Bizimle iletişim kur

Sinema

Black Adam Gişede de Gücünü Gösterdi

Yayınlandı

on

Radio Mood App

New Line Cinema’nın, aksiyon macera türündeki ”Black Adam” filminde Dwayne Johnson, başrolde yer alıyor. Bu DC Süper kahramanının hiayesini ilk kez beyaz perdeye taşıyan filmi Jaume Collet-Serra yönetiyor.

Black Adam Ne Kadar İzlendi?

Ve 21 Ekim Cuma günü tüm dünyada aynı anda vizyona giren Black Adam Amerikada haftasonun en çok izlenen filmi oldu? Black Adam Amerikada haftasonunda 67 milyon dolar hasılat elde etti. Bu rakam mükemmel olmasa da fena bir başlangıç değil. DC çizgi roman karakterlerinden birinin ilk başrolünde ki daha önce herhangi bir filmde yardımcı rolde bile karşımıza çıkmamışken bu başlangıç fena değil. Bakalım hasalat rakamları nasıl bir grafik cizecek. Radio Mood ekibinin Filmle ilgili yorumlarını da mutlaka okuyun. Aşağıda sizi bekliyor.

Black Adam Box Office Amerika
Haftasonun Rakamı Gayet İyi

Black Adam Konusu

Black Adam, antik kahramanların herşeye gücü yeten güçleriyle bahşedildikten yaklaşık 5000 yıl sonra, dünyadaki mezarından kurtulur ve benzersiz adalet biçimini modern dünyaya salmaya hazırdır.

Dünya kahraman istiyordu… Black Adam geldi New Line Cinema’nın, aksiyon macera türündeki “Black Adam” filminde Dwayne Johnson, başrolde yer alıyor. Bu DC Süper kahramanının hikayesini ilk kez beyaz perdeye taşıyan filmi Jaume Collet-Serra (“Jungel Cruiese”) yönetiyor. Black Adam (Johnson), antik tanrıların herşeye gücü yeten güçleriyle bahşedildikten yaklaşık 5000 yıl sonra, dünyadaki mezarından kurtulur ve benzersiz adalet biçimini modern dünyaya salmaya hazırdır.

Johnson’ın yanında diğer başrollerde; Aldis Hodge (“City on a Hill,” “One Night in Miami”) Hawkman rolünde, Noah Centineo (“To All the Boys I’ve Loved Before”) Atom Smasher rolünde, Sarah Shahi (“Sex/Life,” “Rush Hour 3”) Adrianna rolünde, Marwan Kenzari (“Murder on the Orient Express,” “The Mummy”) Ishmael rolünde, Quintessa Swindell (“Voyagers,” “Trinkets”) Cyclone rolünde, Bodhi Sabongui (“A Million Little Things”) Amon rolünde, ve Pierce Brosnan (“Mamma Mia!” ve James Bond serisi) Dr. Fate rolünde ter alıyorlar. Collet-Serra filmi Adam Sztykiel ve Rory Haines & Sohrab Noshirvani senaryosundan yönetti.

Reklam

Senaryo hikayesini Adam Sztykiel ve Rory Haines & Sohrab Noshirvani, DC karakterlerinden uyarladılar. Black Adam, Bill Parker ve C.C. Beck tarafından yaratıldı. Filmin yapımcıları Beau Flynn, Dwayne Johnson, Hiram Garcia ve Dany Garcia, ile Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Chris Pan, Eric McLeod, Geoff Johns ve Scott Sheldon. Bütün dünyada Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılan “Black Adam” IMAX formatında da vizyonda.

Sinema

Adam Driver’ın Başrolünde Olduğu “Megalopolis”ten İlk Fragman Yayınlandı – İzleyin

Film; baş karakterin MEGALOPOLIS şehrinin üzerindeki bir çıkıntının üzerinde tehlikeli bir şekilde dengede durmasıyla başlıyor. Ve bunu takip eden film, en azından kısmen, benzer şekilde istikrarsız bir çıkıntının üzerinde sendeleyerek kendini yiyip bitiren bütün bir uygarlığı konu alıyor

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Film; baş karakterin MEGALOPOLIS şehrinin üzerindeki bir çıkıntının üzerinde tehlikeli bir şekilde dengede durmasıyla başlıyor. Ve bunu takip eden film, en azından kısmen, benzer şekilde istikrarsız bir çıkıntının üzerinde sendeleyerek kendini yiyip bitiren bütün bir uygarlığı konu alıyor. Kontrolsüz bir açgözlülük, bencillik ve siyasi propaganda girdabındayken, birkaç cesur hayalperest akıntıya karşı gelerek yeni bir şafağı başlatmaya çabalıyor. Adamın adı Sezar (Adam Driver), tıpkı Roma İmparatorluğu’nun doğuşunu sağlayan Romalı general, 1960’larda Kaliforniya’nın tarım işçilerini örgütleyen işçi lideri Cesar ve tarihin diğer birkaç önemli adamı gibi…

Devamını Okuyun

Sinema

“Çingene Kızı” Filminin Konusu Nedir? Çingene Kızı Fragman İzleyin

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Amerika’dan Gaziantep Zeugma müzesine getirilen çingene kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir, Müze müdürü Esra ve güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlı birileri daha vardır: Barbaros ve adamları… Mozaik bir anda ortadan kaybolunca herkes birbirinden şüphelenmeye başlar, peki mozaiği kim çalmıştır?

Devamını Okuyun

Sinema

Süper Köpekler Ne Zaman Vizyonda Olacak? Fragman İzleyin

Küçük izleyiciler için Süper Köpekler filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu animasyonda minikleri neler beklediğini haberimizdeki fragmanda izleyebilirsiniz. Hem de Süper Köpekler filminin fragmanını Türkçe dublajlı olarak izleyeceksiniz.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Süper Köpekler komik ve macera dolu hikayesiyle beyaz perdede…

Büyük abi Cino bir bilim insanını gözüne girmeye çalışırken Lisa bir dans yarışmasını kazanmanın peşine düşer, Minik Aliş ise Aleks ve Tima’nın futbol konusundaki anlaşmazlığının önüne geçmek ve onları barıştırmak için barış elçisi olmaya karar verir.

Süper Köpekler, 10 Mayıs’ta sinemalarda…

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

“Takan Takana” Filminin Oyuncuları Kimler?

“Takan Takana” filminin oyuncuları sete çıktı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım’da vizyona girecek.

Fransız yazar Laurent Baffie’nin Toc Toc adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan oturuyor. Senaryo uyarlamasını ise Ferhat Ergün üstleniyor.

Kaynak: NLife.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar