Bizimle iletişim kur

Sinema

Hayalet Suikastçı Filminin Konusu ve Oyuncularını Tanıyalım | Fragman İzle

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Bruce Willis’in son filmi “Hayalet Suikastçı” (Assassin) 7 Nisan 2023’de Sinemalarda!

Hayalet Suikastçı Filminin Konusu:

Valmora, liderliğindeki özel bir askeri operasyon, bir ajanın zihninin başka bir kişinin vücudunda gizli, ölümcül görevler gerçekleştirmesini sağlayan fütürist mikroçip teknolojisini icat eder. Ancak bir ajan gizli bir görev sırasında öldürülünce, sorumluyu adalete teslim etmek için eski seçkin bir asker programa gizlice sızar.

Hayalet Suikastçı Oyuncuları:

Bruce Willis, Andy Allo, Dominic Purcell, Mustafa Shakir, Fernanda Andrade

Tür: Gerilim, Suç, Aksiyon Yönetmen: Jesse Atlas

Reklam

Senaryo: Jesse Atlas, Aaron Wolfe Yılı: 2023

Sinema

Eclipse Filminin Konusu Nedir? Eclipse Ne Zaman Vizyonda?

İpek Kent ile Efe Öztezdoğan’ın yönettiği ve Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Nazlı Seyranbaşı ile Adem Asil’in oynadığı Eclipse, 17 Mayıs 2024’de vizyonda

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Jimnastik Federasyonu’nun katkılarıyla çekilen film Team Paribu sponsorluğunda vizyona girecek. Film, (iptal olan) Altın Portakal’a ve sonrasında İstanbul Film Festivali Ulusal Belgesel Yarışması’na seçildi. İlk gösterimi de festival kapsamında oldu.

Eclipse Filminin Konusu Nedir?

Film, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda yarışmaya hak kazanan milli jimnastikçilerin pandemi dönemindeki mücadelesini ve Olimpiyat Oyunları’ndaki tarihi başarısını anlatıyor. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye tarihinde ilk kez beş milli jimnastikçi birden bireysel kota alarak mücadele etmeye hak kazandı. Eclipse, pandemi sürecinde Türkiye’nin ilk olimpiyat madalyasını alabilmek için karantina, deprem ve sakatlıklarla mücadele eden bu milli jimnastikçilerin ilham veren hikâyesini konu alıyor.

Yönetmen: İpek Kent, Efe Öztezdoğan

Oyuncular: Nazlı Savranbaşı, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan, Adem Asil, Göksu Üçtaş Şanlı

Devamını Okuyun

Sinema

TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ Film Fragmanını Türkçe İzleyin

TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ animasyon filmi çok iddialı orijinal seslendirme kadrosu ve tüm hikayenin başlangıcını anlattığı için çok merak ediliyor. Ve işte TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ’ın Türkçe dublajlı fragmanı da haberimizde sizi bekliyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ, Optimus Prime ve Megatron’un anlatılmayan hikayesini anlatıyor. Onlar daha çok düşman olarak bilinirler, ancak bir zamanlar kardeşler gibi bağlı olan ve Cybertron’un kaderini sonsuza dek değiştiren dostlardılar.

Tamamen bilgisayar animasyonlu ilk Transformers filmi olan TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ, Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Scarlett Johansson, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, Laurence Fishburne ve Jon Hamm gibi yıldızların yer aldığı bir oyuncu kadrosuna sahip. 

TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ YAKINDA SİNEMALARDA!

Reklam
Devamını Okuyun

Sinema

“Engelsiz Filmler Festivali”nde Kısa Film Yarışması’nın Finale Kalan Filmleri Belli Oldu

07-13 Haziran 2024 tarihleri arasında on ikinci defa sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Engelsiz Filmler Festivali’nde Kısa Film Yarışması’nın finale kalan filmleri ve jüri üyeleri açıklandı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

07-13 Haziran 2024 tarihleri arasında on ikinci defa sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Engelsiz Filmler Festivali’nde Kısa Film Yarışması’nın finale kalan filmleri ve jüri üyeleri açıklandı…

Kısa film türünün gelişimine katkı sağlamak ve bu alandaki üretimi artırmak için gerçekleştirilen uluslararası Kısa Film Yarışması’nın finalistleri ve jüri üyeleri belli oldu. Festival’in 2021 yılında gerçekleştirmeye başladığı yarışmada, bu yıl finale kalan filmler; Litvanyalı sinemacı ve sanatçı Emilija Škarnulytė, Danimarka Film Eleştirmenleri Derneği Başkanı Nanna Frank Rasmussen, canlandırma sanatçısı ve Canlandıranlar Festivali yönetmeni Berat İlk tarafından değerlendirilecek.

15 Kısa Film Finalde!

Reklam

Engelsiz Filmler Festivali 2024, Kısa Film Yarışması’na 28 ülkeden 136 kısa film başvurdu. Yarışmada finale kalan filmler sinema yazarı Öykü Sofuoğlu, sinema yazarı Hasan Nadir Derin ve festival program koordinatörü Kaan Denk’ten oluşan seçici kurul tarafından belirlendi.

João Rodrigues’in küçük bir kızın sıra dışı hayal dünyasını anlattığı animasyon Ana Morfoz (Ana Morphose), Dana Arshagti’nin babasının cenazesi için memleketine dönen Sandro’nun erkek kardeşi ile ilişkisini odağına alan AslındaHiçbir Şey Olmadı (Nothing Really Happened), Onur Bilmen’in kamerasını bir otobüs durağında gerçekleşen sıra dışı bir karşılaşmaya çevirdiği Ben Yağmurum (I am Rain), Jérémy Prudent’in bir ruh çağırma denemesini perdeye taşıyan Beş (Five), Alexandra Shadrina’nın karşılıksız duygular ve sıkı arkadaşlıkları konu edinen Doğruluk Mu, Cesaret Mi?(Shtander, shtander, Katya!), Çağıl Bocut’un tutkularımız ve gündelik sorumluluklarımızı karşı karşıya getiren Her Gün Biraz Daha Kolay (Every Day It Gets A Little Easier), Haoran Deng’in hayat boyu kurduğumuz bağların önemine dikkat çeken Kulaktan Kulağa (On the Grapevine), Yasemin Demirci’nin beklenmedik bir kayıpla başlayan yas sürecinde yaşananları perdeye taşıdığı Onun Kalesinde (In His Fortress), Ivan Sosnin’in iki hastane palyaçosunun gündelik yaşamına odaklanan Otuz Saniye (Thirty Seconds), Maryam Khodabakhsh’in bir evlenme teklifi törenini kayda aldığı Örümcek-Kadın (Spider-Zan), Natalia Dementyeva’nın yaşadığımız başarısızlıklar ve onları ele alma biçimlerimize dair absürt bir hikaye anlatan Paltonun Altında (Under The Overcoat), Valentin Coste ve Florent Beaudot’un en sevdiği yönetmenle çalışma fırsatı bulan bir oyuncunun hikayesini izleyeceğimiz Seçme Filmi (Selftape),Resmiye Emir’in sıradan bir ev partisine gitmeye çalışan genç çiftin başından geçenleri anlatan Sonunda (At Last), Mahmood Pouyandeh’nin genç bir dans eğitmeni ve küçük erkek kardeşinin ilişkilerine odaklanan Stratosfer(Stratosphere), Shahrzad Ebrahimi’nin izleyenleri anaokulundaki doğum gününde Cindrella’ya aşık olan altı yaşındaki bir çocuğun dünyasına götüren Zilden Sonra (After The Ringing of The Bell) filmleri Engelsiz Filmler Festivali Kısa Film Yarışması’nda yer alacak.

Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen ve sinemaya eşit koşullarda erişim sağlamak amacıyla 07-13 Haziran tarihleri arasında Ankara’da Paribu Cineverse ANKAmall ve Goethe-Institut salonlarında izleyicilerle buluşacak Engelsiz Filmler Festivali 2024, Türk Tuborg’un ana sponsorluğunda ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Goethe-Institut, Danimarka Büyükelçiliği, Norveç Büyükelçiliği, İsveç Büyükelçiliği, Belçika Büyükelçiliği katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Kısa Film Yarışması jüri üyelerinin sahiplerini belirleyeceği En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödülleri ile izleyicilerin oylarıyla belirlenecek Seyirci Özel Ödülü’nü kazananlar 13 Haziran Perşembe günü Goethe-Institut’tayapılacak ödül töreninde açıklanacak.

Reklam
Devamını Okuyun

Sinema

Austin Butler’lı “The Bikeriders”tan Yeni Fragman Yayınlandı – İzleyin

Başrollerinde; Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy yer alıyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Başrollerinde; Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy yer alıyor. Gerçek olaylardan ilham alan, Jeff Nichols’un yazıp yönettiği The Bikeriders, çok yakında yalnızca sinemalarda…

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar