Güldür Güldür Show’un 12.sezon afişi de yayınlandı. ‘Güldür Güldür Show’ tiyatro salonunda ve televizyon karşısında izleyicilerin takdirini ve alkışını toplamaya devam ediyor.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Onur Buldu, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Aylin Kontante, Mahir İpek, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı ve Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümleriyle yakında SHOW TV’de…

Şarkı Künye:

Söz-Müzik: Sezen Aksu

Düzenleme: Ozan Bayraşa-Okay Barış

Ud: Altuğ Öncü

Mix: Ozan Bayraşa

Mastering: Utku Ünsal

Tuşlu Çalgılar: Can Barış Özbilgin

Televizyon

The Penguin Dizisinin Üçüncü Bölümü Ne Zaman Yayında? Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

İlk bölümde Carmine Falcone’nin ölümü sonrasında yaşanan suç dalgası, The Penguin’i suç dünyasında oluşan güç boşluğunu doldurmak için motive etti. İkinci bölümde ise Sofia, ailesinin gücünü korumaya çalışırken Oz Cobb (The Penguin) da hem Falcone’ları hem de Maronis’i kendi avatanjı için kullanmaya çalışıyor.

The Penguin Üçüncü bölüm, 07 Ekim Pazartesi Amerika yayınından hemen sonra sabah 06.00’da sadece BluTV’de.

Warner Bros Television ve DC Studios tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ve Theo Rossi (Dr. Julian Rush) yer alıyor.

‘The Penguin’ sadece BluTV’de yayında.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Çok Güzel Hareketler 2” Yeni Sezon İçin Geri Sayım Başladı – Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan birbirinden özel yeni skeçleriyle artık Star’da… Her hafta birbirinden eğlenceli ve kahkaha dolu bölümleriyle ekrana gelecek olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu da yeniden sahneye çıkıyor. Geçirdiği sağlık sorunu sebebiyle bir süre ekranlardan uzak kalan Arif Güloğlu, yeniden ‘Çok Güzel Hareketler 2’ sahnesine dahil olarak, eğlendirmeye kaldığı yerden devam ediyor.

‘Çok Güzel Hareketler 2’ Yeni Sezonuyla Yakında Star’da…

Devamını Okuyun

Televizyon

Sorgu Dizisi Hangi Platformda Ne Zaman Başlıyor? Fragmanı İzleyin

Tod’un İddialı Yeni Dizisi Sorgu’nun İlk İki Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Dijital Platform TOD’da izleyiciyle buluşacak olan, yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin kaleme aldığı TOD STUDIOS imzalı Sorgu’nun ilk iki bölümünden nefes kesen bir tanıtım yayınlandı! Dizinin 10 bölümden oluşan 1. sezonu 10 Ekim’de yayınlanacak olan ilk iki bölümüyle prömiyer yapacak ve ardından her hafta diziden iki yeni bölüm izleyicisiyle buluşacak.

Her bölüm izleyiciye “bir gerçek kaç yalandan oluşur?” sorgusu yaptıracak olan dizinin kadrosunda; Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Sorgu Dizisinin Konusu Nedir?

Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak Sorgu’nun ilk iki bölüm konusu ise şöyle; 

Emniyet’te gerçekleşen reformdan sonra 7 numaralı sorgu biriminin gündemi yoğundur. Yazıcı, Tolga, ekibin tek kadın polisi Cihan ve birime yeni atanan Süleyman’la birlikte dört kişi olan ekip henüz cesedi bulunmuş bir genç kız olan Dilek Hancı’nın cinayetini soruşturmaya başlar. Hem yeni sisteme hem birbirlerine alışmaya çalışan ekibin bağları, Yazıcı’nın bir dosyaya talip olmasıyla gerilir. Çünkü bu dosya, çalışma arkadaşı Cihan’ın babasının ölümüyle ilgilidir. Üstelik başta Cihan olmak üzere sayısız şüpheli vardır. 

Dilek Hancı’nın yakın arkadaşı sorguya alınır ve Dilek’in gizli bir ilişkisi olduğunu söyler. Bu sorgu sırasında Cihan ve Süleyman arasında bir kavga yaşanır ve ekipteki gerginliğe bir yenisi daha eklenir. Üstelik Süleyman da, Yazıcı’yla birlikte babasının dosyası hakkında çalışmaktadır artık. Yazıcı ise bir yandan ailesindeki sorunlarla uğraşırken bir yandan Cihan’ı korumak istemektedir. Çünkü bu kadına karşı bir çekim hissetmektedir. Yine de duyguları, profesyonelliğinin önüne geçmez ve finalde Cihan’la karşı karşıya gelirler. Cihan’ın, kendisini suçlu duruma düşürecek bir fotoğrafı kaybetmesiyle gerilim artar.   

Devamını Okuyun

Televizyon

Prime Video’nun Yeni Gözdesi “Mavi Mağara” Ne Zaman Yayında Olacak? Mavi Mağara Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Deniz kuvvetlerinde görevli Cem ile eşi Alara’nın romantik öyküsüne hazır mısınız? Cem, Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği mavi bir mağaraya doğru yolculuğa başlar. Cem’in Mavi Mağara yolculuğu; Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.

💙 Mavi Mağara 18 Ekim’de Prime Video Türkiye’de…

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar