Bizimle iletişim kur

Televizyon

Lady Brienne Ekranlara Geri Mi Dönecek?

Jon Snow’un Game of Thrones Spin-off Serisinde Gwendoline Christie: Brienne’i Tekrar Görecek Miyiz?

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Game of Thrones’un yıldızı, “Brienne of Tarth’ı sevmekten asla vazgeçmeyeceğim ve onunla ilgilenmekten asla vazgeçmeyeceğim.” mesajını paylaştı.

HBO’nun yakında başlayacak olan gişe rekorları kırmış projenin öncesini anlatan dizisi House of the Dragon‘un Game of Thrones’tan tanıdığımız ve sevdiğimiz karakterlere pek yer vermeyeceğini bilsek de, Jon Snow (Kit Harrington) merkezli bir spin-off dizisinin gerçekleşeceği duyurusu heyecanı doruklara çıkardı. Westeros evreninden bekleyebileceğimiz şeylere yeni bir halka daha eklenmiş oldu. Flux Gourmet filminde yer alan ve bu sırada kendisi ile röportaj yapılan Gwendoline Christie nam-ı diğer (hayranlarının favori karakteri) Brienne of Tarth, yaklaşmakta olan yan proje hakkında konutu. En büyük soru şu “Oathkeeper’ı tekrar kullandığını görecek miyiz?”

2019’da Brienne’in arkı tatmin edici olsa da sessiz bir sona geldi. Karakteri, uzun (uzun, uzun) bir koşunun ardından, Westeros’un en önde gelen şövalyeleriyle ilişkilendirilen “Ser” unvanını kazanan yetenekli bir kadın savaşçı olarak orta çağ normlarına meydan okudu.

Brienne, diziyi Kral Muhafızları Lord Kumandanı (Lord Commander of the Kingsguard) olarak bitiriyor ve adını Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) , Barristan Selmy (Ian McElhinney) ve Aemon Targaryen gibi kişilere ayrılmış sayfaları olan “Kardeşler Kitabı’na” adını yazdırarak bitiriyordu.

Reklam

Oyuncu röportajında şunları anlatıyor

“Ben de o karakteri gerçekten seviyorum. Onu oynama fırsatı için minnettar olmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Bu gerçekten hayatımın fırsatıydı. İnanılmazdı. Karaktere hayran kaldım ve bu, hayatımın bir döneminde, sanatsal olarak yapmak istediğim şeydi ve hayatımda yaşadığım deneyim hakkında oldukça niş hissettiren ama aynı zamanda çok önemli olan bir şeyi ifade etmek için ortaya çıktı. Bir yabancı olmanın insani ve ilişkilendirilebilir deneyimi. Ayrıca daha önce televizyonda ya da eğlence dünyasında böyle bir kadın görmediğimizi hissettim. Brienne’de sevdiğim şey, içinde bulunduğu koşulların üstesinden gelebilmesi ve çoğu zaman zafer kazanabilmesiydi. Bu marjinalleştirilmiş kişinin zafer kazanması fikri muhteşemdi. Jon Snow spinoffunun ayak seslerini duyuyorum ve bu sesler beni heyecanlandırıyor. Gerçekten ben de diziyi izlemeyi çok sevdim. İnsanların hala bu kadar yatırım yaptığını ve sevginin hala bu kadar gerçek olduğunu hissetmek çok şaşırtıcı. Bence birçok insan bu hikayenin devam etmesini çok istiyor ve buna sevinecek. Şimdi çok farklı roller oynamaya ve daha iyi bir aktör olmaya, bir aktör olarak gelişmeye yatırım yapıyorum. Birlikte çalışmayı çok istediğim yönetmenler var ve farklı işler yaratmak istiyorum. Benim odak noktam bu.

Ancak Brienne of Tarth’ı sevmekten ve onunla ilgilenmekten asla vazgeçmeyeceğim.”

Gerçekten de, Christie son birkaç yılda çılgınca farklı projelere kendini dahil etti. Buna inanmanız için En son fragmanını görmeniz gereken sanatsal bir proje olan Flux Gourmet‘te rol aldı. Christie ayrıca, beğenilen grafik romanı Sandman’in yaklaşan Netflix uyarlamasında karşımıza çıkacak. Oyuncu aynı zamanda Addams Ailesi hikayelerinden ilham alan canlı aksiyon dizisi Wednesday’in kadrosunda.

Jon Snow dizisi, HBO’nun Game of Thrones hayranlarını cezbetmek için yaptığı birçok diziden sadece biri. En büyüğü, elbette, Targaryenların Westeros’u yönettiği bir zaman dilimini anlatan House of the Dragon. Jon Snow, 5. sezondaki ölümüne kadar Game of Thrones’da hayranların favorisiydi, ancak daha sonra tekrar hayata dönmesi hayran kitlesini ikiye böldü. Şimdi, başka bir geri dönüş yapıyor, ancak hikaye açısından onun için sırada ne olduğuyla ilgili ayrıntılar henüz HBO tarafından açıklanmadı.

Reklam

Bu açıklamalar da gösteriyor ki Jon Snow dizisi ile birlikte Brienne of Tarth karakteri ve ona hayat veren Gwendoline Christie geri dönüyor.

House of the Dragon 21 Ağustos’ta başlıyor. HBO, Jon Snow spin-off dizisi için bir yayın tarihini henüz belirlemedi.

Televizyon

Cobra Kai 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Cobra Kai 6. Sezon Tanıtım İzleyin

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor!

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazır olun, Cobra Kai geri dönüyor…

Büyük bir efsaneye, büyük bir final yakışır. Üç kısımdan oluşan toplam 15 bölüm. 18 Temmuz’da başlıyor.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Benedict Cumberbatch’in Başrolünde Olduğu Netflix Filmi “Eric” Ne Zaman Yayında Olacak? Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Eric’in başrollerinde Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III yer alıyor. Bu duygusal suç draması, dokuz yaşındaki oğlu bir sabah okula giderken ortadan kaybolan bir babanın çaresiz arayışını konu alıyor. Eric, 30 Mayıs’ta Netflix’te.

Devamını Okuyun

Televizyon

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Hazırsak, AŞIK OLUYORUZ! Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta sadece Netflix’te…

Devamını Okuyun

Televizyon

“Baladın” Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? “Baladın” Belgeseli Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs Perşembe günü Red Bull TV’de gösterime giriyor. Belgesel, kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda oynayan yetenekli sporcu Hande Baladın’ın yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşıyor.

Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. Heyecanla beklenen yapım, Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değiniyor. Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan, hem hücumda hem de savunmada üst düzey bir performans sergileyen Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlıkları belgeselde öne çıkan noktalar arasında.

Red Bull yapımı belgesel, 9 Mayıs’ta Red Bull TV’de yayınlanacak. Belgeselde Hande Baladın’ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar