Bizimle iletişim kur

Sinema

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito “Twins/İkizler” Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito yeniden bir araya geliyorlar…

Schwarzenegger, kızı Lucy DeVito’yla birlikte rol aldığı DeVito’nun Broadway oyunu I Need That’e katıldığında iki oyuncu Twins’de yeniden bir araya geldi. Schwarzenegger Cuma günü sosyal medyada baba ve kızıyla bir fotoğraf paylaştı ve bu anı kendisinin ve DeVito’nun doğumda ayrılan beklenmedik çift yumurta ikizlerini konu alan 1988 tarihli klasik arkadaşlık komedisini kutlamak için de kullandı.

“Erkek kardeşim!” Schwarzenegger başlıkta şunu yazdı. “Danny’yi Broadway’de I Need That’de görmek muhteşemdi . O, Lucy ve katılan herkes seyirciyi her dakika eğlendirdi, güldürdü ve sevgi dolu tuttu – şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyunlardan biri, yürekten gelen gerçek bir gösteri!! I Tekrar birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

Ivan Reitman’ın yönettiği Twins’te Schwarzenegger ve DeVito , yetişkinliğe kadar tanışmayan ve birlikte maceralı bir yolculuğa çıktıktan sonra aileleri hakkındaki gerçeği keşfetmeye devam eden, genetiği değiştirilmiş kardeşler olarak rol aldı. Film, Schwarzenegger’in ilk büyük komedi rolü oldu ve gişede büyük başarı elde etti.

Otuz beş yıl sonra, öyle görünüyor ki, 76 yaşındaki Schwarzenegger, 79 yaşındaki DeVito ile hâlâ daha fazla çalışmaya istekli. İkili, Twins’in uzun süredir devam eden devamı olan Triplets’e bağlanmıştı (bu filmde kardeşler aslında onların aslında onlar olduğunu keşfedeceklerdi). üçüz), ancak Reitman 2022’de öldüğünde proje şüpheye düştü .

Schwarzenegger bu yılın başlarında Reitman’ın oğlu film yapımcısı Jason Reitman’ın “babası öldüğünde projeyi durdurduğunu” söylemişti. Şöyle ekledi, “Babası bunu yapmayı çok istiyordu. Ben de çok istiyordum. Danny DeVito bunu gerçekten çok istiyordu. Finansmanı sağladık. Babası vefat ettiğinde Jason, ‘Bu fikirden hiç hoşlanmadım’ dedi. ‘ ve buna bir süre ara ver.”

Schwarzenegger bunun yerine “Danny ile başka bir film geliştireceğini” söyledi ve şunu ekledi: “Onunla çalışmak çok eğlenceli ve çok yetenekli.”

DeVito ve Schwarzenegger ayrıca bu yılın başlarında Beyaz Saray Muhabirleri Yemeği için İkizlerin buluşma bölümünü de filme aldılar . Diğer ortak çalışmaları arasında Last Action Hero ve Junior filmleri ile DeVito’nun animasyonlu korku-komedi dizisi Little Demon yer alıyor.

Kaynak: EW.

Sinema

“Until Dawn: Şafağa Kadar” Ne Zaman Vizyona Girecek? Türkçe Alt Yazılı Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Şafağa kadar dayanabilir misin?

Until Dawn: Şafağa Kadar 25 Nisan’da sinemalarda…

Devamını Okuyun

Sinema

Looney Tunes: Dünyayı Kurtarma Operasyonu Ne Zaman Vizyona Girecek? Türkçe Fragmanı İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Tüm dünyanın hayran olduğu LOONEY TUNES serisi animasyon filmiyle ilk kez sinemaya geliyor.

Film 24 Ocak’ta Sinemalarda!

Kıyafetlerden, ev eşyalarına, okul malzemelerinden, yiyeceklere kadar her yerde gördüğümüz, hayatımızın bir parçası haline gelen sevimli kahramanlarımızı ilk kez bir sinema filminde izleyeceğiz.

WARNER BROS’un yapımını üstlendiği filmin senaristi “Tom & Jerry”in senaryo yazarı Kevin Costello. Rotten Tomatoes skoru %100 olan film tüm dünyada büyük bir merakla ve heyecanla bekleniyor.

Babalarından kalan evlerini kurtarmak için iş arayan Daffy Duck ve Porky Pig’in şansı bir türlü yaver gitmez. Son çare olarak bir sakız fabrikasında işe girdiklerinde Daffy, dünyanın bir uzaylının hain planlarına karşı tehlikede olduğunu fark eder.

Peki dünyayı kurtarmak hangi cesur kahramanların görevidir? Tabii ki Daffy Duck ve Porky Pig! Zamana karşı yarıştıkları bu eğlenceli macerada onlara eşlik etmeye hazır mısınız?

Devamını Okuyun

Sinema

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie’yi Buluşturan “Maria” Ne Zaman Vizyonda Olacak? Türkçe Altyazılı Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

1970’lerin Paris’inde, dünyaca ünlü opera sanatçısı Maria Callas’ın çalkantılı, güzel ve trajik hayatının son günlerini yeniden yaşatan ve hayal ettiren filmin başrollerinde Angelina Jolie, Haluk Bilginer ve Alba Rohrwacher var.

Maria, 21 Şubat’ta sadece sinemalarda…

Devamını Okuyun

Sinema

M. Night Shyamalan ve Apple TV+’ın Başı ‘Servant’ Yüzünden Büyük Dertte!

M. Night Shyamalan, Apple TV+ Dizi Film ‘Servant’ Konusunda 81 Milyon Dolarlık Telif Hakkı Davasıyla Karşı Karşıya

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yönetmen M. Night Shyamalan, Apple TV+’da yayınlanan  “Servant”dizisini yapmak için bağımsız bir filmden kopyaladığı iddiaları nedeniyle Salı günü yargılandı.

İtalyan doğumlu bir yönetmen olan Francesca Gregorini, dizinin 2013 tarihli “Emanuel Hakkındaki Gerçek” filminden önemli unsurları çaldığını iddia ederek Shyamalan ve Apple’a 81 milyon dolar dava açtı.

Servant – Apple TV+

Avukatı Patrick Arenz, Salı günü Riverside, Kaliforniya’daki federal mahkemede yaptığı açılış konuşmasında jüri üyelerine her iki projenin kliplerini gösterdi. Her ikisinin de bir bebeğe gerçek bir bebekmiş gibi bakan sanrılı bir anneyi ve sanrıda suç ortağı olan bir dadıyı tasvir ettiğini savundu.

Arenz jüriye “Bu basit bir dava,” dedi. “‘Emanuel’ olmadan ‘Servant’ olmazdı.” dedi.

Shyamalan, yapımcı Taylor Latham ve Apple TV+’ın programlama başkanı Matt Cherniss ile birlikte savunma avukatlarının arkasında oturdu. Diziyi yaratan İngiliz yazar Tony Basgallop, savunma avukatı masasına otururken, Gregorini avukatlarıyla birlikte davacıların masasında oturdu.

The Truth About Emanuel

Savunma sırası geldiğinde avukat Brittany Amadi, Basgallop’un “The Truth About Emanuel” yayınlanmadan yıllar önce şovu geliştirmeye başladığını ve gösteriye katılanların filmden hiç çekilmediğini savundu.

Amadi, “Bayan Gregorini burada beklenmedik bir kazanç arıyor,” dedi. “Yapmadığı iş için 81 milyon dolar arıyor. Gerçek şu ki, ‘Sevant’ın yaratıcıları Bayan Gregorini’ye hiçbir şey borçlu değil.”

Gregorini, “Servant”ın platformda çıkışından kısa bir süre sonra Ocak 2020’de dava açtı. Bir federal yargıç başlangıçta birkaç ay sonra davayı reddetti, ancak 9. Bölge Temyiz Mahkemesi 2022’de yeniden canlandırdı ve iki eserin “önemli ölçüde benzer” olup olmadığı konusunda gerçek bir anlaşmazlık buldu. Yargıç Sunshine Sykes, Apple’ın Kasım ayında özet karar talebini reddetti ve davanın bir jüri tarafından çözülmesi gerektiğini emretti.

Shyamalan’ın, dizinin diğer yaratıcılarıyla birlikte tanıklık etmesi bekleniyor. Jüri üyeleri, “The Truth About Emanuel”i ve “Servant”ın ilk üç bölümünü bütünüyle izleyerek davaya başlayacaklar.

“The Truth About Emanuel”de Jessica Biel ve Kaya Scodelario rol aldı ve Sundance Film Festivali’nde oynadı. Para kazandırmadı. Savunma, filmin Los Angeles’ta sadece 226 dolar ve Philadelphia’da bir izleyiciden sadece 9 dolar hasılat elde ettiğine dair kanıtlar gösterdi.

Bakalım mahkeme nasıl sonuçlanacak ve “Servant” mahkum mu olacak? Yoksa tahliye mi?

Servant – Apple TV+

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar