Bizimle iletişim kur

Televizyon

“Splitting Adam” Filmi Nickelodeon’da

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Dünyanın en çok izlenen çocuk eğlence kanalı Nickelodeon, klonlama makinesini bulan Adam Baker’ın hikayesine dayanan macera ve aksiyon dolu ‘Splitting Adam’ filmini ekranlara taşıyor…

Aynı anda birden fazla yerde olmak mı? Bunu kim istemez ki! Amcasının gizemli ‘’bronzlaşma makinesini’’ kullanan Adam Baker tüm sorumluluklarını artık nasıl yerine getireceğini biliyordur- birden fazla Adam’la. Yanlışlıkla bir klon makinesini bulan Adam, kendisinin birden fazla versiyonunu yapar. Artık Adam ve klonlarını, birçok görevin üstesinden gelecekleri macera dolu çılgın bir yaz bekliyordur. Adam ve klonlarının bu eğlenceli hikayesi 31 Temmuz Pazar ve tekrar bölümüyle 6 Ağustos Cumartesi günü Nickelodeon’da!

Yayın Günü: Pazar / Cumartesi

Yayın Tarihi: 31/07/2022 – 06/08/2022

Reklam

Yayın Saati: 14:15

Televizyon

İnci Taneleri’nde “Nehir” Karakterine Hangi Sanatçı Hayat Veriyor? – İnci Taneleri 13. Bölüm Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizide büyük bir sır perdesi aralanıyor. İlk bölümden beri üzerindeki gizemi koruyan Azem’in kızı Nehir on üçüncü bölüm itibariyle ortaya çıkıyor.

Nehir ile tanışmaya hazır mısınız?

Başarı oyuncu Sera Kutlubey, ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin merakla beklenen karakteri ‘Nehir’e hayat verecek. Kutlubey’in, ‘Nehir’ olarak kamera karşısına geçtiği setten ilk kareleri yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde dengelerin nasıl değişeceği ise merak konusu oldu.

Reklam

Azem’in yıllardır hayalini kurduğu çocukları ile yeniden kavuşması gerçekleşecek mi yoksa Nehir’in gelişi dönüşü olmayan yeni bir sayfa mı açacak ilerleyen bölümlerde belli olacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Ünlü Oyuncuların Dublörlerinin Yaşamından Kesitler Yeni Dizi Action’da

Ryan Gosling ve Keanu reeves’in dublörlerinin de yer aldığı 87North dublör ekibinin ve dublörlerin risk yaşamlarına dair yeni belgesel dizi Action’ın fragmanı yayınlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Action 26 Nisan’da Peacock’ta yayınlanıyor

Action Özet: ACTION, 87North dublör ekibinin sahneye çıkmasını konu alan, aksiyon sporları, dövüş sanatları, motokros ve daha fazlasının heyecan verici dünyasına çekilen sıradan bireylerin büyüleyici hikayelerini ortaya çıkaran, adrenalin yüklü bir belgesel dizisidir.

Bu gözüpek kişiler, film gösterilerinin yüksek oktanlı, son derece yetenekli ve çoğu zaman tehlikeli dünyasında, profesyonel tutkularını günlük yaşamın talepleriyle dengeleyerek yol alıyor.

İzleyiciler aynı zamanda David Leitch’in yönettiği, yapımcılığını Kelly McCormick ile David Leitch’in üstlendiği, başrolünü Ryan Gosling’in paylaştığı The Fall Guy’ın yapımında da ön sırada yer alacak.

Reklam

Bu film, Hollywood’daki dublör sanatçılarının anlatılmamış dehasını kutluyor ve bize sinemanın en unutulmaz anlarını yaşatmak için hayatlarını riske atan insanlara bir aşk mektubu.

#Peacock #Aksiyon #Resmi Fragman

Devamını Okuyun

Televizyon

Senna Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Ayrton Senna’nın ardından, Formula 1 bir daha asla aynı olmadı.

Tüm zamanların en iyi Brezilyalı pilotunun hayatını, kariyerini ve ilişkilerini anlatan, Gabriel Leone’nin başrolde yer aldığı yeni mini dizi Senna, 2024’te yayında.

Devamını Okuyun

Televizyon

Prens 2. Sezon 6. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Fragmanı İzle

Prens dizisi ilk sezonu ile Blu Tv’nin en çok beğenilen dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Yeni sezonunda da bölümler yayınlanmaya devam ediyor. Prens dizisinin 6. bölümü ise sabırsızlıkla bekleniyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

‘Prens’ İkinci Sezon Beşinci Bölümüyle Bugün Yayında! Peki Prens dizisinin 2. sezonunun 6. bölümü ne zaman yayınlanacak? Cevap aşağıda 👇🏻👇🏻👇🏻

‘Biz Bongomia’lıyız, bizde aileye yamuk olmaz’

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin sevilen dizisi Prens, ikinci sezonuyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin sürprizlerle dolu beşinci bölümü 30 Nisan Salı saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesindeki yerini aldı. 

Prens Dizisinin sürprizlerle dolu altıncı bölümü 07 Mayıs Salı saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesinde olacak

Prens | 2. Sezon | 5. Bölüm | Fragman

Reklam

Prens Beşinci bölüm Konusu Nedir?

Farklı yerlere dağılmış karakterler tekrar Bongomia’ya döner ve bir aile birleşmesi gerçekleşir. Döndüklerinde Kalesh’i tahtta bulan Prens ve diğer aile üyeleri bu durumu umursamaz, hepsi tahtın sorumluluğundan kurtulduğuna sevinmiş gibidir. Bir yandan da Anarkhia ile Csillia arasında bir soğuk savaş başlar. Phillip ile Hasharia’nın düğününde Bongomia’lılar ile Saksonyalılar tanışır. Düğüne gerçekleşen baskın ise herkesi şoke edecektir.

MGX Studio ve MGX Film tarafından Müşvik Guluzade yapımcılığında, Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen eğlenceli tarihi komedi dizisi ‘Prens’ ikinci sezonuyla yayında.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar