Bizimle iletişim kur

Sinema

“Sevda Mecburi İstikamet” Filminin Fragmanı Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Sezonun en çok merak edilen filmlerinden ‘Sevda Mecburi İstikamet’in çarpıcı fragmanı yayınlandığı andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.
Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği yeni sinema filmi ‘Sevda Mecburi İstikamet’, seyirciyle buluşmak üzere gün sayıyor.

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın 70’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikayesi ‘Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.

Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise; Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Reklam

Müziklerini Teoman’ın yaptığı filmin dağıtımcılığını CJ ENM Türkiye üstleniyor.

Film, 6 Ocak 2023’te vizyonda olacak…

Devamını Okuyun
Reklam
Yorum gezintisi

Yorum yazabilmek için giriş yapın Giriş

Yorum Yaz

Sinema

Aziza Mustafa Zadeh

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

ANNE OĞULDAN PİYANO ZİYAFETİ:

AZİZA MUSTAFA ZADEH VE RAMİZ HAN İLK KEZ SAHNE ALIYOR!

Dünya çapında tanınan caz piyanisti Aziza Mustafa Zadeh, ilk kez oğlu Ramız Han ile birlikte İzmir’de sahne alacak. Cazın büyülü prensesi olarak tanınan Aziza Mustafa Zadeh, ADS Global Production organizasyonuyla 10 Mayıs 2024’te saat 20.30’da İzmir Konak AKM Sahnesi’nde sanatseverlerle bir araya gelecek.

Müziği, cazın yanı sıra Uzakdoğu halk müziği ve klasik batı müziğinin etkileyici bir karışımını sunan Aziza Mustafa Zadeh, 10 Mayıs günü İzmirli sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Zadeh, sadece piyano virtüözitesiyle değil, aynı zamanda güçlü sesiyle caz tarzında Azeri eserleri seslendirmesiyle dinleyicilerini büyüleyecek. 10 Mayıs İzmir AKM konserinde bir ilke daha imza atacak olan sanatçı, oğlu Ramiz Han ile sahneyi paylaşacak. Anne oğul dünyada ilk defa iki piyano ile aynı sahnede sanatseverleri adete büyüleyecek. 

Reklam

ÖDÜLLÜ SANATÇI ZADEH KUSURSUZ OLARAK NİTELENDİRİLİYOR

Kendi adını taşıyan ve ilk albümü olan 1991’de yayımlayan Zadeh, 1993’te “Always” adlı ikinci albümünü piyasaya sürdü. Bir yıl sonra, Phono Akademi Ödülü, Echo Müzik Ödülü ve Washington’da düzenlenen Thelonious Monk Piyano Yarışması’nda birincilik ödüllerini kazandı. Sanatçı, müzik eleştirmenleri tarafından kusursuz olarak nitelendirilirken uzun bir aradan sonra ADS Global Production organizasyonuyla İzmir’de hayranlarıyla buluşacak. Bu muhteşem konserin biletleri online resmi satış kanallarından temin edilebilir. 

Devamını Okuyun

Sinema

Merakla Beklenen “Back To Black” Filminin Ana Afişi Paylaşıldı!

Amy Winehouse’un ergenlikten yetişkinliğe yolculuğu ve zamanımızın en çok satan albümlerinden birinin yaratılışı boyunca hayatı ve müziğini izleyeceğimiz “Back To Black” filminin afişi yayınlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Amy Winehouse’un şöhrete erken yükselişinin ve çığır açan albümü Back to Black’in yapımının olağanüstü hikayesi.

Amy’nin bakış açısından anlatılan ve onun son derece kişisel şarkı sözlerinden ilham alan film, olağanüstü olayların ardındaki dikkat çekici kadını ve tüm zamanların en efsanevi albümlerinden birinin merkezindeki çalkantılı ilişkiyi takip ediyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson

Oyuncu: Marisa Abela

Reklam

BACK TO BLACK FİLMİ 3 MAYIS’TA SİNEMALARDA!

#BackToBlack

Devamını Okuyun

Sinema

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay Ne Zaman Vizyonda? Konusu Ne? İzle

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay filmi vizyona girmeye hazırlanıyor ve konusu hakkında bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, öğretmen olan oğlu Baran’ın evlilik yıldönümü olan 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmesinin ardından, babasının Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmemesini konu ediyor.

Öğretmen olan Erzurumlu Baran’ın ataması Hatay’a yapılır. Yaşadığı yerden ayrılıp, mesleği için Hatay’a yerleşen Baran, yıllar içerisinde Hatay’da evlenir. Baran, evliliklerinin yıldönümü olan 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybeder. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Baran’ın babası, Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmez. 

Devamını Okuyun

Köşe Yazıları

“Cadı” Filmi Yorumu – Tolga Yiğit Yazdı

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “Cadı” adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki “cadı” söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor. Peki Cadı Filmi İzlenir mi?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“Cadı” filmi izlenir ve özellikle korku gerilim filmi severler için haftanın dikkat çeken yapımlarından birisi olarak karşımızda.

Korku sineması denilince ülkemizde konular; üç harfliler, karabasan, kötü ruh gibi dar bir alan içerisinde hikayeleştiriliyor.

Bu film bize Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın eserinden esinlenerek farklı ve güzel bir korku filmi izletmeyi başarıyor.

Reklam

Hikayesindeki bu farklılıklar çok fazla ters köşelere sahip olmamasına rağmen benim hoşuma gitti. Baştan sona dikkatiniz dağılmadan filmi izleyebiliyorsunuz. Belki kimi izleyiciler sadece filmin temposunun hızlanabilmesi için 5 ila 10 dakika arasındaki bir sürenin kısaltılması gerektiğini de düşünebilir; ama, bunun dışında keyifle izlenen bir yapımla karşı karşıyayız. Ayrıca, oyunculuk da başarılıydı. Film, haftanın ilgiyi hak eden yapımlarından birisi. İzleyeceklere şimdiden iyi seyirler diliyorum…

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar