Bizimle iletişim kur

Televizyon

The Rings of Power’ın Yaratıcıları Amazon MGM Studios ile Anlaşmalarını Yeniledi

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Patrick McKay ve JD Payne Amazon MGM Studios ile üç yıllık kontrat imzaladı,

dizinin üçüncü sezonu için ön hazırlıklara başlandı

PM Productions şirketinin sahibi olan ve The Rings of Power’ın yapımcılığını üstlenen Patrick McKay ve JD Payne, Amazon MGM Studios ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Yaratıcı ikili, 2022’nin sonbaharında yayınlanan ve Emmy adaylığına layık gösterilen The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinin ilk sezonunu yazmış ve yapımcılığını üstlenmiştir. The Lord of the Rings: The Rings of Power, Prime Video izlenme rekorunu kırmış, dünyanın farklı bölgelerinde de en çok izlenen Amazon Original içeriği olmuştur. Dizinin ilk sezonu yayınlandığı tarihte Nielson izlenme listesinde #1 numara olmuş ve sonraki haftalarda da ilk 4’te yerini korumuştur.

Amazon MGM Studios’un televizyon departmanının başı Vernon Sanders “Bu inanılmaz yolculuğa JD ve Patrick ile beş buçuk yıl önce başladık ve hiç arkamıza bakmadık. Vizyonları ve The Lord of the Rings: The Rings of Power ‘ın rekor kıran ilk sezonuyla beraber elde ettikleri başarı, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Prime Video müşterilerinin, JD ve Patrick’in yeni sezonlar için yaratmaya devam ettiği macera ve dram dolu içeriği tatmaları için çok heyecanlıyız. Dolayısıyla, Amazon MGM Studios olarak, hikaye anlatmakta bu kadar başarılı olan iki yaratıcı isimle iş birliğimizi devam ettirmekten dolayı çok mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

Reklam

Üç yıllık yeni anlaşma kapsamında Amazon MGM Studios ve The Rings of Power’ın tüm televizyon haklarını almıştır. Bu sene yayınlanması beklenen The Rings of Power’ın ikinci sezonunun da yaratıcılığını Payne ve McKay üstlenmiştir. Üçüncü sezonun diğer yazarları henüz belirlenmemiş olsa da ikili hikayenin temellerini oluşturmaya başlamıştır. Dizinin üçüncü sezonunun çekimlerine başlandığında, The Rings of Power’ın prodüksiyonu, Bray Studios’dan Birleşik Krallık’taki Shepperton Studios’a alınacaktır.

Televizyon

Prime Video’nun “The Lord Of the Rings: The Rings Of Power” Adlı Dizisinin İkinci Sezon Resmi Tanıtım Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien’in efsanevi kötü karakteri Sauron’un Orta Dünya’nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini gözler önüne seriyor…

Amazon’un bu sabah New York City’de gerçekleştirdiği ön tanıtımına katılanlar, Prime Video’nun popüler dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) yaklaşan ikinci sezonuna ait ilk görsellerinin ve tanıtım fragmanının duyurulmasıyla Orta Dünya’ya geri döndüler. Serinin ilk sezonu benzeri görülmemiş bir küresel başarı elde ederek Prime Video’nun en iyi Original serilerden biri oldu; dünya çapında 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, lansman döneminde dünya çapında bugüne kadar ki diğer tüm içeriklere kıyasla daha fazla Prime üyeliği sağladı.

Prime Video ayrıca ikinci sezonun dünya çapında 29 Ağustos 2024 Perşembe günü 240’tan fazla ülke ve bölgede birden fazla dilde yayınlanacağını duyurdu.

Reklam

Orta Dünya sakinlerini kandırmasına yardımcı olacak yeni bir formda karşımıza çıkan, dünyanın en büyük edebi kötü kahramanlarından biri olan Sauron rolünde Charlie Vickers’ın geri dönüşünü de gördüğümüz ikinci sezonun çarpıcı yeni görselleri de bugün paylaşıldı.

İlk tanıtım fragmanı izleyicileri J.R.R. Tolkien’in ikinci çağına doğru aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor ve tüm gücü eline almak için intikam peşindeki arayışına devam eden Sauron’un artan şeytani varlığını gösteriyor. Serinin bilinen sinematik ihtişamını sergileyen ve Galadriel, Elrond, Prens Durin IV, Arondir ve Celebrimbor gibi hayranların en sevdiği karakterlerin geri dönüşünü müjdeleyen görsel de aynı zamanda merakla beklenen daha fazla yüzüğün oluşumunu da ortaya koyuyor.

Güç Yüzükleri’nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda Sauron geri dönüyor. Galadriel tarafından dışlanan, ordusu ya da müttefiki olmayan Karanlık Lord’un, gücünü yeniden inşa etmesine ve Orta Dünya sakinlerini kötü niyetli amaçlarına alet etmesine olanak sağlayacak olan Güç Yüzükleri’nin yaratılışını gözlemlemek için artık kendi kurnazlığına güvenmesi gerekiyor. Birinci sezonun destansı hikayesi ve tutkusunu temel alan yeni sezon, en sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselişe geçen bir karanlık dalgasına sürüklüyor ve her birini giderek felaketin eşiğine gelen bir dünyada kendi yerlerini bulmaya zorluyor. Elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfoot’lar…Dostluklar sınanmaya ve krallıklar zedelenmeye başladıkça, iyiliğin güçleri kendileri için en önemli olan şeye, yani birbirlerine tutunmak için her zamankinden daha cesurca mücadele etmeye hazırlar.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

“House Of The Dragon” 2. Sezon Resmi Fragmanı Yayınlandı – Türkçe Alt Yazılı Fragman İzleyin

Bayraklarınızı yükseltin. Resmi fragman burada. 16 Haziran Max’te.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bayraklarınızı yükseltin. Resmi fragman burada. 16 Haziran Max’te.

Devamını Okuyun

Televizyon

The Witcher 4. Sezondan İlk Görüntü Paylaşıldı

The Witcher’ın dördüncü sezonundan gelen ilk paylaşım, artık Liam Hemsworth’ün hayat vereceği Geralt karakterinin yeni hâli hakkında bir fikir veriyor. Fotoğraftaki kişi ise, Liam Hemsworth’ün dublörü…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

The Witcher’ın dördüncü sezonundan gelen ilk paylaşım, artık Liam Hemsworth’ün hayat vereceği Geralt karakterinin yeni hâli hakkında bir fikir veriyor. Fotoğraftaki kişi ise, Liam Hemsworth’ün dublörü…

Netflix’in aynı isimli popüler oyun serisi ve kitaplardan uyarladığı The Witcher, platformun son yıllarda en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Ancak 2022’de gelen bir haber, artık Geralt olarak Henry Cavill’ın yer almayacağını ortaya koyarak hayranları biraz üzmüştü. Cavill yerine Liam Hemsworth’ü dizide göreceğimiz açıklanmıştı.

Liam Hemsworth, 4’üncü sezon itibarıyla dizide Geralt olarak karşımıza çıkmaya başlayacak. Hâliyle hayranlar da Cavill ile alıştıkları karakterin nasıl görüneceğini merak ediyor. Yeni ortaya çıkan bir görsel de bu konuda fikir edinmemizi sağlıyor.

Reklam

Çekimleri devam eden yeni sezondan paylaşılan bir fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntü, Geralt’ın 4. sezon kostümüne ve nasıl görüneceğine bir bakış atmamızı sağladı. Hayranlardan gelen yorumlar, pek de beğenmediklerini ortaya koydu.

Fotoğraftaki ismin bazı kişilerin sandığı gibi Liam Hemsworth olmadığını belirtmek gerekiyor. Kameraya yansıyan bu kişi, onun dublörü Joel Adrian. Adrian’ın peruğu taktığını ve yeni kıyafeti giydiğini görebiliyoruz. Kıyafetin önceki sezonlardan bayağı bir farklı olması dikkat çekiyor. Adrian, önceki sezonlarda Hemrik rolünü üstlenmesinin yanı sıra birçok dublör işi de yapmıştı. 4’te ise direkt olarak ana karaktere hayat verecek Hemsworth’ün dublörü olarak karşımıza çıkacak.

Kaynak: Webtekno.

Reklam
Devamını Okuyun

Televizyon

Kübra 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Kübra 2. Sezon Tanıtım İzleyin

Hâlâ aynı yolda mısın Semavi? Kübra 2. sezon 6 Haziran’da sadece Netflix’te.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Netflix, Taylan Biraderler imzasıyla, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla çok konuşulan Kübra’nın 2. sezon tarihini etkileyici bir video ile duyurdu.

Yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor. Tüm sırların ortaya çıktığı dünyada, Gökhan seçimini yapmıştır. Ancak onun bu seçimi, hem sevdikleri hem de ona inananlar için daha büyük bir mücadelenin başlangıcıdır. Ailesini ve peşinden gelenleri korumak için her şeyi göze alan Gökhan, bedeli ne olursa olsun kazanmak zorundadır.

Kübra, 2. sezonunda da etkileyici senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor. Kübra 2. sezonu, 6 Haziran’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

Reklam

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar