Bizimle iletişim kur

Sinema

Mission: Impossible Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm | Filmin Türkçe Ana Afişi Paylaşıldı!

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Bu onları şimdiye kadarki en tehlikeli görevi olacak.

Paramount Pictures ve Skydance Sunar

Bir Tom Cruise Yapımı

Tom Cruise

Reklam

“MISSION: IMPOSSIBLE – ÖLÜMCÜL HESAPLAŞMA BİRİNCİ BÖLÜM”

YAZAN VE YÖNETEN

Christopher McQuarrie

YAPIMCI

Tom Cruise, Christopher McQuarrie

Reklam

İDARİ YAPIMCILAR

David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tommy Gormley

OYUNCULAR

Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira

MISSION: IMPOSSIBLE ÖLÜMCÜL HESAPLAŞMA BİRİNCİ BÖLÜM 14 TEMMUZ’DA SİNEMALARDA!

Reklam

Sinema

The Creator Fragmanı İzle | Altyazılı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“Bu bizim varlığımız için bir savaş.”

Yönetmen Gareth Edwards

The Creator Oyuncuları Kimler

Baş rollerde John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles ve Allison Janney var.

Buluşmaya hazırlanın… The Creator

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

Yazarlar Birliği Grevinin Bitmesine Rağmen “Superman Legacy”nin Çekimlerine Neden Ara Verildi | İşte Sebebi?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni bir DC Universe raporuna göre, Superman: Legacy’nin Amerika Yazarlar Birliği’nin grevinin bitmesine rağmen çekimlerinin ertelendiği doğrulandı…

Superman: Legacy, Amerika Yazarlar Birliği ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle bir gecikmeyle karşı karşıya. Ancak, yapım hala 2024’te başlamayı hedefliyor.

Gecikmeye rağmen, setler ve diğer önemli faktörler gibi konulardaki ön prodüksiyon, oyuncu seçimi haberleri henüz beklemedeyken ilerlemiş olabilir.

Superman: Legacy’nin Temmuz 2025’te vizyona girmesi, prodüksiyonun 2024 baharında başlaması ve post prodüksiyon için yeterli süre tanınacak şekilde altı ay içinde tamamlanması halinde, açıklanan vizyon tarihine yetişmesiş mümkün olabilir.

Reklam

Superman: Legacy, yeni DC Evreninden çıkan ilk film olacak ve David Corenswet, James Gunn’ın yeni serisinde Çelik Adam’ı canlandıracak. Superman: Legacy’nin çıkış tarihi Temmuz 2025 olarak belirlenmiş olsa da , Amerika Yazarlar Birliği ve SAG-AFTRA grevleri ışığında hiçbir ilerleme kaydedilemedi ve ilki bu hafta itibarıyla resmi olarak sona erdi.

Uzun süredir oyuncu seçimi haberi gelmemesine rağmen Gunn, Superman: Legacy hakkında hem olumlu hem kötü haber içeren yeni bir güncelleme ortaya çıktı. Variety’nin yeni bir raporuna göre, Superman: Legacy’nin senaryosu tamamlandığı için şu an itibariyle ana çekimlere 2024 yılında başlamayı planlıyor. Ancak alınan bilgiye göre, daha önce belirlendiği gibi 2024’ün başlarında başlamak yerine, ilkbaharda başlamayı planladığını ve bunun da SAG-AFTRA grevinin sonuçlanması durumunda ortaya çıktığını ortaya koyuyor.

Superman: Legacy’nin Çekim Gecikmesi Yayın Tarihini Etkileyecek mi?

James Gunn, Warner Bros, Discovery veya DC Studios’tan hiç kimse bu rapora yanıt vermedi. Ancak, Superman: Legacy’nin çıkış tarihinin değişip değişmeyeceği konusunda büyük bir soru ortaya çıkıyor . Şu an itibariyle, eğer prodüksiyon 2024 baharında başlayacak ve en az altı ay sürecek olsaydı, yaklaşan DC Universe filmini başlangıçta planlandığı gibi Temmuz 2025’e kadar çıkarabilmeleri mümkün gibi gözüküyor.

Grevlerin ışığında Superman: Legacy’nin çekimlerini birkaç ay geriye itmek zorunda kalmaları şaşırtıcı değil.

Reklam

Kaynak: Screenrant.

Devamını Okuyun

Sinema

“The Creator”ın End Credits Sahnesi Var Mı?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Rogue One’ın yönetmeni Gareth Edwards’ın yeni filmi “The Creator” artık sinemalarda ve izleyicileri kesinlikle heyecanlandıracak destansı bir bilim kurgu aksiyon gerilim filmi…

Filmi izleyen hayranlar muhtemelen ek bir sahne için jeneriğin ardından burada kalmaları gerekip gerekmediğini bilmek isteyeceklerdir. Günümüzde pek çok film, özellikle de bir serinin parçası olan filmler, gelecek bölümlerin tanıtımını yapmak veya izleyicilere bazı bonus içerikleri sunmak için sonunda ekstra görüntüler içerecek.

Peki “The Creator”ın sonuna kadar beklemeye gerek var mı?

HAYIR olduğunu söyleyebiliriz. “The Creator” filminde jenerik sonrası sahne yoktur, bu nedenle hiçbir şeyi kaçırma endişesi duymadan film biter bitmez sinemadan ayrılmaktan çekinmeyin.

Reklam

Filmin Konusu Nedir?

İnsan ırkı ile yapay zeka güçleri arasında gelecekteki bir savaşın ortasında, karısının (Gemma Chan) ortadan kaybolmasının acısını çeken sert eski özel kuvvetler ajanı Joshua (John David Washington), Yaratıcı’yı yakalayıp öldürmek için görevlendirilir. Savaşı ve insanlığı sona erdirecek güce sahip gizemli bir silah geliştiren, gelişmiş yapay zekanın bulunması zor mimarı. Joshua ve seçkin ajanlardan oluşan ekibi, düşman hatlarını aşıp yapay zeka işgali altındaki bölgenin karanlık kalbine yolculuk ediyor… ancak kendisine yok etmesi talimatı verilen dünyanın sonunu getiren silahın küçük bir çocuk formundaki bir yapay zeka olduğunu keşfediyor.

Kaynak: Just Jared.

Reklam
Devamını Okuyun

Sinema

Disney’in “Wish/Dilek” Fragmanı 2019’daki “Frozen II”den Bu Yana En Çok İzlenen Fragman Oldu

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Walt Disney Pictures’ın yakında vizyona girecek “Wish – Dilek” filmi şimdiden rekorlar kırıyor…

Başrollerinde; Ariana DeBose ve Chris Pine’ın yer aldığı filmin fragmanı daha iki gün önce yayınlandı ve 2019’da çıkan Frozen II fragmanının hemen arkasında yer alıyor.

The Hollywood Reporter’a göre yeni fragman, çevrimiçi platformlarda 66,5 milyon izlenme sayısına ulaştı ve Disney’in TikTok hesabında en çok izlenen ilk fragman oldu.

Bu, Nisan ayında yayınlanan tanıtım fragmanını neredeyse 20 milyon görüntülemeyle geride bıraktı.

Reklam

Rekorun sahibi hala 2019’un ilk 24 saatinde 116 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan Frozen II’dir.

Wish/Dilek, keskin zekalı bir idealist olan Asha’ya odaklanıyor ve o kadar güçlü bir dilek tutuyor ki, bu dilek kozmik bir güç tarafından, Yıldız adı verilen sınırsız enerjiden oluşan küçük bir top tarafından yanıtlanıyor. Asha ve Star birlikte, topluluğunu kurtarmak ve cesur bir insanın iradesinin yıldızların büyüsüyle birleştiğinde harika şeylerin olabileceğini kanıtlamak için en zorlu düşmanla (Rosas’ın büyülü krallığının hükümdarı Kral Magnifico) karşı karşıya gelir.

Kaynak: Just Jared.

Film 22 Kasım 2023’te vizyona girecek. Fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Reklam
Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar