Bizimle iletişim kur

Sinema

Zack Snyder’ın Justice League’i, Avengers: Endgame ve Spider-Man: No Way Home’u yendi

Yayınlandı

on

Justice League The Flash
Radio Mood App

94. Akademi Ödülleri geçtiğimiz Pazar günü Hollywood’da gerçekleşti ve bu yılki törenin geçmiş yıllardan biraz daha farklı olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemki Oscar ödüller için, Twitter’da, ”Hayranların Favorisi” adı altında bir hashtag açıldı. Hasthag’in amacı ise, daha önce hayranlar tarafından eşi görülmemiş bir oylamaya imza atmaktı. Bu sıralamada yer verilen filmler ise sırasıyla, Zack Snyder’s Justice League, Avengers: Endgame ve Spider-Man: No Way Home oldu. Ardından bu oylamada, Zack Snyder’s Justice League’nin her iki filmide yendiği ABC’deki canlı yayın sırasında açıklandı.

Dikkat Buradan Sonrası Spoiler İçerir Filmleri İzlemediyseniz Devam Etmeyin

Hayranların oylamasıyla en üst sırada yer alan Zack Snyder’s Justice League, The Flash’ın ”Speed-Force” sahnesiyle birinciliği kaptı. Bu sıralamada ikinci olan Spider-Man: No Way Home filmi ise ”üç Spider-Men” sahnesiyle ön plana çıktı. Son olarak üçüncü seçilen sahne ise Avengers: Endgame’deki ”takımın bir araya gelmesi” olarak seçildi.

Reklam

İlginç bir şekilde, ”Oscar Cheer Moment” için ilk beşe giren filmlerden sadece Spider-Man: No Way Home 94. Akademi Ödüllerine hak kazandı ve En iyi Görsel Efekt dalında aday gösterildi.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Dijital Pazarlama Başkan Yardımcısı Meryl Johnson yaptığı açıklamada, ”Bu yılki törende, harika bir dijital izleyici oluşturmak adına Twitter ile ortaklık yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu farklı etkileşimler sayesinde, dünyanın dört bir yanından insanlar artık bu şov ile eşzamanlı olarak etkileşim kurabiliyorlar. Daha önce hiç yapılmamış bir şekilde bu muazzam deneyimin bir parçası haline gelebilme fırsatına artık daha çok sahipler.” Açıklamasında bulundu.

Peki siz değerli okuyucular, bu seneki Oscar törenini nasıl buldunuz?

Sinema

“Çingene Kızı” Filminin Konusu Nedir? Çingene Kızı Fragman İzleyin

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları… Mozaik bir anda ortadan kaybolunca herkes birbirinden şüphelenmeye başlar, peki mozaiği kim çalmıştır?

Devamını Okuyun

Sinema

Süper Köpekler Ne Zaman Vizyonda Olacak? Fragman İzleyin

Küçük izleyiciler için Süper Köpekler filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu animasyonda minikleri neler beklediğini haberimizdeki fragmanda izleyebilirsiniz. Hem de Süper Köpekler filminin fragmanını Türkçe dublajlı olarak izleyeceksiniz.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Süper Köpekler komik ve macera dolu hikayesiyle beyaz perdede…

Büyük abi Cino bir bilim insanını gözüne girmeye çalışırken Lisa bir dans yarışmasını kazanmanın peşine düşer, Minik Aliş ise Aleks ve Tima’nın futbol konusundaki anlaşmazlığının önüne geçmek ve onları barıştırmak için barış elçisi olmaya karar verir.

Süper Köpekler, 10 Mayıs’ta sinemalarda…

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

“Takan Takana” Filminin Oyuncuları Kimler?

“Takan Takana” filminin oyuncuları sete çıktı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım’da vizyona girecek.

Fransız yazar Laurent Baffie’nin Toc Toc adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan oturuyor. Senaryo uyarlamasını ise Ferhat Ergün üstleniyor.

Kaynak: NLife.

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

“The Watchers – Gözcüler” Filminin Türkçe Alt Yazılı Fragmanı Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Gösteriye hoş geldiniz. Gözcüler, 7 Haziran’da sadece sinemalarda…

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar