Bizimle iletişim kur

Sinema

Transformers: Rise Of The Beasts Geliyor!

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Dünyaca ünlü film serisi Transformer,s yeni filmi için çekimlere başladı. Michael Bay’ın yönetmenliğini yaptığı ilk 5 film sinemada oldukça büyük bir hasılat yaptı. Toplam 6 filmden oluşan bu seri ise, Cybertron gezegeninde yaşayan çeşitli mekanizmalara dönüşebilen transformerların, kendi içinde Autobotlar (iyiler) ve Decepticonlar (kötüler) olmak üzere iki gruba ayrılmıştır. Cybertron gezegenindeki “Energon Küpü” denilen yakıt stoklarının tükenmesi, transformerları bir arayışa çıkartmıştır. Tabi ki bu arayış, transformerları kimyasallar ve gerekli yakıt mineralleri açısından son derece zengin olan dünyamıza düşürecektir. Bu şekilde ulaşım araçlarına dönüşebilme yetenekleri sayesinde aramızda rahatça dolaşabilecekler. Ve böylelikle istedikleri kaynaklara ulaşmak için rahat bir şekilde savaş başlatabileceklerdi. Fakat, Decepticonların kaynakları almak yerine tek istekleri dünyayı yok etmektir. Bunu durduracak kişiler ise, diğer transformlerlar olan Autobotlar ve liderliğindeki Optimus Prime’dır. Gelecek olan savaş ise dünya ile değil, transformerlar arasındadır.

İşte Detaylar!

Serinin 7. filminin yönetmen koltuğuna Steven Caple J. nin oturacağını biliyoruz. Paramount Instagram hesabından paylaştığı görsel ile, 7. filmin adının Transformers: Rise Of The Beats olacağını duyurdu. Autobotlar ve Decepticonların savaşının ortasında çıkagelen yeni transformerlar olan Terrocon, Predacon ve Maximallar ortalığı karıştıracak. 90’lı yılların retro havasında geçecek filmde, Terroconlar yeni tehditler oluşturacak. Bu sebeple dünyayı kurtarmak ise, Autobotlar ile Maximallara kalacak.

Yapımcı Lorenzo Di Bonaventura yaptığı röportajda Transformers: Rise Of The Beasts için gönderme yaptı

Buradaki en önemli şey filmin, izleyicilere birçok yenilik getirmesi için denemeler yapıyor olmamız. Umudumuz yeni kötü kahramanlara ve önceliklerimize yer bulabilmemiz üzerine. Autobot ve Maximallara kalan bir dünyayı kurtarmak… Eğer diğer filmleri izlediyseniz ya da hayranıysanız, daha önceden tanıdığımız kötü kahramanları göreceksiniz. Şanslıyız ki, Transformers’ta hayranların ilgilendiği birçok farklı topluluk ve devasa bir karakter tabanı var. Bu film, birçok farklı topluluğu bir araya getirecekLorenzo Di Bonaventura

Yayınlanan Detaylar!

Yönetmen Steven Caple J. ve yapımcı Lorenzo Di Bonaventura karakter ve film konusunda açıklama yaptı. Açıklamada filmin yıldızlarının Anthony Ramos, Dominique Fishback ve Peter Cullen olduğuna da değindi. Paramounts Pictures, Instagram hesabından yaptığı açıklama üzerine çekimlerine başlanılan filmin 09 Haziran 2023 de sinema severler ile buluşacağına da değindi.

Transformers serisine olan ilgimiz sebebi ile bu genişleyen evrende bizi bekleyen macerada yerimizi almak için sabırsızlanıyoruz. Gelişmeler için bizi takip edin, şimdiden iyi seyirler.

Reklam

Sinema

Merakla Beklenen “Back To Black” Filminin Ana Afişi Paylaşıldı!

Amy Winehouse’un ergenlikten yetişkinliğe yolculuğu ve zamanımızın en çok satan albümlerinden birinin yaratılışı boyunca hayatı ve müziğini izleyeceğimiz “Back To Black” filminin afişi yayınlandı

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Amy Winehouse’un şöhrete erken yükselişinin ve çığır açan albümü Back to Black’in yapımının olağanüstü hikayesi.

Amy’nin bakış açısından anlatılan ve onun son derece kişisel şarkı sözlerinden ilham alan film, olağanüstü olayların ardındaki dikkat çekici kadını ve tüm zamanların en efsanevi albümlerinden birinin merkezindeki çalkantılı ilişkiyi takip ediyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson

Oyuncu: Marisa Abela

Reklam

BACK TO BLACK FİLMİ 3 MAYIS’TA SİNEMALARDA!

#BackToBlack

Devamını Okuyun

Sinema

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay Ne Zaman Vizyonda? Konusu Ne? İzle

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay filmi vizyona girmeye hazırlanıyor ve konusu hakkında bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, öğretmen olan oğlu Baran’ın evlilik yıldönümü olan 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmesinin ardından, babasının Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmemesini konu ediyor.

Öğretmen olan Erzurumlu Baran’ın ataması Hatay’a yapılır. Yaşadığı yerden ayrılıp, mesleği için Hatay’a yerleşen Baran, yıllar içerisinde Hatay’da evlenir. Baran, evliliklerinin yıldönümü olan 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybeder. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Baran’ın babası, Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmez. 

Devamını Okuyun

Köşe Yazıları

“Cadı” Filmi Yorumu – Tolga Yiğit Yazdı

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “Cadı” adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki “cadı” söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor. Peki Cadı Filmi İzlenir mi?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

“Cadı” filmi izlenir ve özellikle korku gerilim filmi severler için haftanın dikkat çeken yapımlarından birisi olarak karşımızda.

Korku sineması denilince ülkemizde konular; üç harfliler, karabasan, kötü ruh gibi dar bir alan içerisinde hikayeleştiriliyor.

Bu film bize Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın eserinden esinlenerek farklı ve güzel bir korku filmi izletmeyi başarıyor.

Reklam

Hikayesindeki bu farklılıklar çok fazla ters köşelere sahip olmamasına rağmen benim hoşuma gitti. Baştan sona dikkatiniz dağılmadan filmi izleyebiliyorsunuz. Belki kimi izleyiciler sadece filmin temposunun hızlanabilmesi için 5 ila 10 dakika arasındaki bir sürenin kısaltılması gerektiğini de düşünebilir; ama, bunun dışında keyifle izlenen bir yapımla karşı karşıyayız. Ayrıca, oyunculuk da başarılıydı. Film, haftanın ilgiyi hak eden yapımlarından birisi. İzleyeceklere şimdiden iyi seyirler diliyorum…

Devamını Okuyun

Sinema

“Tarot” Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı – izleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Bir grup arkadaş, Tarot okumalarının kutsal kuralını pervasızca ihlal ettiğinde – asla başkasının destesini kullanmayın – lanetli kartların içinde sıkışıp kalmış, anlatılamaz bir kötülüğü farkında olmadan serbest bırakırlar. Birer birer kaderle yüzleşirler ve okuduklarında önceden bildirilen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar