Bizimle iletişim kur

Televizyon

İkilem, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye Konuk Oluyor – Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yayınlandı

on

Behzat C Banner

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımını BKM’nin üstlendiği ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüne sevilen müzik grubu İkilem konuk oluyor. Son dönemin en çok dinlenen şarkılarından biri olan ‘Kaybolurum Gülüşünde’yi Sadi ve Songül’ün romantik sahnesinde seslendiren İkilem grubu performansıyla keyifli dakikalara sahne olacak.

İkilem Gelsin Hayat Bildiği Gibi Performansı İzle

Sadi Payaslı, Songül’ün son günlerde yaşadıklarından sonra onu dışarda yemeğe çıkarmaya karar verir. Songül lüks bir mekana gideceklerini düşünürken Payaslı’nın onu getirdiği yere biraz şaşırır ancak ilerleyen saatlerde gittikleri yerin her ayrıntısının Payaslı tarafından ne kadar ince düşünüldüğünü bir kez daha anlar.

ROMANTİK YEMEKTE MÜZİK SÜRPRİZİ

Sadi ve Songül’ün romantik yemeği Sadi’nin sürpriziyle devam eder. Songül’ün en sevdiği müzik grubu olan ‘İkilem’ ile anlaşan Sadi, bir anda grup üyelerini şarkılarını söylemeye davet eder. Kaybolurum Gülüşünde şarkısıyla dans eden Sadi ve Songül birlikte keyifli anlar yaşar.

Reklam

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

Televizyon

Behzat Ç 2. Sezon Çekimleri Başlıyor Tanıtımı İzle

Yayınlandı

on

Yazan

Behzat C Banner

Amirim bu şehrin kaderi için dostlarıyla, düşmanlarıyla baş başa okuma provasında! Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi ekibi Cuma günü sete çıkıyor!

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi Sezon 2 Başlıyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan, efsanevi dizi Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonu için hazırlıklara başladı.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan  ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezon okuma provası geçtiğimiz gün gerçekleşti. 2 Haziran’da sete çıkacak olan dizinin okuma provasında oyuncular ve dizi ekibi bir araya geldi. İlk sezondaki başarılarını artırarak devam ettirmek isteyen ekibin enerjisi objektiflere yansıdı.

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oluyor.

Reklam

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor. 

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonuyla yakında BluTV’de.

Devamını Okuyun

Televizyon

HBO’dan “Euphoria” Hayranlarına Kötü Haber!

Yayınlandı

on

Yazan

Behzat C Banner

Euphoria’nın beklenen üçüncü sezonu hakkında yeni bir güncelleme yapıldı…

Yeni bir röportajda, HBO’nun drama başkanı Francesca Orsi, yazarın MANY filminin yapımını geciktiren grevinin ortasında The Last of Us, House of the Dragon ve The White Lotus da dahil olmak üzere birçok şovun zaman çizelgesini sundu.

“Şu anda her şey kalemle yazılmış olsa da, er ya da geç anlaşmaya varabileceğimizi umuyorum. Aksi takdirde, 24 programının sonunun ne olduğunu, 2025 için teslim edilecek şovların neler olduğunu değerlendirmek zorunda kalacağız, ”dedi. “Bu noktada, yayınlamak istediğim şovlar, bu grev altı ila dokuz ay sürerse mutlaka hazır olmaz. Yani evet, bu bizim için büyük bir soru ama sanırım oraya vardığımızda o yolu geçeceğiz.”

Ve söylemek için çok erken olsa da, Şubat 2022’de ikinci sezon finalini yayınlayan Euphoria için daha da uzun bir bekleyiş bekliyoruz.

Reklam

Nisan ayında, Euphoria’nın üçüncü sezonunun çekimlerine Haziran ayında başlamak istediği ortaya çıktı. Ancak, haftalar sonra yazarın grevi başladı ve bu da prodüksiyonda gecikmeye neden oldu.

Yani bahsi geçen dizilerin yeni sezonlarının 2025 yılına sarkma olasılıkları var. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz.

Kaynak: Just Jared.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Succession’ın Spinoff Dizisi Olacak Mı?

Yayınlandı

on

Yazan

Behzat C Banner

HBO’nun Succession dizisinin finaline sadece birkaç gün kala, herkesin aklındaki soru, çalışmalarda herhangi bir spinoff olup olmadığıdır…

Uzun soluklu dizi, sahibi olduğu uluslararası medya şirketinde sıkı bir gemi yöneten milyarder Logan Roy’un etrafında dönüyor. Ancak sıra karmaşık ailesine geldiğinde, özellikle de gelecek nesil işin kontrolünü ele geçirmek için yarışırken, bu bozukluğu uzak tutmakta zorlanır.

Yeni bir röportajda HBO, dizinin şu anda gerçekten herhangi bir yan ürünü alıp almayacağını ele aldı.

Ve, cevap hayır…

Reklam

HBO’nun drama başkanı Francesca Orsi, Deadline ile yaptığı paylaşımda, “Yan diziler hakkında bazı konuşmalar yapıldığını biliyorum, ama hayır, hiç de değil,” dedi.

“Asla asla demeyeceğim ama içgüdüm ve Aktarım’ın evrimi ve bu karakterler hakkında bir dizi konuşmaya dayanarak, bu aşamada herhangi bir karakteri döndürme niyeti yok” diye ekledi.

“Jesse [Armstrong], tekrar bir dizi yaparsa, bence tamamen orijinal olacak. IP’ye dayalı olsun ya da olmasın, emin değilim ama yeni bir dizi, tamamen yeni bir fikir olacak.

Succession dizisinin finali 28 Mayıs Pazar günü saat 21.00’de yayınlandı. Türkiye yayın bilgisi yukarıdaki haber linkimizde sizi bekliyor.

Kaynak: Just Jared.

Devamını Okuyun

Televizyon

Tılsımlı Bileklik’in 2. Sezonu Disney+’ta Yayında – Tılsımlı Bileklik Tanıtım İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Behzat C Banner

Kot ceketleri hazırlayın, 90’lara dönüyoruz…

Orijinal dizi “Tılsımlı Bileklik” 10 yeni bölümü içeren 2. sezonuyla şimdi Disney+’ta.

Devamını Okuyun

Popüler