Bizimle iletişim kur

Bilet Al

SOFI TUKKER İstanbul Konseri | 30 Eylül

Yayınlandı

on

Radio Mood App

HEMEN KONSER BİLETİ AL

Etkinlik Detayları

Efsane Duo Sofi Tukker 30 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta!

2014 yılından beri müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren ikili 30 Eylül tarihinde KüçükÇiftlik Park sahnesinde yer alacak.

Reklam

Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern ikilisinin kurduğu Sofi Tukker New York menşeili. 2015 yılının ekim ayında ilk single’ları Drinkee ile ilk büyük başarılarını yakalayan ikili, sahnede farklı kültürlerden müzikleri harmanlayarak canlı performansları ile seyircisi üzerinde dans etme isteği yaratıyor.  Art Basel ve CMJ Music Marathon gibi ünlü mekanlarda ve etkinlikte sahne aldılar. 

2016 yılının şubat ayında ise ikinci single’ları Matadora ile yeniden çok büyük bir başarı elde eden grubun hatrı sayılır bir Türk hayran kitlesi bulunmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Mahmut Orhan ile ortak bir çalışma gerçekleştirmişlerdir. Sofi Tukker ve Mahmut Orhan’ın ortak çalışması Forgive Me şarkısı listelerde üst sıraları zorlamıştır. Ayrıca şarkının klibinde yer verilen Tofaş araçlar ve Türk bayrağı ögeleri de şarkının Türkiye’de oldukça fazla konuşulmasına neden olmuş, grubun ülkemizdeki ününü oldukça artırmıştır.

SOFI TUKKER 30 EYLÜLDE iSTANBUL’DA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK SAHNESİNDE!

SINIRLI SAYIDA BİLETİ KARÇIRMAMAK İÇİN ACELE ET! 

Reklam

Başlangıç Tarihi

30 Eylül 2022 Cuma 16:00

Bitiş Tarihi

01 Ekim 2022 Cumartesi 00:00

Konum

Reklam

KüçükÇiftlik Park, Kadırgalar Cad. No:5 Maçka, Şişli, İstanbul

Haritada Gör

HEMEN KONSER BİLETİ AL

Reklam

Bilet Al

Mobilet’te Haftanın Etkinlikleri (06 – 12 Mayıs 2024) Bilet Al

Bilet alma deneyimini, öncesini ve ötesini kapsayan sosyal keşif ve planlama platformu Mobilet, birbirinden keyifli etkinliklere “yerin hazır!” diyor. Mobilet’in mayıs ayı seçkisinde 6 – 12 Mayıs tarihleri arasındaki etkinlikler şöyle;

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Sabahattin Ali’nin, aslında kendisinin yaşadığı bir aşk hikayesi olarak da söylenen, 1943 tarihli romanı Kürk Mantolu Madonna, Taner Barlas’ın, Ağustos 2023 yılında uyarladığı ve yönetmenliğini yaptığı bir tiyatro eseri olarak sahneye çıkıyor. Taner Barlas, Ekin Aksu, Şebnem Özinal, Ceren Benderlioğlu, Kıvanç Kürkçü’nün performanslarıyla tiyatroseverlerle buluşan Kürk Mantolu Madonna, 7 Mayıs’ta Beylikdüzü Atatürk Kültür Sanat Merkezi’nde, 8 Mayıs’ta Duru Tiyatro Ataşehir’de ve 9 Mayıs’ta Trump Sahne’de seyirciyle buluşacak.

Seninle Evlenir Miyim?, Freud’un İnsanları, Etik Alkol oyunlarının yazarı Barbaros Uzunöner’in yeni oyunu Boşanma Teklifi, tiyatroseverlere kahkaha dolu bir akşam yaşatmak için 8 Mayıs’ta Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ne konuk oluyor. Oyunda farklı partilerin insanları birbirlerini severek, adı evlilik olan bir koalisyon oluşturuyorlar. Bu evlilikten istikrar bekleniyor ama pek beklendiği gibi olmuyor. Düşünce ayrılıkları yüzünden tartışmalar hep çift haneli oluyor. Tartışmaların fitili tanıştıkları anda fitilleniyor ve o ateş hiç sönmüyor. Düğün gününü bile boş geçmiyorlar. Böyle bir evliliğin sonunda haliyle birbirlerine soruyorlar, “Benimle boşanır mısın?” 

Ferhan Şensoy’un 1980 yılında yazıp sahneye koyduğu müzikli güldürü Şahları Da Vururlar, 10 ve 11 Mayıs’ta SES Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşuyor. Bir tarafta geçim sıkıntısı içinde bunalan halk, isyanın yavaştan yükselen sesleri. Diğer tarafta halktan kopuk yönetim, iktidar çekişmeleri. Dönemin dünya basınını fazlaca meşgul eden saray hayatını, şah yönetimi ile halk arasında günbegün açılan uçurumu mizahi bir dille anlatan “Şahları Da Vururlar”da büyük usta Ferhan Şensoy’un günümüze de göndermeleri yer alıyor. 

çakSTÜDYO tarafından açılan açık çağrıya başvuran kısa eserlerden oluşan karma dans gösterisi “Bilmediğim Yerler” iki farklı gösteriyle seyirci önüne çıkıyor. 7 Mayıs’ta sergilenecek “Bilmediğim Yerler – 1”de 7 farklı koreografi, 8 ve 9 Mayıs’ta sergilenecek “Bilmediğim Yerler – 2” ise 5 farklı koreografiden oluşuyor. İlk koreografi denemeleri sayılabilecek, süreleri üç ve on beş dakika arasında değişen bu işler, seyirciyi bildiği yerlerden bilmediği yerlere doğru bi seyire davet ediyor. Esme Madra ve Büşra Albayrak tarafından yaratılan Tropikal Kapısı, 10 Mayıs’ta çakSTÜDYO’da gösterim yapıyor. Seyirciyi 2023 yılının İstanbul’unda yaşayan iki yakın arkadaşın hayatlarına götüren bu oto-kurmaca oyun, ikilinin birbirine yolladığı sesli mesajlarla bir kaç aylık bir dönemde olup bitenlere ve karşılaştıkları zorluklara odaklanarak gelişiyor. ÇakSTÜDYO, 11 Mayıs’ta ise Leyla Postalcıoğlu, Mihran Tomasyan, Melih Kıraç, Nazlı Tecimer ve Ömer Uysal’ın yer alacağı Doğaçlama Dans Gösterisi’ne davet ediyor. Yaklaşık 3 saat sürecek bu doğaçlama dans gösterisinin biletlerine Mobilet’ten ulaşılabiliyor.

Canan Yücel Pekiçten’in, Bir Yer Var sergisi kapsamında Şubat 2024’te prömiyerini gerçekleştirdiği Yansıyan Senfoni isimli mekana özgü dans performansı 11 Mayıs’ta öncü düşünce, özgün sergiler, performanslar ve müziğin kutlandığı bir güncel sanat mekânı olan Hara’da gerçekleşecek.

Reklam

İstanbul’un sevilen etkinlik adresi DasDas bu haftayı yine dolu dolu bir programla karşılıyor. Fransız yazar Fred Radix’nin kaleme aldığı, Çağlar Çorumlu’nun yönettiği ve başrolünde olduğu Şakşakçılar 7 Mayıs’ta, yüzyılın en büyük atom fizikçilerinden Niels Bohr ve Werner Heisenberg’in 1941 yılında Kopenhag’da yaptıkları tarihin akışını değiştiren yanlış anlaşılmalar ve belirsizliklerle dolu görüşmeyi konu alan Kopenhag 7 Mayıs’ta, Saint-Exupéry’nin aynı adlı ölümsüz eserinden, çok farklı bir uyarlamayla sahneye aktarılan Küçük Prens, 8 Mayıs saat 17.00’de, Bertolt Brecht’in Shen Te/Shui Ta karakteri üzerinden inşa ettiği ve iyi-kötü karşıtlığını sunduğu Sezuan’ın İyi İnsanı, Anadolu Efes Mavi Sahne etkinlikleri kapsamında 8 Mayıs saat 21.00’de, Türkiye’nin en sevilen drag performans sanatçısı Seyfi Dursunoğlu’nun Huysuz Virjin olma yolculuğunu ele alan Şokopop’un “Huysuz ve Tatlı” serisinin final bölümünün önizleme partisi 10 Mayıs’ta saat 21.00’de, TuzBiber’in en iyi komedyenlerinin 15’er dakika sahne aldığı TuzBiber 6’lı şov 10 Mayıs saat 21.30’da, Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir’i aynı sahnede buluşturan, Neil Simon’ın kadın erkek ilişkileri üzerine zamansız bir romantik komedi olan Büyük Aşıkların Sonuncusu 11 Mayıs 20.30’da, Stacey Gregg’in 2013 yılında yazdığı Override, Ceyla Odman ve Çağlar Ertuğrul’un performanslarıyla 11 Mayıs saat 21.00’de, başına gelen en güzel şeyin annesiz babasız büyümek olduğunu düşünen Berk Karan, tek kişilik gösterisiyle 11 Mayıs saat 21.30’da, göçün toplumsal bellek üzerindeki etkileri ve insan doğası üzerinde yaptığı tahribatı üç farklı toplumun fertleri üzerinden anlatan Gabriel’in Düşü, 12 Mayıs saat 16.30’da, Franz Kafka’nın Dava’sından İngiliz yazar Tom Basden’ın kara mizah yüklü uyarlaması olan, Joseph K. ikinci bilete %50 indirim kampanyasıyla 12 Mayıs saat 17.00’de DasDas’ta olacak. 

Türkiye’nin en usta illüzyonistleri tarafından sunulan “Magic Gecesi” 10 Mayıs’ta, Yapı Kredi bomontiada’da gerçeküstü bir serüvene davet ediyor. Bu özel gece, gizem dolu performanslar ve interaktif illüzyonlarla dolu bir deneyim sunuyor. İllüzyonistler, katılımcılarla birebir temasa geçerek, zihin okuma, kaybolan nesneler ve beklenmedik sürprizlerle dolu gösterilerini yakından sergileyecek. Bu etkinlikte, izleyiciler gösterinin bir parçası haline gelerek sihirli anları doğrudan yaşayacak.

Bu hafta Celtic Irısh Pub İstanbul’da iki keyifli deneyime yeriniz hazır. 1988 yılında abi-kardeş iki gitarla yola çıkan ve zamanla bir orkestraya dönüşen Yol Project, 10 Mayıs’ta Celtic Irish Pub Sahnesi’nde popüler parçalar ve kendi bestelerinden oluşan repertuvarlarını müzikseverler için seslendirecek. Evrensel ses rengi ile birçok sanatçının etnik ve popüler müzik projelerinde yer alan; uzun yıllar dünya starı Tarkan’ın, Ajda Pekkan ve Ziynet Sali gibi yıldızların back vokalliğini yapan Murat Aziret ise 11 Mayıs’ta Celtic Irish Pub Sahnesi’nde olacak. 

Geçen yıl ilki gerçekleşen Türkiye’nin ilk ve tek Kurumsal Girişim Sermayesi (CVC) Konferansı geleneksel hale geliyor. Bu yıl 7 Mayıs’ta yeni katılan oyuncularla beraber Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleşecek “CVC Bosphorus ’24” için Mobilet’te yeriniz hazır.

Bu hafta Mobiletle, Babylon’da da müziğin her türlüsüne yeriniz hazır. Mevzu Records’ın sunduğu, ritüelistik kompozisyonlarıyla janr içerisinde kendi yollarını açan doom metal ikilisi Bell Witch, Rebecca Vernon’un benzersiz doom folk projesi The Keening ve post ile sludge metal öğelerini deneysel bir yaklaşımla birleştiren yerli sahnenin özgün gruplarından Helak 7 Mayıs’ta, 90’lı yıllardan beri sözü ve müziğiyle önce Beyoğlu sokaklarına kendi sahnesini kuran şehir ozanları topluluğu Siya Siyabend, 8 Mayıs’ta, Kendine has yaklaşımı ve kompozisyonlarıyla Zürih müzik sahnesinin en ışıltılı karakterlerinden birine dönüşen Kalabrese, grubu Rumpelorchester ile birlikte 10 Mayıs’ta ve ABBA’dan Michael Jackson’a, Depeche Mode’dan Madonna’ya, Snap’ten Donna Summer’a birçok efsanenin şarkıları arasında zamanda yolculuğa çıkaran Oldies But Goldies 11 Mayıs’ta Babylon’da.

Reklam
Devamını Okuyun

Bilet Al

“Bu Memleket Bizim” Oyunu Yeniden Sahnede! Ücretsiz Davetiye ve Bilet Alın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın, Cumhuriyetimizin 100. yılı için özel olarak hazırladığı “Bu Memleket Bizim” isimli oyunun biletleri ve ücretsiz davetiyeleri seyircisinin ilgisine sunuyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“BU MEMLEKET BİZİM” YENİDEN SAHNEDE

Oyuncularının bütün mevcuduyla sahnede olduğu bu görkemli oyunda, Milli Mücadele dönemi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu, temel metinlerden yola çıkılarak anlatılıyor.

Oyun, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk isimli eseri başta olmak üzere, Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye Destanı ve Milli Mücadele ve Cumhuriyetin kuruluşuna yazdıklarıyla ışık tutan Erol Toy, İsmet Küntay, Samim Kocagöz, Yakup Kadri Karaosmanoğlu’nun metinlerinden parçaların yanı sıra birçok yazarın bazen bir cümleyle, bir pasajla katıldığı bir metinden oluşturuldu.

Döneme ait bütün materyaller taranarak, araştırma ve dokümantasyonunu dramaturji biriminin üstlendiği “Bu Memleket Bizim,” oyunun yönetmenleri Ali Gökmen Altuğ, Aslı Öngören, Yıldırım Fikret Urağ ve Yiğit Sertdemir tarafından kurgulanarak sahneye taşındı.

Reklam

Oyun, 19, 20, 21 Mayıs 2024 tarihlerinde saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Oyun, 19 Mayıs tarihinde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olduğu için ücretsiz seyredilebilecek, 20, 21 Mayıs tarihlerindeki gösterimler ise ücretli olacak.

Oyun biletleri ve ücretsiz davetiyeleri 9 Mayıs 2024 saat 11.00’den itibaren gişelerden, https://sehirtiyatrolari.ibb.istanbul/ adresinden ve Şehir Tiyatroları mobil uygulamasından temin edilebilir.

Reklam
Devamını Okuyun

Bilet Al

Borusan Quartet “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” Konseri Ne Zaman?

Borusan Quartet, “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” Konseriyle ENKA Oditoryumu’nda

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

ENKA Sanat, ülkemizin en önemli oda müziği topluluklarından Borusan Quartet’ı “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” konseriyle, 7 Mayıs akşamı ENKA Oditoryumu’nda misafir edecek.  

Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin festival ve salonlarında gurur veren performanslara imza atan Borusan Quartet7 Mayıs akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda “Oda Müziğinde Alman Romantizmi” konseriyle müzikseverlerle buluşacak. Esen Kıvrak (keman), Nilay Sancar (keman), Efdal Altun (viyola) ve Nil Kocamangil (viyolonsel) dörtlüsü bu konserde, Almanya’dan çıkan iki büyük besteci, Robert Schumann ve Felix Mendelssohn’un yapıtlarından oluşan bir program sunacak. 

Oda Müziğinde Alman Romantizmi Konser Programı: 

SCHUMANN, La Majör Quartet, No.3, Op.41
 MENDELSSOHN, Kapriçyo, Mi Minör, No.3, Op.81
 MENDELSSOHN, Fa Minör Dörtlü, No.6, Op.80

Biletler, Biletix ve ENKA Sanat Gişesi’nden temin edilebilir. 

Reklam

Öğrenci biletleri 40. TL’dir. 

#BurasıTamYeri

Devamını Okuyun

Bilet Al

Aziza Mustafa Zadeh ve Oğlu İlk Kez Birlikte Konser Verecek! İzmir Konak AKM Konseri

Anne Oğuldan Piyano Ziyafeti:Aziza Mustafa Zadeh Ve Ramiz Han İlk Kez Birlikte Sahne Alıyor!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Dünya çapında tanınan caz piyanisti Aziza Mustafa Zadeh, ilk kez oğlu Ramız Han ile birlikte İzmir’de sahne alacak. Cazın büyülü prensesi olarak tanınan Aziza Mustafa Zadeh, ADS Global Production organizasyonuyla 10 Mayıs 2024’te saat 20.30’da İzmir Konak AKM Sahnesi’nde sanatseverlerle bir araya gelecek.

Müziği, cazın yanı sıra Uzakdoğu halk müziği ve klasik batı müziğinin etkileyici bir karışımını sunan Aziza Mustafa Zadeh, 10 Mayıs günü İzmirli sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Zadeh, sadece piyano virtüözitesiyle değil, aynı zamanda güçlü sesiyle caz tarzında Azeri eserleri seslendirmesiyle dinleyicilerini büyüleyecek. 10 Mayıs İzmir AKM konserinde bir ilke daha imza atacak olan sanatçı, oğlu Ramiz Han ile sahneyi paylaşacak. Anne oğul dünyada ilk defa iki piyano ile aynı sahnede sanatseverleri adete büyüleyecek. 

ÖDÜLLÜ SANATÇI ZADEH KUSURSUZ OLARAK NİTELENDİRİLİYOR

Kendi adını taşıyan ve ilk albümü olan 1991’de yayımlayan Zadeh, 1993’te “Always” adlı ikinci albümünü piyasaya sürdü. Bir yıl sonra, Phono Akademi Ödülü, Echo Müzik Ödülü ve Washington’da düzenlenen Thelonious Monk Piyano Yarışması’nda birincilik ödüllerini kazandı. Sanatçı, müzik eleştirmenleri tarafından kusursuz olarak nitelendirilirken uzun bir aradan sonra ADS Global Production organizasyonuyla İzmir’de hayranlarıyla buluşacak. Bu muhteşem konserin biletleri online resmi satış kanallarından temin edilebilir. 

Reklam

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar