Bizimle iletişim kur

Televizyon

Prime Video’nun The Boys Spinoff’u “Gen V”nin Karakterleriyle Tanışın

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Prime Video’nun ‘The Boys’ Spinoff’u ‘Gen V’nin oyuncuları ve karakterleriyle tanışın…

Dizinin Konusu: The Boys’un şeytani dünyasında geçen Gen V, evreni, öğrencilerin tercihen kazançlı desteklerle yeni nesil kahramanlar olmak için eğitim aldığı, sadece süper kahramanlara özel prestijli bir kolej olan Godolkin Üniversitesi’ne kadar genişletiyor. Süper kahramanlar kötü gittiğinde ne olacağını bilirsin ama her süper kahraman yozlaşmaya başlamaz.

Kendini bulma ve parti yapma gibi tipik üniversite kaosunun ötesinde, bu çocuklar kelimenin tam anlamıyla patlayıcı durumlarla karşı karşıyadır. Öğrenciler popülerlik ve iyi notlar için yarışırken, işin içine süper güçler girdiğinde riskin çok daha yüksek olduğu açıktır.

Bir grup genç süper kahraman okulda daha büyük ve kötü bir şeyin döndüğünü keşfettiklerinde bir teste tabi tutulurlar: Hikayelerinin kahramanları mı yoksa kötü adamları mı olacaklar?

Reklam

Karakterlerin ve onları oynayan aktörlerin listesine göz atın:

Jaz Sinclair; kendi kanını kontrol etme ve silah haline getirme yeteneğine sahip 18 yaşındaki süper kahraman Marie Moreau’yu canlandırıyor. Vought’un yönettiği Godolkin Üniversitesi’ne yeni başlayan bir öğrenci olarak, Yedi’ye katılmak için gerekenlere sahip olduğunu kanıtlamaya heveslidir, ancak okulda çözmeye başladığı bir gizem yüzünden aklı karışır.

Chance Perdomo; Godolkin Üniversitesi’nde manyetik güçlere sahip bir öğrenci olan Andre Anderson’ı canlandırıyor. O, Golden Boy’un en iyi arkadaşı ve ünlü süper kahraman Polarity’nin oğludur; Babası emekli olduğunda Polarity adını devralmaya hazırlanan Andre’nin doldurması gereken büyük işler var. Andre okulda bir şeyler döndüğünü fark ettiğinde, gizemi çözmeye çalışmak için işi kendi eline alır.

Lizze Broadway; süper kahraman adı Little Cricket ile de süper küçülme yeteneğiyle tanınan Emma Meyer’i canlandırıyor. Her ne kadar güvensiz ve saf olsa da, bu onu sık sık zorlayıcı pozisyonlara sokar, birinci sınıftan oda arkadaşı Marie ile yakın arkadaş olur ve birlikte Godolkin Üniversitesi’ndeki gizemli tehlikeleri atlatırlar.

Shelley Conn; Godolkin Üniversitesi dekanı Indira Shetty’yi canlandırıyor. Güçleri yok ama süper kahraman psikolojisindeki geçmişi ve süper kahramanları neyin harekete geçirdiğini analiz etme konusundaki eşsiz yeteneği onu okul için vazgeçilmez kılıyor. Amacı Godolkin Üniversitesi’ni süper öğrenciler için en seçkin kolej haline getirmektir ve Marie kampüse geldiğinde ona özel bir ilgi gösterir.

Reklam

Maddie Phillips; Godolkin Üniversitesi’nde üçüncü sınıf öğrencisi olan ve Jordan ve Andre ile iyi arkadaş olan Cate Dunlap’ı canlandırıyor. Cate, ellerinin dokunuşunu kullanarak insanları emrettiği her şeyi yapmaya zorlayabiliyor ve bunu kendi avantajına kullanıyor. Güçlü ve kendinden emin, aynı zamanda Luke’un kız arkadaşı ve bu da onu kampüsteki en popüler süper kahramanlardan biri yapıyor.

London Thor ve Derek Luh; Godolkin Üniversitesi’nde zirveye ulaşmak için her şeyi yapacak rekabetçi bir öğrenci olan Jordan Li’yi canlandırıyor. Farklı güçlerin ortaya çıkmasını sağlayan, erkek ve kadın formları arasında geçiş yapma konusunda benzersiz bir yeteneğe sahiptirler; erkek yoğun ve yok edilemezken, kadın çeviktir ve enerji patlamaları başlatabilir. Farklı güçleri onları Brink’in Suçla Mücadele Okulu’nda göze çarpan bir asistan yapıyor.
Asa Germann, talihsiz koşullarından umutsuzca kaçmaya çalışan sorunlu bir süper kahraman olan Sam’i canlandırıyor. Süper gücü ve hasar görmezliğiyle son derece güçlüdür. İyi bir kalbe sahip olmasına rağmen, halüsinasyonlarından rahatsız oluyor ve bu da bazen neyin gerçek olup neyin olmadığını ayırt etmesini zorlaştırıyor.

Patrick Schwarzenegger; tüm vücudunu ateşe verme yeteneği nedeniyle süper kahraman adı Altın Çocuk olarak da bilinen Luke Riordan’ı canlandırıyor. Godolkin Üniversitesi’nde son sınıf öğrencisi ve en üst sırada yer alıyor ve The Seven’a katılma konusunda en parlak beklentiye sahip.

Sean Patrick Thomas; Andre’nin babası ve Godolkin Üniversitesi’nin büyük ölçüde ünlü mezunu ve mütevelli heyeti Polarity’yi canlandırıyor. Polarity, oğlunun emekli olduğunda Polarity adını devralarak onun yolundan gitmesini bekliyor. Andre’nin kaderinin Yediler olduğuna ve hayalini gerçeğe dönüştürmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceğine inanıyor.
Clancy Brown, Godolkin Üniversitesi’nde A-Train, Queen Maeve ve The Deep gibi süper kahramanlara ders veren ünlü bir suçla mücadele profesörü olan Profesör Rich “Brink” Brinkerhoff’u canlandırıyor. Kendini Godolkin Üniversitesi’nde The Seven’a katılacak en iyi yeni yetenekleri bulmaya adamıştır ve Golden Boy’un bir sonraki olmak için gereken her şeye sahip olduğuna inanmaktadır.

Marco Pigossi; Godolkin Üniversitesi ile bağlantısı olan yetenekli bir doktor olan Dr. Edison Cardosa’yı canlandırıyor.

Reklam

Jason Ritter, Jessie T. Usher, Claudia Doumit, Colby Minifie ve P.J. Byrne de spin-off’ta konuk oyuncu olacak.

Gen V, 29 Eylül’de Prime Video’da görücüye çıkacak…

Kaynak: Just Jared.

Reklam

Televizyon

Prens İkinci Sezon İlk Bölümü Ücretsiz izle

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Macarlara karşı kazanılan zaferden sonra Prens, zafer sarhoşluğu yaşarken saraya Kuzeyden bir elçi gelir. İsveç Kralı’nın çağrısıyla Prens, Vikingler Diyarı’na doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar. Yolda karşısına çıkan korsanların teklifiyle hiçbir şey beklendiği gibi gitmezken, Bongomya’da da işler karışır.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Prime Video’nun “The Lord Of the Rings: The Rings Of Power” Adlı Dizisinin İkinci Sezon Resmi Tanıtım Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor…

Amazon’un bu sabah New York City’de gerçekleştirdiği ön tanıtımına katılanlar, Prime Video’nun popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) yaklaşan ikinci sezonuna ait ilk görsellerinin ve tanıtım fragmanının duyurulmasıyla Orta Dünya’ya geri döndüler. Serinin ilk sezonu benzeri görülmemiş bir küresel başarı elde ederek Prime Video’nun en iyi Original serilerden biri oldu; dünya çapında 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, lansman döneminde dünya çapında bugüne kadar ki diğer tüm içeriklere kıyasla daha fazla Prime üyeliği sağladı.

Prime Video ayrıca ikinci sezonun dünya çapında 29 Ağustos 2024 Perşembe günü 240’tan fazla ülke ve bölgede birden fazla dilde yayınlanacağını duyurdu.

Reklam

Orta Dünya sakinlerini kandırmasına yardımcı olacak yeni bir formda karşımıza çıkan, dünyanın en büyük edebi kötü kahramanlarından biri olan Sauron rolünde Charlie Vickers’ın geri dönüşünü de gördüğümüz ikinci sezonun çarpıcı yeni görselleri de bugün paylaşıldı.

İlk tanıtım fragmanı izleyicileri J.R.R. Tolkien’in ikinci çağına doğru aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor ve tüm gücü eline almak için intikam peşindeki arayışına devam eden Sauron’un artan şeytani varlığını gösteriyor. Serinin bilinen sinematik ihtişamını sergileyen ve Galadriel, Elrond, Prens Durin IV, Arondir ve Celebrimbor gibi hayranların en sevdiği karakterlerin geri dönüşünü müjdeleyen görsel de aynı zamanda merakla beklenen daha fazla yüzüğün oluşumunu da ortaya koyuyor.

Güç Yüzükleri’nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda Sauron geri dönüyor. Galadriel tarafından dışlanan, ordusu ya da müttefiki olmayan Karanlık Lord’un, gücünü yeniden inşa etmesine ve Orta Dünya sakinlerini kötü niyetli amaçlarına alet etmesine olanak sağlayacak olan Güç Yüzükleri’nin yaratılışını gözlemlemek için artık kendi kurnazlığına güvenmesi gerekiyor. Birinci sezonun destansı hikayesi ve tutkusunu temel alan yeni sezon, en sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselişe geçen bir karanlık dalgasına sürüklüyor ve her birini giderek felaketin eşiğine gelen bir dünyada kendi yerlerini bulmaya zorluyor. Elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfoot’lar…Dostluklar sınanmaya ve krallıklar zedelenmeye başladıkça, iyiliğin güçleri kendileri için en önemli olan şeye, yani birbirlerine tutunmak için her zamankinden daha cesurca mücadele etmeye hazırlar.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

“House Of The Dragon” 2. Sezon Resmi Fragmanı Yayınlandı – Türkçe Alt Yazılı Fragman İzleyin

Bayraklarınızı yükseltin. Resmi fragman burada. 16 Haziran Max’te.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bayraklarınızı yükseltin. Resmi fragman burada. 16 Haziran Max’te.

Devamını Okuyun

Televizyon

The Witcher 4. Sezondan İlk Görüntü Paylaşıldı

The Witcher’ın dördüncü sezonundan gelen ilk paylaşım, artık Liam Hemsworth’ün hayat vereceği Geralt karakterinin yeni hâli hakkında bir fikir veriyor. Fotoğraftaki kişi ise, Liam Hemsworth’ün dublörü…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

The Witcher’ın dördüncü sezonundan gelen ilk paylaşım, artık Liam Hemsworth’ün hayat vereceği Geralt karakterinin yeni hâli hakkında bir fikir veriyor. Fotoğraftaki kişi ise, Liam Hemsworth’ün dublörü…

Netflix’in aynı isimli popüler oyun serisi ve kitaplardan uyarladığı The Witcher, platformun son yıllarda en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Ancak 2022’de gelen bir haber, artık Geralt olarak Henry Cavill’ın yer almayacağını ortaya koyarak hayranları biraz üzmüştü. Cavill yerine Liam Hemsworth’ü dizide göreceğimiz açıklanmıştı.

Liam Hemsworth, 4’üncü sezon itibarıyla dizide Geralt olarak karşımıza çıkmaya başlayacak. Hâliyle hayranlar da Cavill ile alıştıkları karakterin nasıl görüneceğini merak ediyor. Yeni ortaya çıkan bir görsel de bu konuda fikir edinmemizi sağlıyor.

Reklam

Çekimleri devam eden yeni sezondan paylaşılan bir fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntü, Geralt’ın 4. sezon kostümüne ve nasıl görüneceğine bir bakış atmamızı sağladı. Hayranlardan gelen yorumlar, pek de beğenmediklerini ortaya koydu.

Fotoğraftaki ismin bazı kişilerin sandığı gibi Liam Hemsworth olmadığını belirtmek gerekiyor. Kameraya yansıyan bu kişi, onun dublörü Joel Adrian. Adrian’ın peruğu taktığını ve yeni kıyafeti giydiğini görebiliyoruz. Kıyafetin önceki sezonlardan bayağı bir farklı olması dikkat çekiyor. Adrian, önceki sezonlarda Hemrik rolünü üstlenmesinin yanı sıra birçok dublör işi de yapmıştı. 4’te ise direkt olarak ana karaktere hayat verecek Hemsworth’ün dublörü olarak karşımıza çıkacak.

Kaynak: Webtekno.

Reklam
Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar